Bachelor of Science in Business Administration - International Business

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Stel jezelf open voor een wereld van kansen.

Stel je voor dat je de bedrijfsladder beklimt in een multinationaal bedrijf. Of gebruik uw expertise om te onderhandelen met buitenlandse bedrijven die zaken doen in de VS Het begint hier, met onze International Business track. Je krijgt een wereldperspectief, samen met een solide basis in belangrijke zakelijke disciplines.

In de School of Business van de Edinboro University van Edinboro University , zal een faculteit met internationale ervaring je de vaardigheden geven die je nodig hebt om managementmethoden aan te passen aan de behoeften van buitenlandse entiteiten. Om je voor te bereiden op de concurrentie op de internationale arbeidsmarkt, kun je stage lopen bij lokale bedrijven en de grootste economieën ter wereld ervaren.

Je studeert af voor een carrière op de groeiende wereldmarkt, hetzij in een multinationale onderneming, een expat positie, of import / export management.

Expert Faculteit

Voltooide faculteit instrueert, begeleidt en inspireert Edinboro-studenten om te bereiken en te leiden. EU-faculteiten worden erkend voor hun inzet voor het succes van studenten en het creëren van een persoonlijke en boeiende academische omgeving.

Ervaringsleren

De ervaring van Edinboro reikt veel verder dan het klaslokaal. EU-studenten bereiden zich voor op een carrière en leven door mogelijkheden voor hands-on leren, onderzoek in samenwerking met faculteiten, wereldwijde reizen en stages.

Moderne faciliteiten

Fighting Scots wonen, werken en spelen in ultramoderne faciliteiten op de pittoreske 585 hectare grote campus van de EU. Edinboro ligt slechts 20 mijl ten zuiden van Erie, de vierde grootste stad van Pennsylvania en bruist van spannende activiteiten.

Krijg een voorsprong voor graduate school of de competitieve arbeidsmarkt.

Alle Bachelor of Science in bedrijfskunde concentraties zijn geaccrediteerd door de Accreditation Council for Business Schools

Laat deze graad je plaatsen.

Als u geïnteresseerd bent in het bedrijfsleven, profiteert u van het internationale perspectief van het International Business-programma. Je leert de theorieën en concepten van traditionele bedrijfsdisciplines toe te passen op de unieke uitdagingen van multinationale bedrijven. Je cursussen hebben betrekking op onderwerpen zoals:

 • Wereldwijde bedrijfsomgeving
 • Inleiding tot wereldtalen en culturen
 • Internationale economie
 • Internationale financiën
 • Internationale marketing

Hoe werken in het buitenland je carrière kan stimuleren.

Je zou het werken in een ander land kunnen zien als een avontuur - een manier om de wereld te zien en nieuwe culturen te verkennen. OverseasJobs.com meldt dat afgestudeerden in International Business gewenste werknemers op elk continent maken. Als u ervoor kiest om in het buitenland te werken, verwerft u veel waardevolle vaardigheden, waaronder:

 • Professionele ontwikkeling
 • Cross-culturele communicatie
 • Flexibiliteit en aanpassingsvermogen
 • Vloeiend in een andere taal
 • Internationaal netwerken
 • Wereldwijde best practices
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Edinboro University is committed to excellence in academics and in every aspect of campus life. A passion for student success, a comprehensive catalog of offerings and a supportive yet challenging aca ... Lees meer

Edinboro University is committed to excellence in academics and in every aspect of campus life. A passion for student success, a comprehensive catalog of offerings and a supportive yet challenging academic environment define the EU experience. Lees Minder