Bachelor of Science in Biology - LIU Brooklyn

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over

De BS in Biology is ontworpen om studenten voor te bereiden op graduate of professionele studies, alsmede voor het betreden van de arbeidsmarkt. Studenten voltooien in totaal 120 credits en kunnen ervoor kiezen zich te specialiseren in moleculaire biologie. Studenten die ervoor kiezen zich in deze concentratie te specialiseren, moeten aan alle eisen voor de BS in de biologie voldoen. Ze zijn ook verplicht om specifieke biologiecursussen te volgen als onderdeel van hun geavanceerde biologie-keuzevakken.

Credit- en GPA-vereisten

  • Minimale totale credits: 120
  • Minimum Liberal Arts
  • Minimale Major Credits: 36
  • Minimale studiepunten in cursussen
  • Nevenbehoefte: zie hierboven
  • Distributievereiste: zie hierboven
  • Minimale belangrijke GPA: 2.0
  • Minimale algemene GPA: 2.0

Accreditaties

Alle undergraduate en graduate programma's op de LIU Brooklyn zijn geregistreerd bij de New York State Education Department en geaccrediteerd door de Commissie van Hoger Onderwijs van de Middle States Association of Colleges and Secondary Schools. Daarnaast zijn verschillende academische programma's in het Richard L. Conolly College of Liberal Arts and Science geaccrediteerd door professionele organisaties, wat betekent dat ze voldoen aan de hoogste normen van onderwijskwaliteit zoals bepaald door leiders in het veld.

AMERIKAANSE PSYCHOLOGISCHE VERENIGING

De Ph.D. in Clinical Psychology, aangeboden door de afdeling Psychologie, is sinds 1974 geaccrediteerd door de American Psychological Association (APA), die is gevestigd in Washington, DC, en is de grootste vereniging van psychologen wereldwijd. APA-accreditatie is een vrijwillig, niet-gouvernementeel proces van zelfstudie en externe toetsing bedoeld om de kwaliteit van het hoger onderwijs te evalueren, te verbeteren en in het openbaar te erkennen. De Ph.D. in Clinical Psychology's meest recente APA accreditatiebezoek vond plaats in 2007, toen het programma de volledige accreditatiestatus kreeg.

AMERIKAANSE CHEMISCHE SAMENLEVING

De BS in Chemistry, aangeboden door het Department of Chemistry, is gecertificeerd door het Committee on Professional Training van de American Chemical Society (ACS). Degree-programma's die een ACS-certificering ontvangen, bieden een rigoureus, breed opgezette opleiding in de chemie en worden gekenmerkt door een voltooide faculteit en ultramoderne faciliteiten. Afgestudeerden van ACS-gecertificeerde programma's beschikken over experimentele en communicatieve vaardigheden die hen voorbereiden op een carrière of verdere studie op graduate niveau. Werkgevers en graduate schools erkennen de waarde van de ACS-referentie.

AMERIKAANSE TOERISTISCHE TAAK-HOORZITTING (ASHA)

De MS in Speech-Language Pathology, aangeboden door het Department of Communication Sciences and Disorders, is geaccrediteerd door de American Speech-Language-Hearing Association (ASHA). ASHA is een professionele, wetenschappelijke en geloofwaardige associatie met meer dan 140.000 leden en gelieerde ondernemingen. ASHA vertegenwoordigt spraak-taal pathologen, audiologen, en spraak-, taal- en gehoorwetenschappers in de Verenigde Staten en internationaal.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful ... Lees meer

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful, educated lives and for service to their communities and the world. Lees Minder
New York , Brookville + 1 Meer Minder