Bachelor of Science in Accounting - LIU Brooklyn

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over

De 120-credit BS in Accounting bereidt studenten voor op acceptatie in verschillende masterprogramma's en voor tewerkstelling in de publieke, private, overheids- of non-profitsector, naast instapposities in zakelijke, financiële en accountantskantoren. Studenten leren essentiële vaardigheden in financiële en management accounting, belastingen en auditing. Het curriculum voorziet in een systeembenadering om studenten voor te bereiden op technisch competent zijn, alert zijn op ethische kwesties en in staat zijn zich aan te passen aan veranderingen in technologie, regulering en globalisering.

Studieclubs voor boekhoudkundige majors zijn de Accounting Society, die regelmatig professionele evenementen en gastcolleges sponsort door gastsprekers in het accountantsberoep. De National Association of Black Accountants biedt studenten de mogelijkheid om deel te nemen aan mentor- en stageprogramma's en hen praktische ervaring te bieden die zo belangrijk is voor toekomstige werkgevers.

Studenten in de boekhouding helpen ook mensen met een laag inkomen, gehandicapten en niet-Engelssprekenden in de gemeenschap met hun jaarlijkse belastingvoorbereiding via het VITA-programma (Vrijwillige Inkomstenbelastingen).

Financiën, boekhouding en belastingen

Het ministerie van Financiën, Accounting en Fiscaliteit biedt opleidingen die leiden tot vele spannende carrières in het bankwezen, openbare boekhouding, consulting en de overheid, naast de voorbereiding op de toegang tot MBA-programma's en Law School, evenals andere geavanceerde programma's.

Studenten leren essentiële vaardigheden op het gebied van financieel management, belastingen en auditing. Ons curriculum biedt een systeembenadering om studenten te ontwikkelen die technisch competent zijn, alert zijn op ethische kwesties en zich kunnen aanpassen aan veranderingen in technologie, regulering en globalisering.

Ondernemerschap @ LIU

Ondernemersdenkers creëren waarde in de samenleving door innovatie te gebruiken in omstandigheden van onzekerheid. Het vermogen om ondernemend te denken is van cruciaal belang voor alle studenten, ongeacht hun major of hun carrièreplannen. Het ondernemerschapsprogramma van LIU Brooklyn is ontworpen om studenten te stimuleren om ondernemend te denken terwijl ze leren hoe ze hun visie efficiënt en effectief kunnen uitvoeren.

Het ondernemingsproces vereist dat studenten moeilijke vragen stellen over de aard van hun onderneming met behulp van vaardigheden die in de kern van het bedrijf zijn ontwikkeld. Wat zijn de voordelen van het product of de dienst en hoe onderscheidt het zich van de concurrentie? Wat is de doelmarkt en hoe zal deze worden gepenetreerd? Hoe wordt het product of de dienst geproduceerd? Welk personeel is vereist en hoe zullen deze worden beheerd? Wat zijn de risico's van de onderneming en wat kan worden gedaan om ze te verminderen? Wat zijn de financiële implicaties van het plan? Welke middelen, inclusief financiering, zijn vereist?

De beste manier om het ondernemingsproces te begrijpen, is een praktijkgerichte, ervaringsgerichte aanpak te volgen. In deze major werken studenten intensief samen met het bedrijfsleven, zowel binnen als buiten het klaslokaal, en produceren ze een plan dat zowel verdedigbaar is voor potentiële investeerders als uitvoerbaar in de echte wereld.

Er zijn drie manieren om ondernemerschap bij LIU Brooklyn te bestuderen. Op het niveau van niet-afgestudeerden is er een major en een minor beschikbaar.

Studentenverenigingen, organisaties

De School of Business, Public Administration en Information Sciences heeft een aantal studentenverenigingen, organisaties en clubs waar studenten aan kunnen deelnemen. Deze groepen bieden studenten de mogelijkheid om te ontmoeten en te netwerken met andere studenten, docenten en professionals die dezelfde interesses delen. Ze bevorderen persoonlijke en professionele groei en leiderschapskansen buiten het klaslokaal en vormen een prachtige aanvulling op je cv. Deze webpagina biedt een breed overzicht van elke groep. We sporen studenten aan om betrokken te raken bij de groep die betrekking heeft op hun carrièrepad. Studenten die nog een major moeten kiezen, kunnen ook betrokken raken bij deze studentenverenigingen, organisaties of clubs om verschillende loopbaantrajecten in de School of Business, Public Administration en Information Sciences te verkennen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful ... Lees meer

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful, educated lives and for service to their communities and the world. Lees Minder
New York , Brookville + 1 Meer Minder