Bachelor of Science in Biochemistry - LIU Brooklyn

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over

Het undergraduate-programma dat leidt tot de graad Bachelor of Science in Biochemistry verbindt de steeds groter wordende belangrijke interface tussen biologie en chemie. Training waarin de nadruk ligt op geavanceerde experimentele en theoretische principes wordt zowel in de biologische als de chemische wetenschappen aangeboden als een basis voor een verscheidenheid aan loopbaantrajecten, inclusief bijscholing in de biologie, scheikunde of biochemie; moleculaire biologie; en medische of tandheelkundige school. Studenten die met succes het biochemiecurriculum hebben voltooid, kunnen hun graden laten certificeren door de American Chemical Society. Biochemie majors worden dringend verzocht om adviseurs van zowel de afdeling Biologie als de afdeling Chemie en Biochemie te raadplegen om geschikte studieprogramma's te formuleren en de talrijke loopbaantrajecten te verkennen die beschikbaar zijn.

BS in Biochemistry

De BS in Biochemistry is ontworpen om zich te concentreren op de belangrijke interface tussen biologie en chemie. De opleiding legt de nadruk op geavanceerd experimenteel en theoretisch onderwijs in zowel de biologische als de chemische wetenschappen, dat als basis dient voor een verscheidenheid aan loopbaantrajecten, inclusief bijscholing in de biologie, scheikunde of biochemie; moleculaire biologie; en medische of tandheelkundige school.

Biochemie majors worden aangemoedigd om specifieke carrièredoelstellingen te ontwikkelen tijdens het volgen van niet-gegradueerde studies. Departementale adviseurs helpen studenten bij het verkennen van carrièremogelijkheden en bij het opstellen van een persoonlijk studieplan dat hen het best voorbereid op hun carrièredoelen.

Credit- en GPA-vereisten
  • Minimale totale credits: 122
  • Minimum Liberal Arts
  • Minimale Major Credits: 36
  • Minimale studiepunten in cursussen
  • Nevenbehoefte: zie hierboven
  • Distributievereiste: zie hierboven
  • Minimale belangrijke GPA: 2.0
  • Minimale algemene GPA: 2.0

Accreditaties

Alle undergraduate en graduate programma's op de LIU Brooklyn zijn geregistreerd bij de New York State Education Department en geaccrediteerd door de Commissie van Hoger Onderwijs van de Middle States Association of Colleges and Secondary Schools. Daarnaast zijn verschillende academische programma's in het Richard L. Conolly College of Liberal Arts and Science geaccrediteerd door professionele organisaties, wat betekent dat ze voldoen aan de hoogste normen van onderwijskwaliteit zoals bepaald door leiders in het veld.

AMERIKAANSE PSYCHOLOGISCHE VERENIGING

De Ph.D. in Clinical Psychology, aangeboden door de afdeling Psychologie, is sinds 1974 geaccrediteerd door de American Psychological Association (APA), die is gevestigd in Washington, DC, en is de grootste vereniging van psychologen wereldwijd. APA-accreditatie is een vrijwillig, niet-gouvernementeel proces van zelfstudie en externe toetsing bedoeld om de kwaliteit van het hoger onderwijs te evalueren, te verbeteren en in het openbaar te erkennen. De Ph.D. in Clinical Psychology's meest recente APA accreditatiebezoek vond plaats in 2007, toen het programma de volledige accreditatiestatus kreeg.

AMERIKAANSE CHEMISCHE SAMENLEVING

De BS in Chemistry, aangeboden door het Department of Chemistry, is gecertificeerd door het Committee on Professional Training van de American Chemical Society (ACS). Degree-programma's die een ACS-certificering ontvangen, bieden een rigoureus, breed opgezette opleiding in de chemie en worden gekenmerkt door een voltooide faculteit en ultramoderne faciliteiten. Afgestudeerden van ACS-gecertificeerde programma's beschikken over experimentele en communicatieve vaardigheden die hen voorbereiden op een carrière of verdere studie op graduate niveau. Werkgevers en graduate schools erkennen de waarde van de ACS-referentie.

AMERIKAANSE TOERISTISCHE TAAK-HOORZITTING (ASHA)

De MS in Speech-Language Pathology, aangeboden door het Department of Communication Sciences and Disorders, is geaccrediteerd door de American Speech-Language-Hearing Association (ASHA). ASHA is een professionele, wetenschappelijke en geloofwaardige associatie met meer dan 140.000 leden en gelieerde ondernemingen. ASHA vertegenwoordigt spraak-taal pathologen, audiologen, en spraak-, taal- en gehoorwetenschappers in de Verenigde Staten en internationaal.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful ... Lees meer

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful, educated lives and for service to their communities and the world. Lees Minder
New York , Brookville + 1 Meer Minder