Bachelor of Science (Werktuigbouwkunde) - Op de campus en online

Engineering Institute Of Technology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Science (Werktuigbouwkunde) - Op de campus en online

Engineering Institute Of Technology

Het Engineering Institute Of Technology is verheugd u het Bachelor of Science-programma (Werktuigbouwkunde) te kunnen aanbieden dat zowel volledig online als op de campus in Australië beschikbaar is. Lees hieronder voor meer informatie over beide leveringsopties.

In dit geaccrediteerde en prestigieuze programma behaalt u:

 • Vaardigheden en knowhow in de nieuwste en ontwikkelende technologieën in de machinebouw
 • Praktische begeleiding en feedback van mechanische experts uit de hele wereld
 • Kennis uit de uitgebreide ervaring van deskundige docenten, eerder dan uit louter theoretische informatie
 • Wereldwijde netwerkcontacten in de industrie
 • Een waardevolle en geaccrediteerde Bachelor of Science (Mechanical Engineering) ** kwalificatie

Het gebied van engineering dat fysica toepast en de materiaalwetenschappen om machines te ontwikkelen, is machinebouw. Mechanische ingenieurs gebruiken de principes van kracht, energie en beweging om de veiligheid, efficiëntie en technologische vooruitgang van de wereld om ons heen te verbeteren. Ze zijn betrokken bij het ontwerp en de operationele processen van alles wat beweegt, van de kleinste, eenvoudigste microdeeltjes tot het grootste, meest complexe ruimtevaartuig en alles daartussenin. Als werktuigbouwkundig ingenieur beschikt u over een vaardigheden die van toepassing is op vele industrieën in de wereld, waaronder de automobielsector, transport, productie, energieopwekking en medische apparatuur. Consumptiegoederen en meer!

Met deze kwalificatie hebt u de essentiële kennis verworven die ten grondslag ligt aan dit en andere vakgebieden. Wat nog belangrijker is, is dat je een werktuigbouwkundig technoloog bent geworden.

Toelatingseisen

 • Een Australisch Senior Certificate of Education of gelijkwaardig; OF
 • Een relevant (voor de subdiscipline) Engineering Advanced Diploma of hoger van een Australische instelling voor hoger onderwijs; OF
 • Een buitenlandse kwalificatie die gelijkwaardig is aan het bovenstaande item van een gestructureerd leerprogramma dat leidt tot de volledige of gedeeltelijke voltooiing van een officieel geaccrediteerde kwalificatie bij een tertiaire instelling zoals een universiteit, een technische regeringsuniversiteit of een door de overheid erkende privéuniversiteit (het EIT beoordeelt overzee kwalificaties met behulp van de richtlijnen van de Australische overheid om hun vergelijkbaarheid met kwalificaties te bepalen); EN
 • Voldoende Engelse taalvaardigheid op Engels niveau in een Australisch Senior Certificate of Education of gelijkwaardig; OF
 • Een bepaald niveau van prestatie in een erkende Engelse taaltest zoals IELTS (of equivalent) met een score van ten minste 6,0 (zonder individuele bandscore minder dan 5,5); of TOEFL-equivalent;

Het is wenselijk dat aanvragers een Senior Certificate hebben met:

 • Geavanceerde wiskunde; of WACE Mathematics: Methods; of gelijkwaardig
 • Natuurkunde en scheikunde, met equivalenten, beschouwd.

Kandidaten met WACE-wiskundetoepassingen (of gelijkwaardig) worden geaccepteerd, maar het EIT kan ook een overbruggingskuur aanbevelen als aanvullende activiteit. Om te bevestigen dat eerdere studies in wiskunde aansluiten bij deze vereisten, kunnen aanvragers contact opnemen met een EIT-cursusadviseur voor assistentie.

Internationale studenten die op de campus in Australië willen studeren, moeten een geldig internationaal studentenvisum hebben. Vul voor meer informatie het contactformulier in dat op deze pagina beschikbaar is.

Eerdere herkenbaarheid en vrijstellingen

EIT kan u punten toekennen voor eenheden waar u aanzienlijke eerdere ervaring of opleidingsachtergrond kunt aantonen. Er kunnen kosten aan verbonden zijn. Als u meer wilt weten, vraag ons dan om uw exemplaar van het beleid voor erkenning van eerder geleerd onderwijs.

** Een opmerking over de erkenning van dit programma in het Australische onderwijssysteem: het EIT is de eigenaar van dit programma. De kwalificatie is officieel geaccrediteerd door het Kwaliteits- en normenbureau voor tertiair onderwijs (TEQSA). EIT levert dit programma aan studenten over de hele wereld.

On Campus - Bachelor of Science (Werktuigbouwkunde)

Cursus in één oogopslag

 • Startdatum van het schema: 25 januari 2019 (op de campus)
 • Code: BMEOC
 • Cursusduur: 3 jaar (voltijd)
 • Cursus onderwezen in het Engels

CRICOS Provider Code: 03567C | CRICOS Cursuscode: 095815G

Online - Bachelor of Science (Werktuigbouwkunde)

Cursus in één oogopslag

 • Startdatum van het schema: 02 januari 2019 (online)
 • Code: BME
 • Cursusduur: tot 6 jaar (deeltijd)
 • Cursus onderwezen in het Engels

DE NIEUWE GENERATIE MOTOR DIE HET ONDERWIJS OPLEGT

Wat maakt dit LIVE ONLINE-programma echt innovatief:

 • Deze ingenieurskwalificatie onderscheidt zich door de nadruk op nuttige, praktische industrie-georiënteerde technologie-eenheden in combinatie met een sterke academische basis die nauw is afgestemd op de arbeidsmarkt. Het is een echt interactief online programma dat is gebaseerd op functies zoals interactieve live-instructie en externe (cloud-gebaseerde) laboratoria.
 • De bestaande op de industrie gerichte programma's van het EIT zorgen ervoor dat u een doorlopende Pathway (met haalbare exit- of "rustpunten") hebt naar een professioneel ingenieursniveau, beginnend met geavanceerde diplomastudies, via bachelors of science, tot het niveau van de masteropleiding. Je zult in staat zijn om de Pathway met een kwalificatie te verlaten.
 • De flexibiliteit van studielast en duur, binnen programmarechten. Als u de studielast wilt verminderen, kan de duur tot maximaal 6 jaar worden verlengd, tenzij verzachtende omstandigheden van toepassing zijn (ziekte, ouderlijke verantwoordelijkheid of iets dergelijks).
  Het is wereldwijd binnen handbereik. De huidige studenten van EIT komen uit meer dan 100 landen.
 • Studenten worden ondersteund door een speciale Learning Support Officer naast de docenten. Dit biedt een enkel, consistent referentiepunt voor studenten en intensieve ondersteuning om het leerproces te verbeteren. De Learning Support Officer treedt op als een mentor die je helpt om je potentieel tijdens het hele programma te vergroten en fungeert als een kanaal voor direct contact met de docenten.
 • Docenten zijn overweldigend aangetrokken uit de industrie en zijn zeer ervaren ingenieurs, evenals geoefend presentatoren.
  Het EIT heeft gedurende vele jaren sterke banden met de industrie opgebouwd in de beroepensector. Flexibele en dynamische ontwikkeling betekent dat eenheden valuta blijven houden met veranderende technologie.

Word lid van de volgende generatie mechanische ingenieurs.

Via innovatieve live eLearning kunt u vanuit uw huis of kantoor deelnemen met de volledige ondersteuning en mentorschap van toegewijde Learning Support Officer en door de sector ervaren docenten. ** Een opmerking over de erkenning van dit programma in het Australische onderwijssysteem: het EIT is de eigenaar van dit programma. De kwalificatie is officieel geaccrediteerd door het Kwaliteits- en normenbureau voor tertiair onderwijs (TEQSA). EIT levert dit programma aan studenten over de hele wereld.

PROFESSIONELE ERKENNING

Deze Bachelor's Degree is een academisch geaccrediteerd programma van het Australische overheidsinstituut Tertiary Education Quality and Standards Agency (TEQSA) en voorlopig geaccrediteerd door Engineers Australia onder de akkoorden van Sydney en Washington. Deze EIT-graad wordt internationaal erkend onder de akkoorden van de International Engineering Alliance (IEA) en de verschillende ondertekenaars ( href = "http://www.ieagreements.org/accords/washington/signatories/ ).

Voordelen van eLearning voor studenten

 • Rendabel: geen reis of accommodatie nodig
 • Interactief: met live, interactieve sessies kun je communiceren met je docent en medestudenten
 • Flexibel: korte interactieve sessies via internet die u vanuit huis of op kantoor kunt bijwonen. Leer terwijl je verdient!
 • Praktisch: oefeningen uitvoeren door op afstand toegang te krijgen tot onze laboratoria en simulatiesoftware
 • Deskundige instructeurs: instructeurs hebben uitgebreide ervaring in de sector; ze zijn niet alleen 'academici'
 • Geen geografische limieten: leer van elke locatie, alles wat je nodig hebt is een internetverbinding
 • Constante ondersteuning: van uw instructeur (en) en een toegewijde Learning Support Officer voor de volledige duur van de cursus
 • Internationaal inzicht: interactie met en netwerk met deelnemers van over de hele wereld en waardevolle inzichten opdoen in de internationale praktijk

Voordelen van eLearning voor werkgevers

 • Lagere trainingskosten: geen reis of accommodatie nodig
 • Minder uitvaltijd: korte webinars (60-90 minuten) en flexibele trainingsmethoden betekent minder tijd weg van het werk
 • Medewerkers behouden: houd personeel dat een kwalificatie als een fulltime studie beschouwt, in stand
 • Verhoog de efficiëntie: verbeter de vaardigheden en kennis van uw engineering of technische medewerkers
 • Internationaal inzicht: studenten hebben toegang tot internationaal georiënteerde professionele instructeurs en studenten

Hoe werkt het?

EIT eLearning-cursussen omvatten een combinatie van live, interactieve sessies via internet met een professionele instructeur, lezingen en opdrachten. De cursussen bevatten simulatiesoftware en externe laboratoriumtoepassingen om u de theorie in praktijk te laten brengen en bieden u constante ondersteuning door een toegewijde Learning Support Officer.

Praktische oefeningen en Remote Laboratories

Als onderdeel van de baanbrekende nieuwe manier van lesgeven gebruiken onze online engineeringcursussen een reeks externe laboratoria (labs) en simulatiesoftware om uw leerproces te vergemakkelijken en om de kennis die u tijdens uw cursus opdoet te testen. Het gaat om complete werklaboratoria die op verschillende locaties in de wereld zijn opgezet en waarin u zich kunt aanmelden en de verschillende praktische sessies kunt doorlopen.

Deze worden aangevuld met simulatiesoftware die op afstand of op uw computer wordt uitgevoerd, om ervoor te zorgen dat u de vereiste hands-on ervaring opdoet. Niemand kan veel leren van alleen lezingen, de laboratoria en simulatiesoftware zijn ontworpen om de absorptie van de materialen te vergroten en om u een praktische oriëntatie van de leerervaring te geven. Dit alles geeft u een solide, praktische kennis van de belangrijkste principes die worden behandeld en zorgt ervoor dat u maximaal profijt trekt van uw cursus.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op September 25, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2, 2019
Feb. 25, 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Information
Deadline
Vraag informatie aan
Application deadline
Locations
Australië - Perth, West-Australië
Startdatum : Jan. 2, 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Application deadline
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Feb. 25, 2019
Aanmeldingslimiet Feb. 4, 2019
The next on campus intake will start in February 2019.
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Jan. 2, 2019
Australië - Perth, West-Australië
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Application deadline
Einddatum Vraag informatie aan
Feb. 25, 2019
Australië - Perth, West-Australië
Aanmeldingslimiet Feb. 4, 2019
The next on campus intake will start in February 2019.
Einddatum Vraag informatie aan