Bachelor of Science in Business (Finance) - LIU Brooklyn

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over

De Bachelor of Science in Business Administration met een concentratie in Finance bereidt je voor op een diverse carrière in alle aspecten van financieel management wereldwijd. Gespecialiseerde cursussen omvatten financieel management van bedrijven, managementinvesteringen en aandelenportefeuilles, bankieren, investment banking en het management van financiële instellingen.

Onze faculteitsleden van het Departement van Financiën brengen praktijkervaring mee naar de klas en begeleiden u bij de uitdagingen van de wereldwijde, 21e-eeuwse marktplaats. Leer financiële concepten beheersen en toepassen, inclusief de waardering van activa, de huidige en toekomstige waarden van kasstromen, de waarde van de valuta en de toepassing van rentetarieven.

Buiten het klaslokaal, zult u genieten van een schat aan ervaringsgerichte leermogelijkheden via onze studentenbedrijven, financiële handelsvloeren en het LIU Post studentenhoofdstuk van de Financial Management Association International, waar u leiders van de financiële sector zult ontmoeten en zult ontwikkelen uw eigen netwerk- en organisatorische vaardigheden. Wanneer je klaar bent om te studeren, verken dan het uitgestrekte professionele landschap van New York City terwijl je interactie hebt met internationale investerings- en financiële bedrijven.

Toelatingsvoorwaarden

  • Inkomende eerstejaarsstudenten moeten een solide B-gemiddelde hebben (3,0 of 82-85 puntengemiddelde) en een gemiddelde SAT van 1000 (combinatie van kritieke waarde en wiskunde) of ACT-compositie van 20 of hoger.
  • Overdrachtstudenten moeten meer dan 24 studiepunten hebben behaald. Een minimale GPA van 2,0 is vereist voor het beoordelen van aanvragen. Als je minder dan 24 studiepunten hebt behaald, moet je ook transcripties van de middelbare school en SAT / ACT-scores indienen.

INDIENING VAN EEN AANVRAAG TOT TOELATING

Alle aanvragers kunnen een aanvraag indienen voor toelating tot LIU Post op My LIU of via de knop Nu toepassen in de rechterbovenhoek van deze pagina. Ga naar de startpagina van Admissions Office voor meer informatie over het aanvraagproces.

accreditatie

Alle undergraduate en graduate programma's op LIU Post zijn geregistreerd bij de New York State Education Department en geaccrediteerd door de Commissie van het Hoger onderwijs van de Middle States Association of Colleges and Secondary Schools. Naast de gehele universiteit zijn verschillende andere academische programma's in het College of Management speciaal geaccrediteerd door professionele organisaties, wat betekent dat ze voldoen aan de hoogste normen van onderwijskwaliteit zoals bepaald door leiders in het veld.

AACSB International Accreditation

De bachelor- en masteropleidingen van het College of Management, inclusief de MBA, zijn geaccrediteerd door AACSB International - de Association to Advance Collegiate Schools of Business, 's werelds toonaangevende accrediterende organisatie voor bedrijfsscholen. AACSB-accreditatie vertegenwoordigt de hoogste prestatienorm voor bedrijfsscholen wereldwijd; minder dan vijf procent van de Amerikaanse scholen en 15 procent van de internationale programma's kunnen aanspraak maken op dit onderscheid. Instellingen met dit credential bevestigen hun inzet voor kwaliteit en continue verbetering door middel van een rigoureus en veeleisend peer review-proces.

AACSB-leden voldoen aan de meest veeleisende normen van academische excellentie en superieure facultaire middelen en zorgen ervoor dat het aangeboden onderwijs een uitgebreid begrip van de complexe zakelijke omgeving van vandaag weergeeft. Ga naar aacsb.edu voor meer informatie over AACSB.

Laatst bijgewerkt op nov 2018

Over de school

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful ... Lees meer

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful, educated lives and for service to their communities and the world. Lees Minder
New York , Brookville + 1 Meer Minder

Accreditaties

AACSB Accredited