Bachelor of Science (werktuigbouwkunde)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

132791_IMG_5522.jpgfoto met dank aan het Engineering Institute Of Technology

getuigenissen

De mensen in Perth zijn heel makkelijk in de omgang, ze respecteren elkaar, ze geven om elkaar. Alles gebeurt op tijd. Amrit Thakur , Nepal

Het Engineering Institute Of Technology is verheugd u het Bachelor of Science-programma (Werktuigbouwkunde) te kunnen aanbieden dat zowel volledig online als op de campus in Australië beschikbaar is. Lees hieronder voor meer informatie over beide leveringsopties.

In dit geaccrediteerde en prestigieuze programma behaalt u:

 • Vaardigheden en knowhow in de nieuwste en ontwikkelende technologieën in de machinebouw
 • Praktische begeleiding en feedback van mechanische experts uit de hele wereld
 • Kennis uit de uitgebreide ervaring van deskundige docenten, eerder dan uit louter theoretische informatie
 • Wereldwijde netwerkcontacten in de industrie
 • Een waardevolle en geaccrediteerde Bachelor of Science (Mechanical Engineering) ** kwalificatie

Het gebied van engineering dat fysica toepast en de materiaalwetenschappen om machines te ontwikkelen, is machinebouw. Mechanische ingenieurs gebruiken de principes van kracht, energie en beweging om de veiligheid, efficiëntie en technologische vooruitgang van de wereld om ons heen te verbeteren. Ze zijn betrokken bij het ontwerp en de operationele processen van alles wat beweegt, van de kleinste, eenvoudigste microdeeltjes tot het grootste, meest complexe ruimtevaartuig en alles daartussenin. Als werktuigbouwkundig ingenieur beschikt u over een vaardigheden die van toepassing is op vele industrieën in de wereld, waaronder de automobielindustrie, transport, productie, energieopwekking, medische apparatuur, consumentengoederen en meer!

Met deze kwalificatie hebt u de essentiële kennis verworven die ten grondslag ligt aan dit en andere vakgebieden. Wat nog belangrijker is, is dat je een werktuigbouwkundig technoloog bent geworden.

** Een opmerking over de erkenning van dit programma in het Australische onderwijssysteem: het EIT is de eigenaar van dit programma. De kwalificatie is officieel geaccrediteerd door het Kwaliteits- en normenbureau voor tertiair onderwijs (TEQSA). EIT levert dit programma aan studenten over de hele wereld.

PROFESSIONELE ERKENNING

Deze Bachelor's Degree is een academisch geaccrediteerd programma van het Australische overheidsinstituut Tertiary Education Quality and Standards Agency (TEQSA) en voorlopig geaccrediteerd door Engineers Australia onder de akkoorden van Sydney en Washington. Deze EIT-graad wordt internationaal erkend onder de akkoorden van de International Engineering Alliance (IEA) en de verschillende ondertekenaars ( href = "http://www.ieagreements.org/accords/washington/signatories/ ).

Toelatingseisen

 1. Een jaar 12 Australisch Senior Certificate of Education ( of gelijkwaardig voor internationale studenten ), voltooid in de afgelopen 2 jaar, met voldoende prestatie in wiskunde (neem contact op met EIT voor meer informatie). Kandidaten die jaar 12 ( of het equivalent voor internationale studenten ) meer dan 2 jaar geleden hebben voltooid, moeten ook relevante werkervaring tonen op het aangevraagde studiegebied; OF
 2. Een relevante (voor de subdiscipline) Engineering AQF Diploma, Advanced Diploma, Associate Degree (of hoger) met succesvolle voltooiing van alle wiskunde-eenheden / modules; OF
 3. Een overzeese kwalificatie gelijkwaardig aan punt 2 hierboven van een gestructureerd leerprogramma dat leidt tot de volledige of gedeeltelijke verwezenlijking van een officieel erkende kwalificatie bij een tertiaire instelling zoals een universiteit, een technische hogeschool of een door de overheid erkende particuliere hogeschool (EIT beoordeelt overzeese kwalificaties op basis van richtlijnen van de Australische overheid om hun vergelijkbaarheid met kwalificaties te bepalen); OF
 4. International Baccalaureate (IB) Voltooiing met een minimumscore van 24 inclusief Engels en wiskunde; OF
 5. Funderingsstudies of het overbruggen van cursussen in een relevante discipline met voltooiing van wiskunde en Engels. bijv. cursus die engineering mogelijk maakt; EN
 6. Bevredigende beheersing van de Engelse taal op Engels niveau met een Australisch Senior Certificate of Education ( of gelijkwaardig voor internationale studenten ); OF
 7. Een gespecificeerd prestatieniveau in een erkende Engelse taaltest, zoals: IELTS met een score van ten minste 6,0 (zonder individuele bandscore lager dan 5,5); of gelijkwaardig zoals beschreven in het EIT toelatingsbeleid.

Een wiskunde-overbruggingstest / examen (niet-proctored / surveillerend) moet door alle studenten van het hoger onderwijs worden voltooid tijdens de oriëntatieweek.

Een Engelse vaardigheidstest moet worden afgelegd door alle studenten van het hoger onderwijs die op de campus studeren. Dit wordt toegediend tijdens de oriëntatieweek.

Internationale studenten die op de campus in Australië willen studeren, moeten een geldig internationaal studentenvisum hebben. Vul voor meer informatie het contactformulier in dat op deze pagina beschikbaar is.

Alle aanvragers van CRICOS zullen worden onderworpen aan een telefonisch interview als voorwaarde voor hun aanbiedingsbrief (dit komt bovenop de hierboven vermelde vereisten voor Engels taalvaardigheid).

Let op: het voldoen aan de minimale toelatingscriteria garandeert niet de toegang tot onze programma's. Aanvragen worden per geval beoordeeld.

Eerdere herkenbaarheid en vrijstellingen

EIT kan u punten toekennen voor eenheden waar u aanzienlijke eerdere ervaring of opleidingsachtergrond kunt aantonen. Er kunnen kosten aan verbonden zijn. Als u meer wilt weten, vraag ons dan om uw exemplaar van het beleid voor erkenning van eerder geleerd onderwijs.

On-Campus - Bachelor of Science (Werktuigbouwkunde)

Cursus in één oogopslag

 • Schema Startdatum: 03 februari 2020 (op de campus)
 • Code: BMEOC
 • Cursusduur: 3 jaar (voltijd)
 • Cursus onderwezen in het Engels

CRICOS Provider Code: 03567C | CRICOS Cursuscode: 095815G

Presentatieformaat op de campus

EIT on-campus-programma's bevatten zelfstudie- en lezingensessies, praktische laboefeningen, discussies over klassen / groepen en persoonlijke studietijd. Het EIT maakt gebruik van een gemengd leermodel met experts uit de industrie en academici die lokaal zijn gestationeerd en worden gestreamd vanuit de hele wereld.

Onze studenten hebben toegang tot een gepersonaliseerde studentenportal waar alle cursusmaterialen 24/7 beschikbaar zijn.

Elke unit bestaat uit 10 uur studeren per week. Voltijdstudenten op de campus studeren 4 - 4,5 eenheden per semester en moeten minimaal 20 uur per week op de campus zijn voor zelfstudie, lezing, labo / workshop en zelfstudiesessies.

Online - Bachelor of Science (Werktuigbouwkunde)

Cursus in één oogopslag

 • Schema startdatum: 20 januari 2020 (online)
 • Code: BME
 • Cursusduur: tot 6 jaar (deeltijd)
 • Cursus onderwezen in het Engels

DE NIEUWE GENERATIE MOTOR DIE HET ONDERWIJS OPLEGT

Wat maakt dit LIVE ONLINE-programma echt innovatief:

 • Deze ingenieurskwalificatie onderscheidt zich door de nadruk op nuttige, praktische industrie-georiënteerde technologie-eenheden in combinatie met een sterke academische basis die nauw is afgestemd op de arbeidsmarkt. Het is een echt interactief online programma dat is gebaseerd op functies zoals interactieve live-instructie en externe (cloud-gebaseerde) laboratoria.
 • De bestaande op de industrie gerichte programma's van het EIT zorgen ervoor dat u een doorlopende Pathway (met haalbare exit- of "rustpunten") hebt naar een professioneel ingenieursniveau, beginnend met geavanceerde diplomastudies, via bachelors of science, tot het niveau van de masteropleiding. Je zult in staat zijn om de Pathway met een kwalificatie te verlaten.
 • De flexibiliteit van studielast en duur, binnen programmarechten. Als u de studielast wilt verminderen, kan de duur tot maximaal 6 jaar worden verlengd, tenzij verzachtende omstandigheden van toepassing zijn (ziekte, ouderlijke verantwoordelijkheid of iets dergelijks).
  Het is wereldwijd binnen handbereik. De huidige studenten van EIT komen uit meer dan 100 landen.
 • Studenten worden ondersteund door een speciale Learning Support Officer naast de docenten. Dit biedt een enkel, consistent referentiepunt voor studenten en intensieve ondersteuning om het leerproces te verbeteren. De Learning Support Officer treedt op als een mentor die je helpt om je potentieel tijdens het hele programma te vergroten en fungeert als een kanaal voor direct contact met de docenten.
 • Docenten zijn overweldigend aangetrokken uit de industrie en zijn zeer ervaren ingenieurs, evenals geoefend presentatoren.
  Het EIT heeft gedurende vele jaren sterke banden met de industrie opgebouwd in de beroepensector. Flexibele en dynamische ontwikkeling betekent dat eenheden valuta blijven houden met veranderende technologie.

Voordelen van Live Online Learning to Students

 • Rendabel: geen reis of accommodatie nodig
 • Interactief: live, interactieve sessies laten je communiceren met je docent en medestudenten
 • Flexibel: interactieve sessies via internet die u overal ter wereld kunt bijwonen (met een internetverbinding). Leer terwijl je verdient!
 • Praktisch: oefeningen uitvoeren door op afstand toegang te krijgen tot onze laboratoria en simulatiesoftware
 • Deskundige docenten: gevuld met uitgebreide sectorervaring; ze zijn niet alleen 'academici'
 • Constante ondersteuning: van uw docenten en een toegewijde Learning Support Officer voor de volledige duur van de cursus
 • Internationaal inzicht: interactie met en netwerk met deelnemers van over de hele wereld en waardevolle inzichten opdoen in de internationale praktijk

Voordelen van Live Online Learning to Employers

 • Lagere trainingskosten: geen reis of accommodatie nodig
 • Minder downtime: korte tutorials (60-90 minuten) en flexibele trainingsmethoden betekent minder tijd weg van het werk
 • Medewerkers behouden: houd personeel dat een kwalificatie als een fulltime studie beschouwt, in stand
 • Verhoog de efficiëntie: verbeter de vaardigheden en kennis van uw engineering of technische medewerkers
 • Internationaal inzicht: studenten hebben toegang tot internationaal gevestigde professionele docenten en studenten

Hoe werkt het?

EIT-programma's omvatten een combinatie van live, interactieve sessies via internet met een professionele docent, lezingen en opdrachten. De programma's bevatten simulatiesoftware en externe laboratoriumtoepassingen om u de theorie in praktijk te laten brengen en bieden u constante ondersteuning door een toegewijde Learning Support Officer.

Praktische oefeningen en Remote Laboratories

Als onderdeel van de baanbrekende nieuwe manier van lesgeven gebruiken de online ingenieursdiploma's van EIT een reeks externe laboratoria (labs) en simulatiesoftware om uw leren te vergemakkelijken en de kennis te testen die u tijdens uw programma opdoet. Het gaat om complete werklaboratoria die op verschillende locaties in de wereld zijn opgezet en waarin u kunt inloggen en door de verschillende oefensessies kunt gaan.

De practica worden aangevuld met simulatiesoftware die op afstand of op uw computer wordt uitgevoerd, om ervoor te zorgen dat u de vereiste hands-on ervaring opdoet. Niemand kan veel leren van alleen lezingen, de laboratoria en simulatiesoftware zijn ontworpen om de absorptie van de materialen te vergroten en om u een praktische oriëntatie van de leerervaring te geven. Dit alles geeft u een solide, praktische kennis van de belangrijkste principes die worden behandeld en zorgt ervoor dat u maximaal profijt haalt uit uw cursus.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The key objective of the Engineering Institute of Technology (EIT) is to provide an outstanding practical engineering and technology education; from Diplomas through to Masters Degrees. The finest eng ... Lees meer

The key objective of the Engineering Institute of Technology (EIT) is to provide an outstanding practical engineering and technology education; from Diplomas through to Masters Degrees. The finest engineering lecturers and instructors, with extensive real engineering experience in the industry, are drawn from around the world. The learning is gained through face-to-face classes as well as synchronous, online (eLearning) technologies. Lees Minder
Perth , Melbourne , Bentley + 2 Meer Minder