Bachelor of Science in Business Administration - Bank en financiën (bedrijfskunde)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Combinatie van theorie en praktijk (voorheen bedrijfsadministratie)

In deze specialisatie hebt u de mogelijkheid om samen te werken met een van onze samenwerkingspartners, maar dit is niet verplicht. Het samenwerkingsmodel biedt u:

  • Permanente werkgever voor de volledige duur van het onderzoek
  • Neem ten minste 25% van uw collegegeld en een aantrekkelijk maandsalaris
  • Hoge kansen om na afstuderen het bedrijf over te nemen

Let op: als u met samenwerkingspartners wilt studeren, maakt u twee afzonderlijke toelatingsprocedures door - één met uw toekomstige werkgever en één met ons. Ik raad u aan om zo snel mogelijk een aanvraag in te dienen bij de Frankfurt School . De samenwerkingspartners plaatsen hun zitplaatsen meestal een jaar van tevoren - plaatsen zijn beperkt. Een vroege aanvraag is aan te raden.

In het samenwerkingsmodel engageer je jezelf vanaf het begin tot je verdieping en studeer je in de basisstudie, hetzij in het 3-daagse of in het blokmodel. De werkgever bepaalt het tijdmodel.

Laatst bijgewerkt op dec 2018

Over de school

Frankfurt School of Finance & Management is an AACSB, EQUIS and AMBA accredited, research-led business school, covering every aspect of business, management, banking, and finance.

Frankfurt School of Finance & Management is an AACSB, EQUIS and AMBA accredited, research-led business school, covering every aspect of business, management, banking, and finance. Lees Minder
Frankfurt , München , Stuttgart , Hamburg + 3 Meer Minder