Bachelor Of Science In Bedrijfskunde

Colby-Sawyer College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Science In Bedrijfskunde

Colby-Sawyer College

Jouw toekomst: nu open voor bedrijven

Zaken raken bijna elk aspect van de moderne samenleving. Van retail tot onderzoek, van advies tot analyse, van consulting tot compliance, een carrière in business is meer dan power suits, waterkoelers en aktetassen - het is een wereld van oneindige mogelijkheden waar jij de CEO bent van je toekomst.

Op uw agenda

Colby-Sawyer 's Bachelor of Science graad in Business Administration heeft vijf concentraties om u te helpen schitteren in uw gewenste gebied van expertise. Kies een focus op accounting en finance, general business, management, marketing of duurzaam ondernemen.

Onderzoek naar organisatiestructuren, management en werking, evenals de economische gevolgen van de snel veranderende omgeving en het belang van globalisering. Bestudeer de toepassing van nieuwe technologieën, best practices in teamwerk en hoe succesvolle bedrijven te bouwen die zich richten op winst en ethische, humanistische en sociale problemen.

Bouw vaardigheden op en pas kennis toe in kleine klassen, geleid door professoren met een uitgebreide ervaring op het gebied van boekhouding, financiën en het bedrijfsleven. Kom dicht bij de economie tijdens praktijkervaringen op Wall Street en beheer een fonds bij de Student Investment Club. Vergroot de waarde van uw cv met uw zelfgekozen stage, case studies, financiële analyses en simulaties. Werk samen met andere bedrijfsstudenten aan ondernemende projecten door Colby-Sawyer 's bekroonde hoofdstuk van Enactus. Demonstreer de diepte en rijkdom van uw kennis door middel van een Capstone-project voltooid tijdens uw laatste jaar.

De afdeling Bedrijfsadministratie biedt ook een minor in bedrijfskunde aan die een aanvulling vormt op elk studieprogramma bij Colby-Sawyer . De minor helpt je om je carrièremogelijkheden te verbreden en een praktische kennis te krijgen van essentiële bedrijfsprincipes, ongeacht je major.

Opmeten

Je academische en carrièresucces houdt rechtstreeks verband met je ervaring bij Colby-Sawyer . Dat is de reden waarom het college zich inzet voor het handhaven van het hoogste niveau van de leerresultaten van studenten. Naast voortdurende zelfbeoordelingen is de afdeling Bedrijfsadministratie goedgekeurd door de Raad voor Accreditatie voor Business School en Programma's, zodat de programma's van Colby-Sawyer u de vaardigheden bieden die werkgevers willen.

Kijk zelf maar

Elk jaar reist de Investment Management Club, samen met het beheer van een investeringsfonds met een waarde van meer dan $ 400.000, naar invloedrijke financiële instellingen in New York City, waaronder NASDAQ, voor de openingsbel, de New York Stock Exchange en de Federal Reserve Bank. Er is tijd om bezienswaardigheden te bekijken en ook van de stad te genieten.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op June 21, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - New London, New Hampshire
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates