Lees de Officiële Beschrijving

waardepapieren


tussen-/>

University Marketing Analyst (3 jaar)


einde/>

Marketing Bachelor (4 jaar)

Curriculum bij resolutie goedgekeurd. ME No. 1721-1704 - Modif. Opmerking NO2017-02829872-APN-DNGU # ME


Modaliteit. carrière Grade/>

EAN toegang niet aan beperking, hoewel de aanvrager moet voldoen aan de volgende toelatingseisen:

  • Interview met educatieve consultant.
  • Professionele incumbencies hulp te praten met de directeur van de Race.
  • Assist institutionele presentatie door de kanselier.
  • Deelname ingang cursus: Inleiding tot Management Science
  • In aanvulling op de in de voorschriften gestelde documentatie-eisen


overwegingen/>

Het proces van globalisering heeft gevolgen gehad voor de stijlen en methoden van opvoeding en ontwikkeling van marketing strategieën en de algemene voorwaarden en de noodzaak van marketing tools in een breed scala van structuren en sociale instellingen. Marketing professionals zijn in staat om een ​​alomvattende en strategische benadering van marketing, zakelijke kansen te ontwikkelen en te onderscheiden concurreren in het veranderen van scenario's, implementeren van marketing strategieën voor goederen en diensten die voldoen aan de eisen van de segmenten die haar handelsbeleid te begeleiden.

EAN biedt een curriculum voor universitair afgestudeerden in Marketing Analisten en gelegitimeerd door een Raad van Advies van de bedrijven die zich inzetten om de institutionele project. Leerkrachten hebben een uitgebreide opleiding en ervaring en worden getraind in het omgaan met het onderwijs strategieën om het verwerven van vaardigheden te bevorderen. Praktische opleiding van studenten wordt in werking gezet door het analyseren van echte cases van bedrijven in verband met EAN, het blootstellen van hun problemen voor de behandeling in het kader van de proefpersonen.

pre ateneos professionals in bedrijven en gesprekken met experts van het Management Sciences praktijken worden uitgevoerd.


Werkingssfeer van titel/>


Werkingssfeer van titel: GRAAD IN MARKETING ANALIST/>

  • Analyseren van de marktomstandigheden, alsook de verschillende actoren die werkzaam zijn in commerciële activiteiten in verschillende markten.
  • Het zoeken naar de informatie die nodig is om de juiste beslissing te kunnen nemen in de marketing afdeling van een bedrijf.


Werkingssfeer van titel: afstuderen in marketing/>

  • Ontwikkeling van strategieën, marketing plannen en marktonderzoekers en strategieën en sales structuren te definiëren in ondernemingen van verschillende aard en omvang.
  • Ontwerpen, implementeren en track campagnes en acties geïntegreerde marketing communicatie, als onderdeel van de bedrijfsvoering kaders van organisaties van verschillende aard en omvang of een adviserende / zelfstandig consultant.
  • Neem deel aan de ontwikkeling van strategieën en acties van marketing en geïntegreerde communicatie gericht op het opzetten en verbeteren van producten in de traditionele markten en de niet-traditionele, nationaal en internationaal, als onderdeel van operatietafels en / of commerciële gedrag van organisaties van verschillende aard en reikwijdte als een consultant / zelfstandig consultant.


studieplan/>

Opleiding te volgen in:
Spanish (Argentina)

Zie 7 andere vakken van EAN - Escuela Argentina de Negocios »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Mar. 2019
Duration
3 - 4 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Mar. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Mar. 2019
Aanmeldingslimiet

Mar. 2019

Las palabras de nuestros nuevos graduados