Bachelor of International Business (BIB)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Sprott School of Business biedt een Bachelor of International Business die wordt erkend als een toonaangevend programma in internationaal bedrijfsonderwijs. Met een focus op internationaal zakendoen ontwikkel je interculturele vaardigheden, word je bekwaam in een andere taal en studeer je een jaar in het buitenland in een land waar die taal wordt gesproken.

De Bachelor of International Business levert een uniek zakelijk onderwijs op dat echt internationaal is.

De Sprott School of Business biedt ook een afzonderlijke Bachelor of Commerce-opleiding aan.

Ervaar uit de eerste hand wat Sprott te bieden heeft door een Sprott-student een dag lang in de schaduw te stellen. Leer meer en registreer nu voor Sprott Student for a Day!

Het voordeel van Carleton

Zaken zijn persoonlijk bij Sprott. Hier behoor je tot een levendige en verbonden studentengemeenschap die eindeloze mogelijkheden biedt om je interesses te verkennen en je persoonlijke en professionele netwerken op te bouwen, terwijl je waardevolle vaardigheden en ervaringen opdoet die je helpen op te vallen voor werkgevers.

 • De thuisbasis van een hechte community en een kant-en-klaar netwerk voor studenten.
 • Uitstekende studentenondersteuning.
 • Nauwe interactie tussen faculteit en studenten.
 • Real-world leren door middel van sprekers uit de industrie, klassenreizen, casestudy's, praktische projecten waarbij echte organisaties als klanten zijn betrokken, en oefenen in alle concentraties.
 • Loopbaanontwikkeling van het eerste tot het laatste jaar.
 • Ervaringsgerichte leermogelijkheden, zoals interuniversitaire casuscompetities en het door studenten beheerde investeringsfonds van Sprott.
 • Bekroonde faculteit die is erkend voor uitmuntend onderwijs en onderzoek.
 • Onderzoekintensieve cultuur brengt de nieuwste zakelijke kennis rechtstreeks naar de klas

Internationale focus

 • Unieke ervaringen die studenten blootstellen aan verschillende culturen en zakelijke praktijken.
 • Internationale zakelijke programma's aangeboden op undergraduate, master en Ph.D. levels.
 • Studeer in het buitenland mogelijkheden voor alle zakelijke studenten.
 • Sprott-studenten nemen deel en winnen internationale case-wedstrijden.
 • De Sprott MBA wordt geleverd in Canada, China en Colombia.
 • Internationale faculteit.

Sprott Business Career Management Center

Sprott's natuurlijk erkende Business Career Management Center biedt een volledig assortiment van op maat gemaakte diensten exclusief voor Sprott studenten. Waaronder:

 • mySprott-webportaal voor bedrijfsspecifieke vacatures en loopbaanbronnen;
 • Carrièrepanels van de industrie en evenementen van werkgevers;
 • Alumni netwerkmogelijkheden;
 • Tickets voor zakelijke netwerkevenementen, zoals de Burgers ontbijtreeks;
 • Speciale workshops om u te helpen op te vallen voor werkgevers, zoals zakelijke mode en sociale media netwerken;
 • Een-op-een carrière adviseren, hervatten van de evaluatie en interviewvoorbereiding; en
 • Toegang tot CareerLeader, een tool voor zelfbeoordeling die uw interesses en vaardigheden afstemt op loopbaantrajecten en wordt gebruikt door top business schools wereldwijd, waaronder Harvard, Stanford, Oxford en INSEAD.

Sprott Student Investment Fund

Studenten die dromen van een carrière in Bay Street en Wall Street, hebben de ultieme kans om ervaring op te doen met echt geldbeheer en beleggingsstrategieën te leren via het Sprott Student Investment Fund (SSIF).

Beheerd door een team van topfinanciestudenten, is SSIF een beleggingsportefeuille met een waarde van meer dan $ 1 miljoen. Alle leden van het fonds dragen bij aan het analyseproces en helpen bij het samenstellen van de ideale portefeuille die het kapitaal van het fonds voorzichtig vergroot.

SSIF-alumni zijn afgestudeerd aan programma's en loopbanen in investment banking en financiële diensten bij organisaties zoals Bank of Canada, Brookfield Asset Management, CIBC Asset Management en RBC Capital Markets.

Sprott concurreert

Sprott-studenten verdienen steevast topprestaties bij nationale en internationale businesscase-wedstrijden, waarmee ze bewijzen dat ze tot de beste van de wereld behoren.

In het geval van wedstrijden moeten teams de kennis die ze via al hun cursussen hebben opgedaan, toepassen om een oplossing voor een zakelijk probleem in de praktijk voor te stellen en presenteren, in slechts een paar uur.

Via Sprott Competes, ons case-trainingsprogramma, ontwikkelen studenten vaardigheden die zeer worden gewaardeerd door werkgevers, zoals integratief denken, besluitvorming, communicatie, spreken in het openbaar, teamwerk en het vermogen om onder druk te werken. Studenten worden blootgesteld aan verschillende zakelijke scenario's en feedback van professionals uit de sector, waardoor ze een realistisch perspectief krijgen dat meestal alleen wordt verkregen door praktijkervaring.

Studentenleven

Sprott-studenten staan bekend om hun passie en ondernemersgeest. Er zijn 12 door studenten gerunde organisaties bij Sprott die studenten kansen bieden om nieuwe vrienden te maken, leiderschapsvaardigheden op te bouwen en te netwerken met professionals uit de industrie terwijl ze hun interesses verkennen. Alle Sprott-studenten behoren tot de Sprott Business Students 'Society (SBSS). SBSS organiseert het hele jaar door een aantal evenementen, waaronder het jaarlijkse Business Banquet, 5 Days for the Homeless, case-competities, sporttoernooien en sociale evenementen.

Het kapitaalvoordeel

Bij Carleton hebben we het duidelijke voordeel dat we ons in Canada's hoofdstad Ottawa bevinden. Onze locatie biedt unieke mogelijkheden voor studenten en een complementaire mix van het stadsleven en de natuur, cultuur en erfgoed, het bedrijfsleven en de overheid.

Voor studenten biedt Ottawa mogelijkheden voor werkgelegenheid en coöperatief onderwijs in de publieke, private en non-profitsector. Studenten hebben het hele jaar door veel mogelijkheden om te netwerken met experts uit de industrie, die vaak deelnemen aan cursussen als gastsprekers en presentatieraadsleden.

Bekend als de zetel van de Canadese federale regering, biedt Ottawa een ongeëvenaard internationaal netwerk van overheidsdiensten, internationale agentschappen, internationale bedrijven en een uitgebreide diplomatieke gemeenschap.

Ottawa is de thuisbasis van een wereldwijd technologiecentrum van meer dan 1.900 bedrijven, variërend van multinationals tot kleine en middelgrote ondernemingen. Ottawa heeft een levendige ondernemerscultuur.

Ottawa biedt het beste van twee werelden: de voordelen van een grote stad met het comfort en de veiligheid van een klein stadje. Ottawa werd door MoneySense Magazine gerangschikt als de beste plek om in Canada te wonen. Het staat op de derde plaats in Noord-Amerika en op de 19e plaats in de Mercer Quality of Living Survey.

Als de hoofdstad van het land, heeft Ottawa vele gastdocenten, grote sportevenementen en festivals, waaronder Winterlude, Bluesfest en Canada Day. Hier vindt u nationale musea en historische bezienswaardigheden, evenals het hockeyteam van Ottawa Senators en voormalige kampioenen van de Grey Cup - de Ottawa Redblacks!

Ottawa is een van 's werelds meest pittoreske hoofdsteden met veel parken, groene ruimtes en waterwegen. Winteractiviteiten zijn onder meer skiën, snowboarden en schaatsen langs het Rideau-kanaal, 's werelds langste ijsbaan. In de warmere maanden genieten Ottawans van fietsen, golfen, wildwatervaren, zip-lining en meer. Slechts enkele minuten van het centrum ligt Gatineau Park, 361 vierkante kilometer bos, meren, stranden, natuurpaden en prachtige uitkijkpunten.

De campus van Carleton ligt op korte rijafstand van Parliament Hill en de binnenstad van Ottawa. Onze zelfstandige campus wordt begrensd door het Rideau-kanaal, de Rideau-rivier en een rustige woonwijk. De campus is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, met verschillende buslijnen en een lightrailhalte op de campus.

Het programma

De Bachelor of International Business (BIB) levert een echte internationale zakelijke opleiding. Het richt zich op vijf belangrijke elementen:

 • Intensieve training in een van de vijf aangeboden talen (jaar 1 en 2)
 • Een volledig academisch jaar in het buitenland om taalvaardigheid en culturele kennis te verbeteren (jaar 3);
 • Kerncursussen in bedrijfsfundamentals;
 • Gespecialiseerde cursussen in internationale zaken en management; en
 • De optie om uit drie concentraties te kiezen voor verdere specialisatie

concentraties

 • Wereldwijd financieel management en systemen
 • Internationale marketing en handel
 • Internationale strategie en personeelsbeheer

Je kunt de BIB ook voltooien zonder een concentratie.

Internationale kansen

In de internationale zakelijke omgeving van vandaag is internationale ervaring een opvallend item in uw cv. Studeren in het buitenland biedt studenten een transformerende kans om te worden ondergedompeld in een andere cultuur en regio van de wereld. Studenten ontwikkelen cross-culturele vaardigheden en een mondiaal perspectief.

Studeren in het buitenland staat open voor alle Sprott-studenten. Door de uitwisselingsovereenkomsten van Carleton betalen studenten Carleton-collegegeld en ontvangen ze een kredietoverdracht voor met succes voltooide cursussen.

Alle Bachelor of International Business-studenten moeten voor een volledig academisch jaar in het buitenland studeren aan een van de 40 partnerinstellingen in 13 landen. Om in het buitenland te studeren, hebben Sprott-studenten bovendien veel mogelijkheden om internationale ervaringen op te doen, zoals deelname aan internationale casuscompetities, wereldwijde leiderschapsprogramma's en internationale studiereizen.

Taalvereisten (met uitzondering van het Engels)

In de jaren één en twee moeten BIB-studenten taalcursussen volgen in een van de volgende talen: Frans, Duits, Japans, Mandarijn of Spaans.

Toekomstige kansen

De werkplaats

Waar kan je Bachelor of International Business je naartoe leiden? Hier is slechts een greep uit de carrièrepaden die je met je diploma kunt volgen. (Verdere opleiding is mogelijk vereist)

 • Bedrijfsanalyse
 • Zakelijke ontwikkeling
 • Buitenlandse Zaken
 • Invoer / uitvoer
 • Internationale financiën
 • Internationaal personeel
 • Internationale marketing
 • Internationale handel
 • Regulatory zaken
 • Toerisme

Afstuderen

Veel BIB-alumni zijn afgestudeerd in Business, Finance, International Affairs, Law, International Development, Communications en meer. De Sprott School biedt een versnelde MBA voor afgestudeerde bedrijven, waardoor ze de Sprott MBA in slechts 12 maanden kunnen afronden en een stage kunnen volgen.

De Sprott Master of Accounting is geaccrediteerd door CPA Ontario en biedt directe toegang tot het CPA Common Final Exam.

Careers

 • Boekhouding / Accountbeheer
 • Administratie
 • Bedrijf
 • Diplomatie
 • Internationale zaken
 • Internationale handel
 • Beheer
 • Klein bedrijf

Explore International Business (BIB) aan de Carleton University

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Carleton University, Canada’s Capital University, is a dynamic and innovative university with a strong commitment to teaching, research and learning. Our academic programs, campus community, capital l ... Lees meer

Carleton University, Canada’s Capital University, is a dynamic and innovative university with a strong commitment to teaching, research and learning. Our academic programs, campus community, capital location and global possibilities provide countless opportunities for learning to happen both inside and outside of the classroom. Lees Minder