Bachelor of Science in Accounting

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Dominican College Bachelor of Science-programma van het Dominican College in Accounting bereidt je voor op een breed scala aan carrières. Onze hooggekwalificeerde faculteit en onze basis- en gespecialiseerde cursussen geven je inzicht in de functies van de boekhouding, de onderliggende concepten die de boekhoudtheorie vormen, en de toepassing van deze concepten op boekhoudproblemen en -oplossingen.

Het boekhoudprogramma bestaat uit minimaal 120 studiepunten, als volgt verdeeld:

 • 30-credit Business Core: Het bedrijfsleven biedt een breed scala aan verschillende loopbaantrajecten, die elk op zichzelf staan als een unieke discipline en elkaar kruisen in zowel de praktijk als de vereiste kennis. De Business Core biedt u de basis die nodig is voor succes op elk gebied van het bedrijfsleven door u te onderwijzen in het brede scala aan concepten en disciplines die uniek zijn voor de bedrijfswereld. Cursussen omvatten introductie tot management; Basismarketing, computergebaseerde systemen, bedrijfsrecht I, financiële boekhouding, managementadministratie, financiële principes, het bedrijfsleven, de maatschappij, bedrijfswaarden, internationaal management en bedrijfsbeleid en managementbeslissingen.
 • 18 studiepunten van boekhoudcursussen op het hoogste niveau
 • Ondernemingsrecht II
 • Eén keuzevak
 • 60 credits van Liberal Arts: inclusief Macroeconomics; Micro-economie; College algebra; Precalculus of eindige wiskunde; Inleiding tot statistieken; en effectieve bedrijfscommunicatie
 • 6 studiepunten gratis keuzevakken
 • Freshman Seminar met 1 credit (alleen voor studenten)127114_SEP_19501605_May162019-L.jpg

IACBE-accreditatie

Dominican College heeft gespecialiseerde accreditatie voor zijn bedrijfsprogramma's ontvangen via de International Accreditation Council for Business Education (IACBE), gevestigd aan 11374 Strang Line Road in Lenexa, Kansas, VS. De bedrijfsprogramma's in de volgende graden zijn geaccrediteerd door de IACBE:

 • Master of Business Administration met concentraties in Accounting, Healthcare Management en Management.
 • Bachelor of Science graad met majors in Accounting, Computer Informatie Systemen en Management (specialisaties in Financieel Management, Internationaal Management en Marketing Management).

Toelatingsvoorwaarden voor eerstejaars studenten

Afschriften

Vraag je schooladviseur om transcripties rechtstreeks naar het toelatingsbureau door te sturen

ACT / SAT

Als Engels niet de eerste taal van de aanvrager is, is een minimale TOEFL-score van 80 op de internettest (IBT) of 550 op de traditionele papieren test of 213 op de computertest vereist voor toelating .

Dien de resultaten van een van de volgende onderzoeken in bij het Bureau van toelatingen:

 1. Scholastic Aptitude Test (SAT) van de College Entrance Examination Board. De CEEB-code voor Dominican College is 2190.
 2. De American College Testing (ACT) beoordelingstest. De ACT-code voor Dominican College is 2730.

Persoonlijk interview

Een ontmoeting met een toelatingsconsulent is niet altijd vereist, maar is altijd wenselijk. Sommige aanvragers kunnen gevraagd worden om een lid van het Admissions-personeel te ontmoeten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The aim of Dominican College is to promote educational excellence, leadership, and service in an environment characterized by respect for the individual and concern for the community and its needs. Fo ... Lees meer

The aim of Dominican College is to promote educational excellence, leadership, and service in an environment characterized by respect for the individual and concern for the community and its needs. Founded by the Dominican Sisters of Blauvelt, the College is an independent institution of higher learning, Catholic in origin and heritage. In the Dominican tradition, it fosters the active, shared pursuit of truth and embodies an ideal of education rooted in the values of reflective understanding and compassionate involvement. Lees Minder