Bachelor of Science (Physical Geography and Environmental Geosciences)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus samenvatting

Physical Geography and Environmental Geowetenschappen is de studie van patronen en processen in de omgeving veroorzaakt door de krachten van de natuur, met bijzondere nadruk op hun ruimtelijke ordening, verdeling en verandering in de loop van de tijd. Je onderzoekt de ecologische en ecologische problemen waarmee de wereld wordt geconfronteerd en benut je vaardigheden en kennis om problemen op een innovatieve manier aan te pakken.

Werkgelegenheid als afgestudeerde in fysische geografie en milieu-geowetenschappen zijn breed, in een breed scala van sectoren, waaronder overheidsinstanties, industrie en consultancybedrijven.

De major Physical Geography en Environmental Geosciences omvat veldwerk, praktische ervaring en onderzoek dat profiteert van het voortreffelijke lokale leven in de zee, kustlandschappen, dichtbijgelegen regenwoudtoppen en zoetwater- en terrestrische ecosystemen die uniek zijn voor de Illawarra. Je leert een scala aan vaardigheden en technieken, waaronder geochemie en geochronologie en toepassing van de nieuwste technologieën in ruimtelijke wetenschappen zoals wereldwijde positionering, geografische informatiesystemen (GIS) en teledetectie (drones en aardobservatiesatellieten).

Wat ga je studeren

In je eerste jaar bestudeer je een reeks kernonderwerpen die je een breed inzicht geven in het dynamische oppervlak van de aarde, en hoe de verschillende sferen met elkaar verbonden zijn terwijl je toegepaste vaardigheden ontwikkelt in modelleren en geospatiale analyse. In jaar twee en drie zul je een reeks kernvakken bestuderen om meer gedetailleerde kennis te verwerven en praktische vaardigheden te ontwikkelen op de volgende gebieden:

 • Biogeografie en milieuverandering
 • Veranderende mondiale omgevingen
 • Fluviale geomorfologie en rivierbeheer
 • Kustprocessen en -beheer
 • Geavanceerde geospatiale analyse
 • Geochemie, Geochronologie en Geofysica

Een derde-jaars capstone-onderwerp zal dienen als een hoogtepunt van je graadervaring, waarbij je je kennis en vaardigheden zult gebruiken terwijl je werkt om een uitdagend project op te lossen. De flexibiliteit van de cursus biedt ook een breed scala aan keuzemogelijkheden binnen en buiten de faculteit, zodat u de cursus kunt afstemmen op uw interesses.

Na voltooiing moeten hoog presterende studenten die verdere studie of een carrière in onderzoek overwegen, het Bachelor of Science (Honours) -programma overwegen. Deze eenjarige opleiding biedt studenten een Pathway om het uitbreiden van hun kennis in de fysische geografie en het bereiken van hun onderzoek aspiraties.

Cursus leerresultaten

Cursusleerresultaten zijn uitspraken over leerprestaties die worden uitgedrukt in termen van wat de leerling geacht wordt te weten, te begrijpen en te kunnen doen na voltooiing van een cursus. Studenten die afstuderen aan deze cursus zullen kunnen demonstreren:

 1. Demonstreer brede en coherente kennis van de principes en concepten die verband houden met een specifiek wetenschapsdomeingebied.
 2. Demonstreer technische en cognitieve vaardigheden bij het lokaliseren, onderscheiden en uitleggen van informatie met betrekking tot een wetenschapsgebied.
 3. Oefen kritisch denken en probleemoplossen.
 4. Laat zien hoe kennis en vaardigheden in een wetenschapsgebied kunnen worden toegepast in wetenschappelijke of wetenschappelijke werken.
 5. Communiceer duidelijk en coherente kennis en ideeën aan anderen.

Cursusstructuur

Om in aanmerking te komen voor een diploma, de Bachelor of Science, moet een kandidaat met succes ten minste 144 studiepunten voltooien, zoals hieronder wordt beschreven.

Houd er rekening mee dat:

 • Studenten die HSC Wiskunde niet hebben voltooid op Band 4 of hoger (of gelijkwaardig) zijn verplicht om een wiskundevak te voltooien (MATH151 of gelijkwaardig), normaal in het eerste jaar.
 • Studenten mogen slechts 60 studiepunten van 100-niveau vakken tellen voor de graad.
 • Studenten moeten minimaal 24 studiepunten behalen voor onderwerpen op 300 niveaus.
 • Studenten moeten een voldoende hebben behaald (niet geslaagd) of hoger in ten minste 24 studiepunten van kernvakken van 300 niveaus die deel uitmaken van een bèta-master.
 • Aan de eisen voor een bachelor of science kan worden voldaan door het invullen van een flexibele major, die kan worden gecombineerd met een tweede major van een andere faculteit; of een voorgeschreven major.

Cursusstructuur

Om in aanmerking te komen voor het behalen van de graad, de Bachelor of Science (Physical Geography and Environmental Geosciences), moet een kandidaat met succes ten minste 144 studiepunten voltooien, in overeenstemming met de onderstaande tabel.

Jaar 1

Onderwerp Code

Totaal voor Major op Year 1: 24 credit points

Aanbevolen keuzevakken

Onderwerp Code

Jaar 2

Onderwerp Code

Totaal voor Major op Year 2: 24 credit points

Aanbevolen keuzevakken

Onderwerp Code

Jaar 3 ^

Onderwerp Code

Totaal voor Major op Year 2: 24 credit points

Aanbevolen keuzevakken

Onderwerp Code

Totaal voor major: 72 studiepunten
Plus keuzevakken gekozen uit de Science of General Schedules: 72 studiepunten
Diploma Totaal: 144 studiepunten

Waarom kiezen voor deze cursus

Science, Technology, Engineering and Mathematics (STEM) -vaardigheden in Australië worden een snelgroeiend gebied met nieuwe en verbeterde kansen op werk. Verwacht wordt dat de professionele, wetenschappelijke en technische diensten van 2018 tot 2023 met 10,2% zullen toenemen, als gevolg van de aanhoudende kracht van de vraag naar de diensten van gekwalificeerde en hoog opgeleide werknemers. Bron: Werkgelegenheidsprojecties

Werken in de wetenschap vereist praktische vaardigheden en hedendaagse kennis. Bij UOW zijn we toegewijd aan 'onderzoekend leren' dat je leert om voortdurend op zoek te gaan naar kennis, deze te analyseren en toe te passen in het door jou gekozen beroep. We integreren technologie in al ons leren en onderwijzen om ervoor te zorgen dat je afgestudeerd bent en uitblinkt in een constant veranderende en technologisch geavanceerde wereld.

Je neemt deel aan praktische lessen in onze nieuwe, speciaal gebouwde faculteit voor natuurwetenschappen of in het veld, zodat je over de vaardigheden en kennis beschikt om aan de behoeften van de werkgevers van morgen te voldoen. Onze cursussen worden gegeven door professionals die wereldleider zijn op het gebied van onderzoek, zodat de vaardigheden en kennis die u opdoet, vandaag en in de toekomst kunnen worden toegepast op echte uitdagingen.

Carrièremogelijkheden

 • Onderzoeksfunctionaris
 • Heritage Officer
 • Beleid / projectmedewerker
 • hydroloog
 • Toerisme en recreatieplanner
 • Geospatial Intelligence Officer
 • Marktonderzoeker
 • kartograaf
 • klimatoloog
 • Ranger
 • Environmental Health Officer
 • Internationale hulpfunctionaris

Toelatingseisen

Een reeks toelatingsopties is beschikbaar voor studenten van alle leeftijden en academische achtergronden. De toelatingsprocedures zijn vastgelegd in de toelatingsprocedures van UOW en het toelatingsbeleid van de UOW.

Neem voor specifiek advies of vragen over een aanvraag contact op met het Future Students Team.

Krediet voor voorafgaand leren

Als u kunt aantonen dat u de leerresultaten voor onze vakken hebt bereikt door voorafgaandelijk leren, zoals eerdere tertiaire of TAFE-kwalificaties, komt u mogelijk in aanmerking voor een tegoed voor uw graad. Indien relevant voor het UOW-diploma, kan het gespecificeerde krediet voor specifieke vakken worden gegeven; indien niet relevant voor de graad, kan onbepaald krediet worden toegekend.

Engels Vereisten voor internationale studenten

Het volgende niveau van het Engels is vereist om toegang te krijgen tot dit programma:

IELTS Academic

 • Totale score: 6.0
 • Lezen: 6.0
 • Schrijven: 6.0
 • Luisteren: 6.0
 • Sprekend: 6.0

TOEFL (op internet gebaseerd)

 • Totale score: 70
 • Lezen: 18
 • Schrijven: 18
 • Luisteren: 17
 • Sprekend: 17

UOW College: Engels voor tertiaire studies: credit (gewogen gemiddelde cijfer van 50 algemeen en minimum 50 in academisch lezen en schrijven)

Andere kwalificaties kunnen ook worden overwogen. Volledige informatie is te vinden op onze website met Engelse taalvereisten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

In just 40 years, University of Wollongong has become a benchmark for Australia’s new generation of universities; dynamic, agile, innovative and prominent in national and international rankings for th ... Lees meer

In just 40 years, University of Wollongong has become a benchmark for Australia’s new generation of universities; dynamic, agile, innovative and prominent in national and international rankings for the quality of our teaching and research. The University began as an institute for the then the New South Wales University of Technology, Sydney at a single location in Wollongong. Since gaining independence in 1975, UOW has grown into an international multi-campus University, expanding to occupy two Sydney campuses and five regional campuses, as well as locations in Hong Kong and Dubai. With now over 36,000 students, more than 2,400 staff, and an economic impact of around $2 billion in activity annually, UOW is an influential part of its communities and the catalyst for Wollongong’s transformation into a University city. Lees Minder
Wollongong , Liverpool + 1 Meer Minder