Bachelor of Marketing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

afzet

Sectie zoekt voortdurend aan het onderwijsproces en leren waar de sectie materialen en plannen zijn onderworpen aan een continu proces van ontwikkeling om gelijke tred te houden met wetenschappelijke ontwikkelingen en het herstel van de studenten met de kennis en vaardigheden op de behoeften van de duurzame arbeidsmarkt voortdurend was de oprichting van de afdeling marketing bij het College of Business aan de groeiende vraag op de arbeidsmarkt, die is getuige van een sterke concurrentie aan te gaan is nog nooit zo ontwikkeld een ongekende, vooral met de groeiende wereldwijde trend naar privatisering en openstelling van de markten. Dienovereenkomstig, is vastgesteld marketing afdeling in het 2002/2003 academisch jaar, werd het door de Raad van Hoger Onderwijs aangenomen.

bericht

Bereid gekwalificeerde afgestudeerden met de kennis en professionele vaardigheden op het gebied van marketing via het bijhouden van wetenschappelijke en technologische ontwikkelingen, aan de nieuwe behoeften van de arbeidsmarkt

doelstellingen

  • Om studenten de kennis te bieden en hun vaardigheden te ontwikkelen om te gaan met marketing service-productieve instellingen.
  • Ontwikkeling van communicatieve vaardigheden en communicatie tussen studenten.
  • De ontwikkeling van vaardigheden en capaciteiten van de leden van de faculteit en bestuursorganen.
  • Het bevorderen van de geest van het wetenschappelijk onderzoek van de docenten en studenten.
  • Voortdurende actualisering van de studie plan om rekening te houden met de recente ontwikkelingen op het gebied van marketing.
  • Goedkeuring van de projecten en partnerschappen met plaatselijke gemeenschap instellingen.
Laatst bijgewerkt op mrt 2018

Over de school

AAU Started providing academic services in 1990, Al-Ahliyya Amman University (AAU) was the first private university and pioneer of private education in Jordan.

AAU Started providing academic services in 1990, Al-Ahliyya Amman University (AAU) was the first private university and pioneer of private education in Jordan. Lees Minder