Bachelor of Information Technology

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

waardepapieren


tussen-/>

University Information Technology Analyst (3 jaar)


einde/>

Bachelor of Information Technology (4 jaar)

Meyd 400/16


Modaliteit. carrière Grade/>

EAN toegang niet aan beperking, hoewel de aanvrager moet voldoen aan de volgende toelatingseisen:

 • Interview met educatieve consultant.
 • Professionele incumbencies hulp te praten met de directeur van de Race.
 • Assist institutionele presentatie door de kanselier.
 • Deelname ingang cursus: Inleiding tot Management Science
 • In aanvulling op de in de voorschriften gestelde documentatie-eisen


overwegingen/>

De markt is op zoek naar mensen die kwaliteiten die verder gaan dan technische kennis. De IT-professional moet creatief, dynamisch en hebben ook ondernemende profiel. Het kennen van de markt waarin het bedrijf is geplaatst, als handelingen en wat uw product is de sleutel. Zo is het mogelijk om een ​​brede kijk op zaken hebben en dus optimaliseren van de integratie tijd en de ontwikkeling van IT-business-oplossingen.

Professional ondersteunt vandaag in het maken van zakelijke beslissingen, die de communicatie stroom nodig heeft om een idee te verkopen, suggereren, voor te stellen en te onderhandelen. Collaborative werken met collega's en integratie met andere vakgebieden wordt beoordeeld.

Bedrijven uit alle sectoren van de economie nodig hebben om waarde te creëren en concurrerend te blijven in een steeds veeleisender markt. Om de operationele efficiëntie te winnen, haar concurrentiepositie te verbeteren en verder te groeien en te internationaliseren, die ze nodig hebben professionals die het bedrijf van het bedrijf te leren kennen en kan een zakelijke oplossing van zowel IT-producten, processen en diensten.

Als we verwijzen naar Product and Process vandaag in de Latijns-Amerikaanse markt en in Argentinië in het bijzonder, is er een tekort aan professionals die kan worden aangevuld met andere beroepen en concurrerend zorgen voor de uitvoering en het beheer van een bedrijf oplossing door middel van software systemen, zoals : ERP (Enterprise resource Planning), in het Engels: Enterprise resource Planning (SCM) beheer van de supply chain / value Engels: supply chain management, CRM (administratie met betrekking tot de klant, in het Engels, customer Relationship management) human resources management systeem (Human Resources), KMS (knowledge management), in het Engels: knowledge management systeem, BI (Business Intelligence) business Intelligence, E-commerce (elektronische handel), onder anderen.


functieprofielen die kan worden bereikt met deze race:/>

Systems Manager, business managers in IT-bedrijven, IT Account managers, pre-sales, projectleiders, functionele analisten die verantwoordelijk zijn voor IT-managers uit het middenkader, database administrators en exploitatie van kennis. Testers, uitvoerder en beheerder levenscyclus van zakelijke toepassingen, zowel aan de aanbodzijde (bedrijven die produceren of implementeren van software) of aan de aanbodzijde. En kwaliteitssystemen auditors, Manager virtuele gemeenschap, ontwikkelaar van mobiele zakelijke oplossingen. Project consultant voor het beheer van IT-business-oplossingen.


Werkingssfeer van titel/>


Werkingssfeer van titel: RUG Informatie technologieanalist/>

 • Samenwerken aan ontwerpprocessen concurrentiestrategieën in technologische projecten op de korte, middellange en lange termijn.
 • Samenwerken aan professionele teams georiënteerd ontwerp en implementatie van informatiesystemen volgens de in het bedrijf nodig heeft.
 • Neem deel aan de evaluatie van de verwerving en / of het ontwerp van systemen architectuur, dataverwerking en communicatienetwerken die voldoen aan de operationele eisen op basis van de vastgestelde behoeften.
 • Meewerken aan het ontwerp van Systems Management Databases efficiënt, waardoor reactietijd geoptimaliseerd om informatie te verkrijgen.
 • Samenwerken in de analyse, ontwerp en ontwikkeling van multi-platform webapplicaties.
 • Samenwerken in processen die het ontwerp en de analyse software te koppelen, volgens de eisen en behoeften van de verschillende gebieden van de onderneming voor haar strategisch gebruik.
 • Neem deel aan de besluitvorming over projecten met betrekking tot de uitbreiding van het bedrijf.


Werkingssfeer van titel: Afgestudeerd in de computertechnologie/>

 • Samenwerken in het ontwerp en implementatie van informatiesystemen in verband met de ontvangst en verwerking van informatie volgens de eisen van het bedrijf of de organisatie.
 • Neem deel aan de planning en uitvoering beheerssystemen databases, communicatienetwerken en Web software-ontwikkeling en organisatorische strategieën.
 • Deelnemen aan technisch-economische haalbaarheidsstudies over investeringsprojecten met betrekking tot informatietechnologie, volgens de behoeften van het bedrijf.
 • Samenwerken met het onderhoud en de bescherming van informatiesystemen en alle elementen die deel uitmaken van deze.
 • Neem deel aan de opleiding plannen in overeenstemming met de behoeften op het gebruik van informatietechnologie in verschillende gebieden van het bedrijf.
 • Samenwerken aan activiteiten met betrekking tot computer audits door middel van processen, rapportages en documentatie die nodig is om ze uit te voeren.
 • Neem deel aan interdisciplinaire teams gericht onderzoek naar patronen en trends die de vormgeving van het bedrijfsleven, de administratie en technologieën die betrokken zijn bij het, met het oog op het verbeteren van de kwaliteit en het concurrentievermogen niveaus.


studieplan/>

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

EAN es una institución universitaria que se propone constituir una comunidad educativa comprometida en el análisis y la discusión científica sobre el campo de conocimientos de aplicación empresarial, ... Lees meer

EAN es una institución universitaria que se propone constituir una comunidad educativa comprometida en el análisis y la discusión científica sobre el campo de conocimientos de aplicación empresarial, con especial atención a la relevancia cultural y social de los procesos formativos y al impacto de los servicios que se transfieren a la comunidad. Es su MISIÓN formar profesionales emprendedores, competentes para liderar proyectos en contextos cambiantes y globales, mediante un enfoque de gestión basado en la responsabilidad social y la producción de conocimiento que contribuya al desarrollo social y económico. Lees Minder
Buenos Aires , Buenos Aires + 1 Meer Minder