Bachelor of Science (biologie)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Bachelor of Science (Biology) graad biedt een goed begrip van BIOLOGISCHE PROCESSEN op het MOLECULAIRE en CELLULAIRE niveaus. Het biedt brede, geïntegreerde onderwerpen zoals genetica, biochemie, microbiologie en celbiologie, en neemt niet aan dat studenten bij binnenkomst een sterke achtergrond in de chemie hebben. Zowel fundamentele als toegepaste onderwerpen komen aan bod. Afgestudeerden van dit programma hebben een goed begrip en kennis van meerdere disciplines en een flexibele benadering en bereidheid om nieuwe technologieën te omarmen waardoor ze goed gepositioneerd zijn om een ​​spannende en lonende carrière te hebben.

De Bachelor of Science (Biologie) is een zeer gestructureerd programma dat is ontworpen om zowel de TRADITIONELE als de MODERNE BIOLOGIE te behandelen, waarbij de nadruk ligt op cursussen en training in vele aspecten van moleculaire biologie, genetica, fyologie, mycologie, ecologie, enzymologie, immunologie, virologie, DNA-analysetechnieken, eiwitisolatietechnieken en recombinant DNA-technieken. Het programma is niet alleen bedoeld om studenten op te leiden in de noodzakelijke technische vaardigheden, maar ook om hen de theoretische basis voor voortgezette studie te bieden.

Leerresultaten

  • Verwerven van fundamentele en praktische kennis van biologische wetenschappen.
  • Toepassen van kennis en relevante technische vaardigheden in biologische wetenschappen.
  • Analyseer, synthetiseer of evalueer theoretische of experimentele gegevens met behulp van fundamentele kennis in biologische wetenschappen.
  • Communiceer, met duidelijkheid en samenhang, concepten en argumenten in Biological Sciences.
  • Om problemen op te lossen met behulp van wetenschappelijke aanpak in de context van hun gekozen specialisatie.
  • Werk samen als individu en als leider in een team.
  • Bekendheid creëren met zakelijke kansen en ondernemerschap.
  • Oefen ethische waarden in de beroepspraktijk en sociale interacties voor duurzame ontwikkeling.
  • Demonstreer de verwerving van de vaardigheden en attributen die nodig zijn voor een leven lang leren, inclusief intellectuele onafhankelijkheid, effectief tijdbeheer en gebruik van een verscheidenheid aan bronnenmateriaal.
  • Verwerven en begrijpen van kennis in hedendaagse kwesties, zowel lokaal als internationaal.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

In the early years of its establishment, Universiti Teknologi Malaysia, School of Professional and Continuing Education (UTMSPACE) offered professional development programs such as short courses, semi ... Lees meer

In the early years of its establishment, Universiti Teknologi Malaysia, School of Professional and Continuing Education (UTMSPACE) offered professional development programs such as short courses, seminars, workshops and in-house training. However, due to an overwhelming demand for part-time and full-time educational programs in both private and public sectors, UTMSPACE took the initiative of offering mainstream academic programs starting from the academic year 1995/96. Lees Minder
Kuala Lumpur , Skudai + 1 Meer Minder