Bachelor of Science in Biology - LIU Post

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over

Een major in de biologie zal automatisch voldoen aan de vereisten voor toelating tot bijna alle graduate programma's, evenals de meeste medische, tandheelkundige en veterinaire scholen. Deze opleiding behandelt de fundamenten van de biologie met mogelijkheden om een ​​breed scala aan onderwerpen te verkennen, zoals anatomie van primaten, menselijke genetica, het plantenrijk, mariene biologie en microbiologie.

De Bachelor of Science graad is ideaal voor diegenen die van plan zijn om artsen, tandartsen of dierenartsen te worden en omvat cursussen in wiskunde en informatica. Dit programma is ook een uitstekende voorbereiding op loopbanen als bioloog, ecoloog, botanicus, oceanograaf, geneticus, chiropractor, medisch technoloog, farmacoloog, opvoeder, onderzoeker of voedingsdeskundige, om er maar een paar te noemen.

concentraties

Het departement Biologie van LIU Post biedt drie concentraties aan binnen het BS in Biology-programma: Pre-medische wetenschappen; Molecular Genetics-Cell; en ecologie, evolutie en gedrag. De concentraties vormen de academische basis voor toekomstige toelating tot medische, tandheelkundige of veterinaire scholen en andere gezondheids- en wetenschappelijke gebieden.

Als onderdeel van het curriculum, studenten voeren een jaar van onderzoek in een professioneel laboratorium en krijgen praktische kennis in wetenschappelijke onderzoeksmethoden en -technieken. Deze ervaring biedt de student een voordeel bij het aanvragen van toelating tot een graduate of professionele school.

De concentratie Pre-medische wetenschappen biedt cursussen in microbiologie, ziekteprocessen, vergelijkende fysiologie, moleculaire biologie, de biologie van kanker en farmacologie. Deze concentratie is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in een aanvraag voor een medische school, een tandarts of een dierenarts. Gedurende de gehele opleiding zullen de studenten worden gespecialiseerd door begeleiding van de faculteitsadviseur Pre-Medisch, Pre-Dental en Pre-Veterinair.

Binnen de Molecular Genetics-Cell-concentratie omvatten de cursusaanbod vergelijkende fysiologie, moleculaire biologie, histologie, ontwikkelingsbiologie, ongewervelde zoölogie, vergelijkende vertebrate anatomie en tropische mariene biologie. Gewapend met deze specialisatie kunnen studenten Ph.D. programma's en / of loopbanen in de industrie, onderzoek, universiteiten, ziekenhuizen en laboratoria.

De Ecologie, Evolutie en Gedragsconcentratie biedt een breed scala aan cursussen in ecologie, microbiologie, gewervelde zoölogie, paleontologie van gewervelden, diergedrag, mariene biologie, plantenstructuur en -functie en instandhoudingsbiologie. Deze concentratie leidt tot een gespecialiseerde Ph.D. programma's en / of loopbanen in natuurbehoud, natuurbeheer, natuurbehoud, visserij en nationale parken.

Laatst bijgewerkt op nov 2018

Over de school

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful ... Lees meer

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful, educated lives and for service to their communities and the world. Lees Minder
New York , Brookville + 1 Meer Minder