Bachelor of Science (Hons) in hotelmanagement

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Bachelor of Science-programma's aangeboden door de School of Hotel and Tourism Management ( SHTM ) van de Hong Kong Polytechnic University (PolyU) zijn multidisciplinair en voorzien studenten van de professionele kennis en vaardigheden voor een breed scala aan complexe, leidinggevende en gespecialiseerde werkzaamheden. activiteiten in de hotel- en toeristenindustrie. De programma's starten met de brede discipline van hotel- en toerismebeheer, een gecombineerd traject van hotel- en toerismebeheer voor het eerste studiejaar. Studenten hebben de mogelijkheid om een ​​Major studieprogramma te kiezen, hetzij de BSc (Hons) in het Hotelmanagement of de BSc (Hons) in Toerisme en Evenementenbeheer na het voltooien van het eerste studiejaar.

Het BSc (Hons) in Hotel Management-programma leidt studenten op over het beheer van hotel- en foodservicebedrijven. Dankzij de focus op de klantenservice kunnen afgestudeerden uitblinken in de hotel- en foodservice-industrie. Dit multidisciplinaire programma bereidt studenten voor op een loopbaan op managementniveau in de hotel-, foodservice- en bredere service-industrie, zowel lokaal als internationaal. Studenten leren klantgericht, analytisch en onafhankelijk te zijn en ontwikkelen tegelijkertijd communicatie- en leiderschapsvaardigheden. Ze krijgen ook een mondiaal perspectief om de groeiende uitdagingen aan te gaan waarmee de dynamische hotel- en foodservice-industrie te maken heeft.

SHTM undergrad" src="//cdn01.masterstudies.com/element_db/56/56026_undergraduate.jpg" alt="SHTM undergrad" />

SHTM studenten genieten van diverse mogelijkheden voor internationale bekendheid en praktische ervaring in de door hen gekozen beroepen en worden over de hele wereld erkend voor het kaliber van hun leren. De studentenuitwisselingsprogramma's stellen hen in staat om in een andere cultuur en een ander land te leven en te leren, dankzij Industry Placements kunnen ze kennis en praktische ervaring opdoen bij enkele van de beste namen in de horecabranche over de hele wereld. Studiebezoeken stellen hen in staat om verschillende stijlen van gastvrijheid te ervaren uit de eerste hand op spannende locaties. De mogelijkheid om te leren en werken bij Hotel ICON, het baanbrekende onderwijs- en onderzoekshotel van de school, maakt het nog spannender!

Laatst bijgewerkt op May 2018

Over de school

Rated No. 1 in the world in the “Hospitality and Tourism Management” category according to ShanghaiRanking’s Global Ranking of Academic Subjects 2019, placed No. 1 globally in the “Commerce, Managemen ... Lees meer

Rated No. 1 in the world in the “Hospitality and Tourism Management” category according to ShanghaiRanking’s Global Ranking of Academic Subjects 2019, placed No. 1 globally in the “Commerce, Management, Tourism and Services” category in the University Ranking by Academic Performance in 2017/2018 and ranked No. 1 in the world in the “Hospitality, Leisure, Sport & Tourism” subject area by the CWUR Rankings by Subject 2017, the School of Hotel and Tourism Management (SHTM) at The Hong Kong Polytechnic University is uniquely positioned to not only ride the Asian wave, but also to lead it in educational excellence. Lees Minder