Bachelor of Science (wijnwetenschappen)

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Wervelen, snuiven, nippen, spugen en studeren

Heeft u dromen van het kweken van uw eigen druiven of het produceren van wat wijn in Bourgondië, Margaret River of de Granite Belt? Wil jij een belangrijk onderdeel zijn van een spannende en groeiende industrie? Droom niet meer. USQ's Bachelor of Science (wijnwetenschappen) is de enige graad van zijn type in Noord-Australië en zal niet teleurstellen.

Met behulp van een speciaal gebouwde onderwijs- en trainingsfaciliteit van 8,5 miljoen dollar, het Queensland College voor wijntoerisme, biedt dit diploma training op locatie in commerciële wijngaarden, wijnmakerijen, laboratoria voor wijnmakerijen en sensorische analyse in samenwerking met regionale wijnshows. Wie zou een woonschool in het hart van een van de ontluikende wijndistricten van Australië kunnen weerstaan? De cursus is sterk toegepast en analytisch en is geschikt voor schoolverlaters, internationale studenten, producenten en degenen die op zoek zijn naar een carrièreswitch.

Carrière resultaten

Het is jouw keuze. Als afgestudeerde van de Bachelor of Science (Wine Science), heb je de vaardigheden om te werken in de wijngaard, de wijnmakerij of beide. Er zijn verschillende interessante mogelijkheden te vinden in de bredere agrarische wetenschappen die onze druif- en wijnproducenten ondersteunen. Degenen onder u die een carrière willen starten in de wijnhandel of de beoordeling, komen ook aan hun trekken, met de optie om een ​​tweede major te selecteren in biologie of milieubeheer en keuzevakken in bedrijf, weer en klimaatverandering - het verbeteren van uw inzetbaarheid.

Programmastructuur

Cursussen die moeten worden bestudeerd

 • Kerncursussen (4 eenheden)
 • plus 1 x eerste 8-eenheid major (8 eenheden)
 • plus 1 x tweede 8-eenheden major plus 4 x goedgekeurde cursussen
 • of 12 x goedgekeurde cursussen (12 eenheden)

Hoeveel kost het?

Geschatte jaarlijkse kosten voor uw eerste studiejaar (8 eenheden) in dit programma zijn:

Studiemodus / kosten

 • Commonwealth ondersteund: AUD 9352
 • Binnenlandse volledige kosten betalen: AUD 21640

Lening om u te helpen uw vergoedingen te betalen

U hoeft uw cursus (onderwerp) kosten misschien niet vooraf te betalen. HECS-HELP en FEE-HELP stellen u in staat uw vergoedingen uit te stellen tot uw inkomen een bepaald niveau bereikt.

Mogelijk komt u ook in aanmerking voor financiële ondersteuning van Centrelink.

Beurzen en financiële hulp

Je kunt mogelijk beurzen aanvragen om te helpen met je studiekosten.

Toelatingseisen

 • Vereiste voorkennis: Engels (4, SA), Wiskunde A (4, SA) of gelijkwaardig
 • Aanbevolen voorafgaande studie: Wiskunde B (4, SA) en één van Biologie, Chemie, Natuurkunde of Wetenschap21 of gelijkwaardig. Als u niet beschikt over het aanbevolen Wiskunde B-niveau voor toegang, wordt u aangeraden om MAT1000 Wiskunde Fundamentals als keuzevak te gebruiken.

Engelse Taalvereisten

U moet voldoen aan de toepasselijke Engelse taalvereisten. Voor dit programma is minimaal IELTS 6.0 of gelijkwaardig vereist.

Als u niet voldoet aan de Engelse taalvereisten, kunt u zich aanmelden voor een door de universiteit goedgekeurd Engelstalig programma.

toelating Pathways

Een aantal andere Pathways is ook beschikbaar als je niet eerder hebt kunnen studeren of niet voldoet aan de vereisten voor deelname aan je programma van interesse.

* Verdere informatie over toelating

Een aangepaste selectieratio is het resultaat van het combineren van extra rangen via speciale toegangsschema's voor opname.

Speciale toegangsregelingen voor opnames kunnen u helpen om het programma van uw keuze te beginnen door uw selectiepositie te verhogen, door onder bepaalde omstandigheden extra rangen toe te wijzen.

Hoe te solliciteren

Sluitingsdata

Rechtstreeks bij USQ:

 • Semester 3, 2018 - aanvragen sluiten maandag 5 november, met semester 3 beginnend op maandag 19 november 2018.
 • Semester 1, 2019 - aanvragen sluiten maandag 18 februari, met semester 1 startend op maandag 25 februari 2019.
 • Semester 2, 2019 - aanvragen sluiten maandag 1 juli, met semester 2 beginnend op maandag 15 juli 2019.

Als u zich via QTAC aanmeldt, moet u de sluitingsdatums van QTAC controleren.

Krediet voor eerdere studie of werkervaring

Je komt mogelijk in aanmerking voor studiepunten als je eerder hebt gestudeerd of relevante werkervaring hebt. Dit zal helpen om het aantal cursussen dat je moet studeren te verminderen om je programma te voltooien.

Laatst bijgewerkt op aug 2018

Over de school

Are you thinking about studying in Australia? The University of Southern Queensland (USQ) prides itself on providing the best support possible to help you reach your study and career goals. USQ studen ... Lees meer

Are you thinking about studying in Australia? The University of Southern Queensland (USQ) prides itself on providing the best support possible to help you reach your study and career goals. USQ students enjoy small class-sizes, collaborative learning spaces, and a suite of support services to enhance your study experience. With students from more than 80 countries and internationally accredited degrees and programs, you can choose to study on campus, external or online. Lees Minder
Toowoomba , Springfield , Brisbane , Australië Online + 3 Meer Minder