Bachelor of Science (Property Management)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het property management programma van de afdeling is het eerste vastgoedprogramma in het land. Het programma is voornamelijk ontworpen om tegemoet te komen aan de verschillende professionele behoeften van vastgoed in de regio. Van tijd tot tijd werden wijzigingen in het programma aangebracht om de veranderende behoeften van de industrie te weerspiegelen.

Het concurrentievermogen van de vastgoedsector in de regio heeft invloed gehad op de verwachtingen van de praktijk van afgestudeerden in het veld. De veranderende trend in de industrie van puur op kennis gebaseerde professionals naar een met kennis en menselijke vaardigheden heeft een verandering teweeggebracht op de manier waarop vastgoedprofessionals worden opgeleid.

Momenteel wordt het resultaatgerichte onderwijs (OBE) hier toegepast om ervoor te zorgen dat de doelstellingen van de programma's worden bereikt.

De subdisciplines die in het programma worden behandeld omvatten:

  • Taxatie van onroerend goed
  • Gebouw en Facility Management
  • Property marketing
  • Vastgoedbeleggingen
  • Vastgoedontwikkeling
  • Informatiesysteem en informatica
  • Wet
  • Property Economics
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

In the early years of its establishment, Universiti Teknologi Malaysia, School of Professional and Continuing Education (UTMSPACE) offered professional development programs such as short courses, semi ... Lees meer

In the early years of its establishment, Universiti Teknologi Malaysia, School of Professional and Continuing Education (UTMSPACE) offered professional development programs such as short courses, seminars, workshops and in-house training. However, due to an overwhelming demand for part-time and full-time educational programs in both private and public sectors, UTMSPACE took the initiative of offering mainstream academic programs starting from the academic year 1995/96. Lees Minder
Kuala Lumpur , Skudai + 1 Meer Minder