Bachelor of Science in Agriculture

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over

Food and Bioproduct Sciences is een uniek multidisciplinair programma waarin de kennis van biologie, chemie, fysica, microbiologie en engineering wordt geïntegreerd in de productie van voedingsmiddelen en bioproducten van planten, dieren en micro-organismen.

Snelle feiten

 • 4-jarige opleiding
 • Volledig of parttime programma
 • Je kunt dit programma rechtstreeks vanuit de middelbare school invoeren
 • Je kunt dit programma buiten de campus beginnen

Wat je zult leren

Dit multidisciplinaire programma biedt u mogelijkheden om een aantal belangrijke problemen te begrijpen waarmee de Canadese agrovoedingssector te maken heeft, waaronder:

 • de verbetering van traditionele voedingsmiddelen en voedselverwerking,
 • ontwikkeling van nieuwe functionele voedingsmiddelen en nutraceuticals met behulp van geavanceerde technologieën en de omzetting van onderbenutte landbouwmaterialen in bioproducten met toegevoegde waarde.

Deze focus is in overeenstemming met een hedendaagse nadruk op niet-fossiele brandstof, klimaatverandering en het milieu, waterveiligheid en -kwaliteit, voedselveiligheid en kwaliteit, en gezondheid en welzijn. Het programma weerspiegelt ook de nauwe integratie van microbiologie en voedings- en bioproductwetenschappen met betrekking tot productie, kwaliteitsborging en veiligheid.

Als afdeling zetten we ons in om duurzame milieuoplossingen te ontwikkelen voor de productie, het gebruik en de verwerking van grondstoffen op landbouwbasis, terwijl we waarde toevoegen aan de Canadese agrovoedingsindustrie. Ons doel is om de voedings-, kwaliteits- en veiligheidsaspecten van de voedingsmiddelen die we consumeren te verbeteren en onze biologische hulpbronnen zo volledig mogelijk te gebruiken.

Careers

BSA-afgestudeerden met een major in Food en Bioproducts bekleden leidende posities binnen de agrovoedingsindustrie en ontwikkelen nieuwe producten, verpakkingen en verwerkingsmethoden om de kwaliteit, houdbaarheid en voedingsaspecten van voedingsmiddelen te verbeteren; onderzoek naar nieuwe methoden om de veiligheid van voedingsmiddelen te verbeteren; werken aan uitbreiding van het gebruik van bioproducten voor menselijk en ander gebruik en kwaliteitscontrole binnen voedingsbedrijven in Noord-Amerika en Europa. Een major in Food en Bioproduct Sciences biedt kansen zoals

 • voedselveiligheidsinspecteur
 • kwaliteitsborging technicus
 • onderzoekstechnicus
 • product Specialist
 • productontwikkeling technicus

Naast een grondige training in voedsel en bioproducten, biedt het BSA een brede achtergrond in de 21e-eeuwse landbouw. Afgestudeerden zijn te vinden op alle niveaus van de sector voedsel en bioproducten.

Afgestudeerden van onze programma's zullen niet alleen vertrekken met een uitstekende door de industrie onderschreven wetenschappelijke opleiding, maar ook met een fundament van verhandelbare carrièrevaardigheden.

Bovendien heeft de sterke band van het College met de industrie en de reputatie van het produceren van goed afgeronde, kwaliteitsafgestudeerden, tot gevolg dat veel bedrijven hier eerst naar toe gaan bij het werven van werknemers.

Collegegeldschattingen

Het collegegeld is afhankelijk van het type en het aantal lessen dat je in een jaar volgt. Deze schatting geeft een typisch bedrag weer dat u in uw eerste jaar zou kunnen verwachten als u zich inschrijft voor een volledige cursusbelasting, het maximaal toegestane aantal cursussen (2018-2019 Canadese dollarkoersen).

Honoraria worden gebruikt om specifieke studentenvoordelen te bekostigen, waaronder gezondheid, zicht en tandheelkundige dekking, een buskaart, recreatieve programma's en toegang tot het fitnesscentrum.

De kosten van boeken en benodigdheden variëren sterk, afhankelijk van de cursussen die u kiest. Het wordt aanbevolen dat u budgett tussen $ 1.000 - $ 2.000 per jaar.

Programma optie

De Bachelor of Science in Agriculture (BSA) Food and Bioproduct Sciences degree wordt aangeboden door het University of Saskatchewan 's College of Agriculture and Bioresources:

 • Bachelor of Science in Agriculture Vier jaar

deadlines

Begin termijn

Vallen

September 2019

15 maart 2019

Te vervallen documenten: 1 april 2019

Je kunt dit programma ook in mei of juli beginnen. Deadline voor aanmelding is 15 februari 2019, documenten zijn op 1 maart in omloop.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

USask is one of the top research-intensive, medical-doctoral universities in Canada, and is home to world-leading research in areas of global importance, like water and food security. Study and discov ... Lees meer

USask is one of the top research-intensive, medical-doctoral universities in Canada, and is home to world-leading research in areas of global importance, like water and food security. Study and discovery are enhanced by our outstanding facilities, including the Canadian Light Source synchrotron, VIDO-InterVac, the Global Institute for Food Security, the Global Institute for Water Security and the Sylvia Fedoruk Centre for Nuclear Innovation. Lees Minder