Bachelor of Science (BS) in de biologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over

Het biologieprogramma op LMU is een uitgebreid vierjarig programma waarin studenten een breed scala aan biowetenschappelijke cursussen volgen.

Speciale functies

De Pre-Med concentratie in de Biologie is een van de meest populaire studieprogramma's aan deze universiteit, omdat afgestudeerden die uitblinken gegarandeerd een interview hebben met het DeBusk College of Osteopathic Medicine van LMU en de mogelijkheid hebben om toegang te krijgen tot een Amerikaanse medische school. Het programma biedt twee traktaten: 1) pre-professioneel voor die studenten die medische school, farmacie, veterinaire wetenschap enz. Overwegen en 2) ecologie voor die studenten die een loopbaan in conservering overwegen. Stages zijn beschikbaar voor diegenen die geïnteresseerd zijn in natuurbehoud. Studenten in de undergraduate-programma voltooien een onderzoeksproject in hun junior en senior jaar onder toezicht van een lid van de sciencefaculteit.

Bovendien is Lincoln Memorial University gerangschikt als veiligste universiteitscampus. Zie het volgende-

https://www.knoxnews.com/story/news/2019/04/15/lincoln-memorial-university-america-safest-college-campus/3473192002/

Vierjarenplannen

  • Biologie
  • Biologie Pre-medisch
  • Biology Education Track

Cursussen informatie

Het curriculum omvat cursussen in moleculaire genetica, geïntegreerde vertebrate anatomie en fysiologie, microbiologie, ecologie, biochemie en moleculaire celbiologie.

Biologie minor

Een minor in de biologie wordt aangeboden. Veel biologie majors minor in de chemie.

De minor is ontworpen om de opleiding van een student die een major volgt in een andere discipline, te vergroten. Vaak biedt deze extra focus een extra voordeel bij het nastreven van een functie in het bedrijfsleven of bij het betreden van de rechtenstudie.

Vereist cursuswerk (elke cursus bevat een labo)

BIOL 111, 112

Stage mogelijkheden

Stagiairs zijn geplaatst bij Tennessee Valley Authority, Tennessee Wildlife Resources Agency, Cumberland Gap National Historical Park en Tennessee State Parks.

Carrièremogelijkheden

Veel afgestudeerden in de biologie hebben werk gevonden bij natuurbeschermingsbureaus. Verschillende afgestudeerden dienen nu als artsen en anderen als dierenartsen.

Graduate / professionele scholen

Studenten zijn onlangs toegelaten aan de Universiteit van Tennessee, East Tennessee State University, Middle Tennessee State University, Austin Peay State University, Central Michigan en DeBusk College of Osteopathic Medicine.

Departementale clubs / organisaties

  • Pre-medische club
  • LMU studentenhoofdstuk van The Wildlife Society
Laatst bijgewerkt op apr 2019

Over de school

Our nation's beloved 16th president, Abraham Lincoln, was a native of neighboring Kentucky. But you might not know that he envisioned "a great university for the people of this area" here in the Cumbe ... Lees meer

Our nation's beloved 16th president, Abraham Lincoln, was a native of neighboring Kentucky. But you might not know that he envisioned "a great university for the people of this area" here in the Cumberland Gap. One hundred forty years later, Lincoln Memorial University is the heir of that vision, and we are very proud to wear his name and embrace his legacy. Lees Minder