Bachelor of Science in Agricultural Resource Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De bacheloropleiding Agricultural Resource Management benadrukt de toepassing van landbouwwetenschappen en zakelijke en economische principes op de problemen waarmee landbouw- en voedselproducenten, consumenten en instellingen worden geconfronteerd. Studenten krijgen de kans om een rigoureus studieprogramma te volgen in landbouwwetenschappen, economie, bedrijfs- en middelenbeheer en landbouwuitbreiding, wat leidt tot een breed scala aan werkgelegenheidskansen binnen landbouwgerelateerde bedrijven. De studenten krijgen vaardigheden aangereikt om de binnenlandse en mondiale consumentenbelangen en hun impact op vraag en aanbod van voedsel en landbouwproducten te onderzoeken. Ze zullen zich specialiseren in het beheer van de agrarische hulpbronnen van het land en oplossingen bieden voor milieu-uitdagingen. Studenten leren economische principes, strategieën, planning en evaluatie voor zowel de marketing als het beheer van boerderijen en de agribusiness door de efficiënte toewijzing van de schaarse middelen van het land en winstmaximalisatie voor producenten te onderzoeken.

This shot makes me thirsty! I love how this shot turned out. I was about 10 meters above the ground with my Mavic Pro. This is a small winery in the mid-Willamette Valley outside Salem, Oregon. This is one of the biggest wine-producing areas in the country and it makes for some wonderful evening drone flights.

Doelstellingen van het programma

  • Afgestudeerden tonen kennis en vaardigheden in de landbouwwetenschappen.
  • Bereid afgestudeerden voor op toekomstige uitdagingen en beheer professioneel de landbouwbronnen van het land.
  • Ontwikkel het vermogen van de student om effectief te communiceren op het gebied van agrarische hulpbronnen.
  • Bereid afgestudeerden voor op het volgen van geavanceerde studies in het beheer van landbouwbronnen en aanverwante gebieden.

Programma leerresultaten

Na succesvolle afronding van dit programma kunnen studenten:

  • Demonstreer basiskennis in landbouwwetenschappen en landbouwonderwijs en -uitbreiding.
  • Pas kritische denkvaardigheden toe op huidige en toekomstige kwesties in landbouw en hulpbronnen.
  • Gebruik economische theorieën en kwantitatieve technieken voor postdoctorale studies en carrières in het beheer van landbouwbronnen.
  • Communiceer effectief, zowel schriftelijk als mondeling, binnen de context van landbouw en natuurlijke hulpbronnen.
  • Gebruik onderzoeksmethoden om problemen binnen de landbouwsector op te lossen.
  • Identificeer, evalueer en verspreid landbouwinformatie effectief naar de belanghebbenden.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The United Arab Emirates University (UAEU) is a comprehensive, research-intensive university enrolling approximately 13,900 students, with more than 900 faculty and 65,000 alumni holding key positions ... Lees meer

The United Arab Emirates University (UAEU) is a comprehensive, research-intensive university enrolling approximately 13,900 students, with more than 900 faculty and 65,000 alumni holding key positions in government, industry, commerce, and all business areas throughout the region. Lees Minder