Bachelor of Science in Accountancy - LIU-bericht

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over

Accounting is een van de meest praktische, flexibele en veelgevraagde specialiteiten op elk gebied van het personeelsbestand. Accountants beheren de boeken, analyseren financiële informatie en overleggen met het hogere management over cruciale zakelijke beslissingen.

Voor studenten die graag werken met getallen en gedetailleerd georiënteerde gegevensanalyses, is een boekhoudkundige graad een toegangspoort tot een loopbaan in elk interessegebied. Sportteams, banken, kleine bedrijven, individuen, artiesten, grote filmbedrijven, academische instellingen, overheidsinstanties, non-profitorganisaties, liefdadigheidsinstellingen, ziekenhuizen ... Iedereen heeft een accountant nodig om de inkomsten, uitgaven, loonlijst, belastingen en andere zaken te beheren. financiële zaken.

Onze faculteit zijn beproefde pioniers in hun vakgebied en brengen real-world ervaring in de klas en integreren de nieuwste technologie en softwaretoepassingen op het gebied van digitale boekhouding en belastingen

De 120-credit Bachelor of Science in Accountancy is een ideale voorbereiding op een carrière op het gebied van accountancy, belastingen en zakelijke dienstverlening. Hoogleraren met een uitgebreide professionele ervaring en top academische referenties leiden kleine klassen, interactie nauw met studenten.

Studenten hebben mogelijkheden voor stages bij de Big Four accountantskantoren, maar ook middelgrote en kleine bedrijven. Bovendien brengen de LIU Post Accounting Society en het Kappa Omicron-hoofdstuk van Beta Alpha Psi de beroepsbeoefenaren in de boekhouding en de boekhoudkundige majors samen door middel van formele en informele evenementen gedurende het hele jaar. Het is gebruikelijk dat studenten in het programma al een fulltime baan hebben voordat ze afstuderen. Alumni van dit programma zijn te vinden in leidinggevende posities bij de belangrijkste accountants- en zakelijke dienstverleners in New York.

BS in boekhoudkundige leerdoelen

  1. Demonstreer kennis en inzicht in de boekhoudkundige grondslagen.
  2. Demonstreer de vaardigheid om accountingconcepten toe te passen.
  3. Demonstreer effectieve mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden.
  4. Gebruik informatietechnologie voor besluitvorming en probleemoplossing in het bedrijfsleven.
  5. Begrijp professionele verantwoordelijkheden en methoden voor het identificeren en aanpakken van ethische kwesties in het bedrijfsleven en de boekhouding.
  6. Het globale karakter van de huidige boekhoud- en bedrijfsomgeving begrijpen.
  7. Demonstreer effectieve samenwerkingsvaardigheden.

Toelatingsvoorwaarden

  • Inkomende eerstejaarsstudenten moeten een solide B-gemiddelde hebben (3,0 of 82-85 puntengemiddelde) en een gemiddelde SAT van 1000 (combinatie van kritieke waarde en wiskunde) of ACT-compositie van 20 of hoger.
  • Overdrachtstudenten moeten meer dan 24 studiepunten hebben behaald. Een minimale GPA van 2,0 is vereist voor het beoordelen van aanvragen. Als je minder dan 24 studiepunten hebt behaald, moet je ook transcripties van de middelbare school en SAT / ACT-scores indienen.

INDIENING VAN EEN AANVRAAG TOT TOELATING

Alle aanvragers kunnen een aanvraag indienen voor toelating tot LIU Post op My LIU of via de knop Nu toepassen in de rechterbovenhoek van deze pagina. Ga naar de startpagina van Admissions Office voor meer informatie over het aanvraagproces.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful ... Lees meer

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful, educated lives and for service to their communities and the world. Lees Minder
New York , Brookville + 1 Meer Minder