Bachelor of Science in Agribusiness Management

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Over

Met dit brede programma kun je expertise ontwikkelen op een gebied dat je interesseert en je voorbereiden op een succesvolle carrière onmiddellijk na het afstuderen. Je bent uitgerust om instapniveau managementposities in te nemen of je eigen onderneming te starten in een groot aantal landelijke, landgebonden, agrarische en / of voedselgerelateerde bedrijven.

Je kunt verwachten dat je een baan zult vinden bij de agribusiness - inclusief boomkwekerij- en landschapsarchitectuur - bedrijven of boerderijen, financiële instellingen en nationale en federale instanties die zich bezighouden met landgebruik, voedsel en landbouw.

Werkgelegenheid in deze gebieden vereist de essentiële componenten van deze major: een brede educatieve achtergrond gecombineerd met kennis van het beheren van op natuurlijke hulpbronnen gebaseerde bedrijven.

Door het selecteren van de juiste cursussen in overleg met uw adviseur, kunt u uw eigen expertisegebied creëren of cursustrajecten volgen voor ondernemerschap, paardenmanagement, voedingswetenschap en -technologie, tuinbouw of vee, en cursussen volgen ter voorbereiding op de graduate school.

Onderzoek en academische kansen

Van het bieden van ondersteuning aan studenten die zijn toegelaten tot concurrerende forums en conferenties, tot het aanmoedigen en ondersteunen van deelname aan studentenetiquettediners en loopbaanontwikkelingcursussen, het programma Agribusiness Management maakt investeren in studentenontwikkeling een topprioriteit.

De coördinatie en samenwerking van het programma met WVU Global Affairs maakt het ook gemakkelijk voor studenten om in het buitenland te studeren en toch op tijd te studeren.

Kansen

 • De faculteit heeft een breed scala aan expertise en interesses, waaronder agribusiness management, landbouw en natuurlijke hulpbronnen wetgeving, biologische en lokale marketing van voedingsmiddelen, ondernemerschap en milieu-economie en beleid.
 • Een kleinschalige schoolomgeving met de middelen van een grote universiteit. U profiteert van één-op-één interacties met de faculteit en ontwikkelt een hechte relatie met uw facultaire adviseur.
 • Een sterke samenwerking met de Natural Resources Conservation Service biedt onschatbare kansen, zoals netwerken en stages.
 • De sluitstukcursus van het programma bereidt je voor op de volgende stap naarmate je een hogere scriptie, een semester in het buitenland of een stage voltooit.
 • Uniek op maat gemaakte cursusvereisten bieden een breed opgezette opleiding en bereiden je voor op een breed scala aan mogelijkheden na het afstuderen.
 • Een unieke mix van loopbaanontwikkelingcursussen, carrièrebeurzen en beroepsverenigingen zorgt ervoor dat je klaar bent voor de carrière.
 • 13 boerderijen en bossen verspreid over West Virginia.
 • Tot de faciliteiten van Morgantown behoren de Agronomy Farm, Organic Research Farm en de 408-acre Animal Science Farm.
 • $ 600.000 aan beurzen die jaarlijks worden toegekend door het Davis College in samenwerking met WVU Student Financial Support and Services.
 • Maak contact met professionals in je studiegebied en verbeter je professionele communicatievaardigheden via het Davis College Mentor-programma.
 • Kansen om zich aan te sluiten bij teams voor vee, pluimvee en bodembeoordeling.

Careers

Het doel van deze major is om studenten een breed scala aan kennis te bieden die hen voorbereidt op instapniveau of een eigen onderneming op te zetten in een groot aantal landelijke, landgebonden, agrarische en / of voedselgerelateerde bedrijven.

Afgestudeerden kunnen verwachten om een ​​baan te vinden in agribusiness bedrijven of boerderijen, financiële instellingen of staats-en federale overheidsinstellingen die zich bezighouden met landgebruik, voedsel en landbouw. Werkgelegenheid in deze gebieden vereist de essentiële componenten van deze major: een brede educatieve achtergrond gecombineerd met kennis van het beheren van op natuurlijke hulpbronnen gebaseerde bedrijven.

 • Business Continuity Planners
 • Inspecteurs voor milieu-compliance
 • Farm en Home Management adviseurs
 • Farm en Ranch Managers
 • Eerste lijns leidinggevenden van landbouw- en tuinbouwarbeiders
 • Natuurwetenschappers
 • De property-, onroerend goed- en community association-managers
 • Regulatory Affairs Managers
 • Verkoopvertegenwoordigers, groothandel en productie
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

WVU is a family of distinctive campuses united by a single mission. From the groundbreaking research of our flagship in Morgantown to the liberal arts hub of WVU Potomac State in Keyser to the technol ... Lees meer

WVU is a family of distinctive campuses united by a single mission. From the groundbreaking research of our flagship in Morgantown to the liberal arts hub of WVU Potomac State in Keyser to the technology-intensive programs at WVU Tech in Beckley — we are leveraging our talents and resources to create a better future for West Virginia and the World. Lees Minder