Bachelor of Science in Chemical Engineering

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Wilt u wiskunde en computationele technieken toepassen op chemie, biochemie, biowetenschappen en chemische technologie? In de major Chemical Engineering heb je de kans om uit te blinken op deze en vele andere gebieden met een solide en moderne technische achtergrond die je in dit programma zult krijgen. Deze unieke combinatie van vaardigheden biedt geweldige toekomstige carrièremogelijkheden in onderzoek, toegepaste engineering of management.

Bestudeer doelstellingen

In de major Chemical engineering in Aalto Bachelor's Science and Technology leren studenten de basisvaardigheden en kennis die nodig zijn voor een overgang van een op olie gebaseerde naar een duurzame samenleving. Het gebruik van natuurlijke hulpbronnen is van vitaal belang voor een duurzame manier van leven en zal cruciaal zijn voor toekomstige economische groei, omdat het ook nieuwe zakelijke kansen biedt.

De focus van de major ligt op biotechnologie en biomaterialen, een aanvulling op de sterke basis in wiskunde en programmeren verkregen in de basisstudies. Gebruik makend van de tools die chemie, biochemie, biotechnologie en engineering bieden, introduceert de major hoe biobased "denken" zal helpen bij het vinden van nieuwe oplossingen om deze wereld duurzamer te maken en innovatieve producten en oplossingen te creëren voor toepassingen variërend van bouwmaterialen en textiel tot biobrandstoffen en medicijnen.

De combinatie van Deze vaardigheid is zeer krachtig en stelt je in staat je te specialiseren in vele vakgebieden van chemie en biotechnologie, evenals life science-gerelateerde onderwerpen in je verdere masterstudies.

Inhoud van de studies

Je krijgt een basiskennis van chemie en biochemie. Verder maak je kennis met materiaalwetenschappen en polymeertechnologie, gerelateerde natuurlijke grondstoffen, productontwerp en gerelateerde industriële processen. Je kennis wordt uiteindelijk gecombineerd in een bachelorscriptie met een onderwerp dat relevant is voor je studie.

Structuur van de studies

Het bachelordiploma (180 ECTS) bestaat uit basisstudies van het programma (65 ECTS wiskunde, programmeren, industriële engineering en management, verplichte talen, Aalto studies, oriëntatie), de major in de chemische technologie (65 ECTS inclusief BSc-thesis en seminar) , de minor (20-25 ECTS) en electieve studies (25-30 ECTS).

De instructietaal

Het programma wordt volledig in het Engels gegeven, wat betekent dat alle cursussen en examens in het Engels zijn. Voor studenten met voldoende vaardigheid in het Fins, is het ook mogelijk om het 20-25 credit minorvak van het bachelordiploma in het Fins te bestuderen.

Studies op masterniveau kunnen ook volledig in het Engels worden voltooid.

kwalificaties

Door het Aalto bachelorprogramma in wetenschappen en technologie af te ronden, behaalt u een Bachelor of Science (Technology) -graad (180 ECTS) of tekniikan kandidaatti in het Fins. De mate is ontworpen om te worden afgerond in drie jaar.

Na het behalen van het BSc-programma heeft de student automatisch het recht om verder te studeren in geselecteerde masterprogramma's. Door het voltooien van de masteropleiding op het gebied van technologie aan Aalto University van Aalto University , verdien je een Master of Science (Technology) graad (120 ECTS), of diplomi-insinööri in het Fins.

Verdere studiemogelijkheden

Na het behalen van je diploma Chemical Engineering aan Aalto bacheloropleiding Wetenschap en Technologie van Aalto , heb je direct recht op deelname aan de volgende MSc majors.

Masterprogramma in Chemical, Biochemical and Materials Engineering (School of CHEM):

  • Raffinage van biomassa
  • biotechnologie
  • Chemie
  • Vezel en polymeer techniek
  • Duurzame metaalverwerking

Masterprogramma in Life Science Technologies (School of SCI):

  • Biosystems and Biomaterials Engineering.

Met een paar aanvullende cursussen (gedoceerd in het Fins), kan de student ook worden geselecteerd voor andere Master-niveau majors in de masteropleiding in chemische, biochemische en Materials Engineering.

Afgestudeerden kunnen werken op het grensvlak van natuurwetenschappen, techniek en informatica binnen de chemische technologie of biotechnologie-industrie of op een gebied dat verband houdt met de levenswetenschappen.

Collegegeld

Voor niet-EU / EER-studenten geselecteerd voor de major Chemical Engineering wordt een collegegeld van € 12000 per academisch jaar in rekening gebracht. Ze komen in aanmerking voor het aanvragen van beurzen toegekend door het Aalto University Scholarship-programma.

internationalisering

De studieomgeving op Aalto University is sterk internationaal en studies worden uitgevoerd in multiculturele groepen.

Aalto University biedt ook diverse mogelijkheden om iemands wereldwijde competentie te ontwikkelen door bijvoorbeeld een deel van de opleiding in het buitenland aan een internationale partneruniversiteit af te ronden (uitwisselingsstudies), een zomercursus in het buitenland te volgen of op te treden als tutor voor eerstejaars studenten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At Aalto University, we believe in curiosity and we encourage our students to explore the unknown and do things in a totally new way. We offer the highest level of education in business, art and desig ... Lees meer

At Aalto University, we believe in curiosity and we encourage our students to explore the unknown and do things in a totally new way. We offer the highest level of education in business, art and design, architecture, and technology in Finland. Lees Minder
Espoo , Helsinki , Pori , Mikkeli + 3 Meer Minder