Bachelor of Science in Business I Marketing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over

De Marketing-optie bereidt afgestudeerden voor op een breed scala aan veelgevraagde carrières in marketing en verkoop. Gezien de strategieontwikkeling en case-georiënteerde educatieve benaderingen die in veel van de marketingcursussen worden gebruikt, is deze optie een bijzonder goede voorbereiding voor studenten die uiteindelijk een Master of Business Administration (MBA) -opleiding willen volgen. Marketingstudenten worden ook aangemoedigd om grafisch ontwerp en andere creatieve vaardigheden te ontwikkelen door een kunstminor te verdienen.

Algemene cursusvereisten

 • BUS 201 | Organisatorische communicatie (3 credit-uren)
  Studenten bestuderen communicatiefundaties, het schrijfproces en communiceren via brieven, memoranda en e-mailberichten. De culminerende activiteit stelt studenten in staat om het rapportproces en de onderzoeksmethoden te begrijpen, gegevens te beheren en afbeeldingen te gebruiken en rapporten en voorstellen voor het ontwerpen en leveren van bedrijfspresentaties te organiseren en voor te bereiden.
  Componenten: Lezing
  Attributen: Collegiale vaardigheden - Effectieve communicatie
 • CMIS 101 | Informatie Systemen Concepten en Toepassingen (3 credit-uren)
  Deze cursus is een inleiding tot standaard computerconcepten en op Windows gebaseerde spreadsheet-, database- en presentatie grafische software die momenteel in de industrie wordt gebruikt. Ontwikkeling van probleemoplossing en vaardigheid met behulp van geselecteerde commerciële softwarepakketten wordt benadrukt.
  Componenten: Lezing
  Attributen: Technologie
 • ECON 221 | Principles of Microeconomics (3 credit-uren)
  Er wordt aandacht besteed aan de micro-economische concepten van lonen, rente, huur en winst, persoonlijke verdeling van inkomen, consumptie, monopolies, landbouw, overheidsbelasting en -uitgaven, internationale handel en vergelijkende economische structuren.
  Componenten: Lezing
  Attributen: onderzoeksmethoden
 • ECON 222 | Principes van macro-economie (3 credit-uren)
  Deze cursus presenteert elementaire concepten van macro-economie met de nadruk op evenwichtsanalyse, monetair en fiscaal beleid, bankwezen, ontwikkelingseconomie en vergelijkende economische systemen.
  Componenten: Lezing
  Attributen: onderzoeksmethoden
 • MATH 112 | College Algebra (3 credit uren)
  Deze cursus is bedoeld voor studenten die specifiek algebra nodig hebben in bepaalde pre-professionele programma's. Het behandelt algebraïsche principes en processen en moet niet worden beschouwd als een credit voor studenten die Math 113 of Math 120 hebben voltooid.
  Componenten: Lezing
  Attributen: Collegiale vaardigheden - Kwantitatief redeneren
 • STAT 210 | Statistieken (3 credit-uren)
  Een onderzoek naar de methoden voor het samenvatten en interpreteren van gegevens, de elementaire waarschijnlijkheid en de relatie tot distributies. De betekenissen, het belang en de toepassing van de normale en binomiale verdelingen en de methoden van willekeurige bemonstering, het testen van hypothesen, analyse van gepaarde gegevens en de interpretatie van gestandaardiseerde testscores zijn gedekt. Studenten werken aan onafhankelijke onderzoeksprojecten om ervaringen uit de eerste hand op te doen met de problemen van de cursus.
  Componenten: Lezing
  Attributen: Collegiale vaardigheden - Kwantitatief redeneren
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Peru State’s “Campus of a Thousand Oaks,” a member of the Nebraska Statewide Arboretum, is nestled in the hills of historic southeast Nebraska on the Missouri River. The College offers a mix of innova ... Lees meer

Peru State’s “Campus of a Thousand Oaks,” a member of the Nebraska Statewide Arboretum, is nestled in the hills of historic southeast Nebraska on the Missouri River. The College offers a mix of innovative online and traditional classroom undergraduate and graduate programs, including online graduate degrees in education and organizational management. Lees Minder
Peru , VS Online + 1 Meer Minder