Bachelor of Science (geologie)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus samenvatting

Geologie is de wetenschappelijke studie van de fysieke structuur en samenstelling van de aarde en de tektonische processen die onze planeet vormen. Geologen spelen een cruciale rol bij de ontdekking, duurzame winning en het beheer van de natuurlijke rijkdommen van de aarde.

De Bachelor of Science in de geologie combineert een scala aan vaardigheden met betrekking tot veldwerk, laboratoriumtechnieken en probleemoplossende vaardigheden om belangrijke vragen met betrekking tot onze planeet aan te pakken. Deze variëren van het in kaart brengen van de aarde van de ruimte tot het monitoren van natuurlijke gevaren, tot het vinden van kritische metalen die nodig zijn voor de hightechindustrie en de opslag van hernieuwbare energie.

Deze graad zal talrijke potentiële carrière bieden Pathways als exploratie en resource geologen in mijnbouw en energie-industrie, geohazard mitigatie, in milieusanering (bijvoorbeeld afvalbeheer, water), geotechniek, de overheid en cutting-edge onderzoek aan de universiteiten.

Cursus leerresultaten

Cursusleerresultaten zijn uitspraken over leerprestaties die worden uitgedrukt in termen van wat de leerling geacht wordt te weten, te begrijpen en te kunnen doen na voltooiing van een cursus. Studenten die afstuderen aan deze cursus zullen kunnen demonstreren:

 1. Demonstreer brede en coherente kennis van de principes en concepten die verband houden met een specifiek wetenschapsdomeingebied.
 2. Demonstreer technische en cognitieve vaardigheden bij het lokaliseren, onderscheiden en uitleggen van informatie met betrekking tot een wetenschapsgebied.
 3. Oefen kritisch denken en probleemoplossen.
 4. Laat zien hoe kennis en vaardigheden in een wetenschapsgebied kunnen worden toegepast in wetenschappelijke of wetenschappelijke werken.
 5. Communiceer duidelijk en coherente kennis en ideeën aan anderen.

Cursusstructuur

Om in aanmerking te komen voor een diploma, de Bachelor of Science (Geologie), moet een kandidaat met succes ten minste 144 studiepunten voltooien, zoals hieronder wordt beschreven.

Jaar 1

Herfst

Selecteer een van de volgende twee onderwerpen:
Opmerking: Studenten die een score van 65% of meer hebben behaald in NSW HSC Chemistry of gelijkwaardig, moeten CHEM101 selecteren. Alle andere studenten moeten CHEM104 selecteren.

Onderwerp Code

Totaal voor Major op Year 1: 24 credit points

Aanbevolen keuzevakken

Onderwerp Code

Jaar 2

Onderwerp Code

Totaal voor Major op Year 2: 24 credit points

Aanbevolen keuzevakken

Onderwerp Code

Jaar 3 ^

Onderwerp Code

Totaal voor Major op Year 2: 24 credit points

Aanbevolen keuzevakken

Onderwerp Code

Totaal voor major: 72 studiepunten
Plus keuzevakken gekozen uit de Science of General Schedules: 72 studiepunten
Diploma Totaal: 144 studiepunten

* Studenten die HSC Wiskunde niet hebben voltooid op Band 4 of hoger (of gelijkwaardig) zijn verplicht om een wiskundevak (MATH151 of gelijkwaardig) normaal af te ronden in het eerste jaar.

^ Studenten die geïnteresseerd zijn in een loopbaan in de geologie worden aangespoord om meer dan de minimaal vereiste 24 studiepunten van 300-niveaus EESC-onderwerpen te nemen. Een afgestudeerde met 30 studiepunten van EESC-onderwerpen met 300 niveaus heeft een uitgebreidere graad in de geologie.

accreditatie

Professionele geoloog: selecteer een volledig gamma van derdejaars geologieonderwerpen en voltooi het Honours-jaar om aan professionele vereisten te voldoen.

Waarom kiezen voor deze cursus

Science, Technology, Engineering and Mathematics (STEM) -vaardigheden in Australië worden een snelgroeiend gebied met nieuwe en verbeterde kansen op werk. Verwacht wordt dat de professionele, wetenschappelijke en technische diensten van 2018 tot 2023 met 10,2% zullen toenemen, als gevolg van de aanhoudende kracht van de vraag naar de diensten van gekwalificeerde en hoog opgeleide werknemers. Bron: Werkgelegenheidsprojecties

Werken in de wetenschap vereist praktische vaardigheden en hedendaagse kennis. Bij UOW zijn we toegewijd aan 'onderzoekend leren' dat je leert om voortdurend op zoek te gaan naar kennis, deze te analyseren en toe te passen in het door jou gekozen beroep. We integreren technologie in al ons leren en onderwijzen om ervoor te zorgen dat je afgestudeerd bent en uitblinkt in een constant veranderende en technologisch geavanceerde wereld.

Je neemt deel aan praktische lessen in onze nieuwe, speciaal gebouwde faculteit voor natuurwetenschappen of in het veld, zodat je over de vaardigheden en kennis beschikt om aan de behoeften van de werkgevers van morgen te voldoen. Onze cursussen worden gegeven door professionals die wereldleider zijn op het gebied van onderzoek, zodat de vaardigheden en kennis die u opdoet, vandaag en in de toekomst kunnen worden toegepast op echte uitdagingen.

Carrièremogelijkheden

 • Onderzoeksfunctionaris
 • Heritage Officer
 • Beleid / projectmedewerker
 • hydroloog
 • Toerisme en recreatieplanner
 • Geospatial Intelligence Officer
 • Marktonderzoeker
 • kartograaf
 • klimatoloog
 • Ranger
 • Environmental Health Officer
 • Internationale hulpfunctionaris

Toelatingseisen

Een reeks toelatingsopties is beschikbaar voor studenten van alle leeftijden en academische achtergronden. De toelatingsprocedures zijn vastgelegd in de toelatingsprocedures van UOW en het toelatingsbeleid van de UOW.

Neem voor specifiek advies of vragen over een aanvraag contact op met het Future Students Team.

Krediet voor voorafgaand leren

Als u kunt aantonen dat u de leerresultaten voor onze vakken hebt bereikt door voorafgaandelijk leren, zoals eerdere tertiaire of TAFE-kwalificaties, komt u mogelijk in aanmerking voor een tegoed voor uw graad. Indien relevant voor het UOW-diploma, kan het gespecificeerde krediet voor specifieke vakken worden gegeven; indien niet relevant voor de graad, kan onbepaald krediet worden toegekend.

Engels Vereisten voor internationale studenten

Het volgende niveau van het Engels is vereist om toegang te krijgen tot dit programma:

IELTS Academic

 • Totale score: 6.0
 • Lezen: 6.0
 • Schrijven: 6.0
 • Luisteren: 6.0
 • Sprekend: 6.0

TOEFL (op internet gebaseerd)

 • Totale score: 70
 • Lezen: 18
 • Schrijven: 18
 • Luisteren: 17
 • Sprekend: 17

UOW College: Engels voor tertiaire studies: credit (gewogen gemiddelde cijfer van 50 algemeen en minimum 50 in academisch lezen en schrijven)

Andere kwalificaties kunnen ook worden overwogen. Volledige informatie is te vinden op onze website met Engelse taalvereisten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

In just 40 years, University of Wollongong has become a benchmark for Australia’s new generation of universities; dynamic, agile, innovative and prominent in national and international rankings for th ... Lees meer

In just 40 years, University of Wollongong has become a benchmark for Australia’s new generation of universities; dynamic, agile, innovative and prominent in national and international rankings for the quality of our teaching and research. The University began as an institute for the then the New South Wales University of Technology, Sydney at a single location in Wollongong. Since gaining independence in 1975, UOW has grown into an international multi-campus University, expanding to occupy two Sydney campuses and five regional campuses, as well as locations in Hong Kong and Dubai. With now over 36,000 students, more than 2,400 staff, and an economic impact of around $2 billion in activity annually, UOW is an influential part of its communities and the catalyst for Wollongong’s transformation into a University city. Lees Minder
Wollongong , Liverpool + 1 Meer Minder