Bachelor of Science in Business Administration met een focus op Hospitality Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor of Science in Business Administration met een concentratie in Hospitality Management

Vatel Institute of Hospitality Management aan Alliant International University - Campus in San Diego

De Bachelor of Science in Business Administration met een concentratie in Hospitality Management is een intensieve en innovatieve graad die een sterke basis vormt voor hotelmanagement, leiderschap, bedrijfsvoering en ondernemerschap. Cursussen worden afgewogen tussen academische theorie en beroepspraktijk.

Studenten verwerven een breed spectrum aan kennis van gastvrijheid, van het begrijpen van eten en drinken en gastenservice, tot het leren analyseren van een winst- en verliesverslag, het uitrollen van een marketingstrategie, het organiseren van een commercieel evenement en het werven van getalenteerde medewerkers. Met ervaren docenten en kleine klassen krijgen studenten de individuele ondersteuning en voorbereiding die ze nodig hebben om hun ervaring om te zetten in expertise en excellentie te bereiken.

Studenten passen hun kennis direct toe door hands-on, professionele ervaring gedurende drie academische semesters van betaalde, praktische training in luxehotels. Vorige studenten bij Vatel hebben gewerkt in onze partnerhost hotels, waaronder het Waldorf Astoria, het schiereiland, SLS en Sofitel.

Alliant International University is geaccrediteerd door het WASC Senior College en University Commission (WSCUC). WASC is een regionaal accreditatieorgaan dat wordt erkend door het Amerikaanse ministerie van Onderwijs.

97818_Situation1VatelshootingFlag.jpg

Vereisten voor dmms

Kandidaten moeten met succes zijn afgestudeerd aan een erkend middelbare schoolprogramma of een bewijs van gelijkwaardigheid op de middelbare school hebben. De minimale GPA-vereiste is 2,0. Minimum Engelse taalvaardigheid voor internationale studenten is als volgt: IELTS - 5,5, TOEFL - 50, PTE - 45, CAMBRIDGE - 165, CEFR - B2, iTEP Academic - 3,5, DET - 37-48. Er kunnen aanvullende toelatingsvoorwaarden van toepassing zijn.

Programma-eisen

De Bachelor of Science in Business Administration (BSBA) met een concentratie in Hospitality Management is een totaal van 120 semestereenheden.

De BSBA met een concentratie in Hospitality Management omvat de volgende cursussen. Neem voor een lijst van alle cursussen aangeboden in dit programma contact op met Vatel.

Cursusaanbod en volgorde kunnen worden gewijzigd.

• Introductie tot toerisme en hotelmanagement

• Hotel Operations en Management Kitchen Systems Management: productie en inkoop

• Bediening van eten en drinken en kostenbeheersing

• Professionele ontwikkeling

• Management Stage Praktijktraining

• Succesvol college

• Interculturele communicatie

• Principes van Financiën

• Principes van marketing

• Financiële boekhouding

• Overzicht van management

onderwijs

Het collegegeld wordt in rekening gebracht per sessie / semestereenheid van $ 587 per eenheid met in totaal 120 semestereenheden. Dit omvat niet de kosten voor boeken en benodigdheden of kamer / bord en kosten.

Voor belangrijke informatie over de onderwijsschuld, inkomsten en voltooiingspercentages van studenten die dit programma hebben bijgewoond, gaat u naar https://www.alliant.edu/consumer-information/gainful-employment-disclosure/

Studenten moeten alle sessie- / semesterlasten tegen de vrijdag voor het toepasselijke begin van de sessie / semester betalen.

Inschrijvingsdatums

Registratie is open en cursussen beginnen in augustus.

Deze school biedt programma's in:

• Engels

Laatst bijgewerkt op jan 2019

Over de school

The Vatel Institute of Hospitality Management at Alliant International University offers a unique hospitality education focused on American management. The quality of education combined with unique pa ... Lees meer

The Vatel Institute of Hospitality Management at Alliant International University offers a unique hospitality education focused on American management. The quality of education combined with unique paid internship opportunities in some of the most luxurious hotels in the world makes these programs a stepping stone to a brilliant international career. Lees Minder