Bachelor of International Business

St. Ambrose University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of International Business

St. Ambrose University

Internationale zaken

Zie je jezelf de leiding geven aan een bedrijfsuitbreiding in Azië of een lokaal bedrijf helpen de internationale markt te betreden? Als je geniet van het verkennen van culturen, het beheren van anderen en een strategische geest hebt voor zaken, heeft St. Ambrose het perfecte programma om je doelen te bereiken.

Onze afgestudeerden werken bij John Deere Construction Forestry Division, het Amerikaanse Ministerie van Defensie, Rockwell International, Career Education Association en Walt Disney World.

Ambrose voordelen

  • Vaardigheden om te gedijen in onze wereldeconomie
  • Real-World Perspectief
  • Culturele ervaringen: hier en in het buitenland

Onze deskundige professoren bereiden je voor op een leven met onbegrensde mogelijkheden en de professionele vaardigheden om mee samen te werken en te beheren, mensen uit verschillende culturen en achtergronden.

WAT ZAL IK LEREN?

Ons curriculum beslaat de breedte en diepte van wereldwijde onderwerpen, het beheer van culturen, en essentiële fundamenten van cursussen in management, financiën en economie.

U wordt aangemoedigd om dieper in te gaan op interessante onderwerpen, op verschillende gebieden te integreren en deel te nemen aan realtime projecten.

Alle full-time faculteit hebben PhD's en delen openlijk hun professionele expertise en ervaringen om te laten zien wat je leert en hoe het kan worden toegepast in de echte wereld.

Dan duwen we je langs schoolboeken en discussies in de klas. International Business majors besteden acht weken of meer ondergedompeld in een studie in het buitenland . Of u kunt een kortere reis maken en een 50-uurs serviceproject afsluiten met immigranten of een 50-uurs internationale bedrijfsstage.

Het SAU College of Business heeft nauwe banden met wereldwijde bedrijven zoals Deere

WAT ZIJN ENKELE POTENTIELE LOOPBAANUITKOMSTEN?

Onze afgestudeerden komen meestal veel verder dan instapposities vanwege hun grondige kennis van internationale gebruiken, buitenlands beleid en meer. Carrièremogelijkheden zijn onder meer internationale marketingspecialist, consultant, jobanalist en productmanager.

Dit is de bonus. De vaardigheden die u als International Business Major krijgt, worden ook zeer gewaardeerd in andere functiegebieden, waaronder detailhandel, horeca, bankwezen, productie, transport en entertainment. Je kansen zijn eindeloos.

De meeste van onze afgestudeerden hebben er geen probleem mee hun droombaan te vinden. Een recent onderzoek toonde aan dat 96% van de afgestudeerden van SAU College of Business voltijds of deeltijds werkten, afstudeerden op school, hun opleiding voortzetten of op dat moment geen werk zochten.

WAT HEEFT ALUMNI VAN DIT PROGRAMMA GEDAAN?

  • Austin Slater '15 is Human Resource Generalist in Hammond-Henry Hospital in Geneseo. In Ambrose profiteerde Austin van het groeiende Study Abroad-programma bij Ambrose. Hij reisde naar Japan, Italië en Brazilië!
  • Phil Reges '08 is Director of Operations bij CRST International.
  • Patricia Tracy '15 is een International Marketing Intern bij Tripp Lite in Chicago.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op January 17, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Locations
Verenigde Staten - Davenport, Iowa
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Davenport, Iowa
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan