Bachelor of Science in Cloud Computing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het BS in Cloud Computing-instructieprogramma wordt zowel online als in een traditionele klasomgeving (face-to-face) aangeboden, en biedt innovatieve, inclusieve, praktische, op het personeel gerichte en onderscheidende educatieve ervaringen voor een brede dwarsdoorsnede van de bevolking, inclusief volwassen leerlingen en andere niet-traditionele studenten.

De BS in Cloud Computing is ontworpen voor studenten om kennis op te doen in cloud computing, vaardigheden te ontwikkelen in cloud computing-services en -applicaties, carrières te hebben in cloud computing binnen de industrie, de academische wereld en de overheid als cloudbeheerders, architecten, modelleurs, ingenieurs, applicatieontwikkelaars, beveiligingsspecialisten, analysespecialisten, analisten en onderzoekers.

Er zijn tien (10) vereiste cursussen voor cloud computing (30 studiepunten) voor het programma plus 6 informatica, 3 wiskunde en 3 keuzevakken. De totale hoofdvereisten bestaan uit 22 cursussen (70 studiepunten) en het programma bestaat uit een totaal van 39 cursussen (120 studiepunten).

De volledige lijst met cursussen met beschrijvingen is binnenkort beschikbaar.131228__PAG4806-Edit.jpg foto ter beschikking gesteld door Morgan State University

Belangrijke vereisten voor cloud computing

Algemene onderwijsvereisten

  • Verdiende zes (6) studiepunten in het programma voor complementaire studies dat vereist is voor alle majors in de school voor computer-, wiskundige en natuurwetenschappen.
  • Geslaagd voor het uitgebreide afdelingsonderzoek.
  • Al hun junior- en senior-niveau vereisten in de major aan de Morgan State University hebben gevolgd (tenzij voorafgaande schriftelijke toestemming van de decaan om cursussen elders te volgen).
  • Verdiend een cumulatief gemiddelde van 2.0 of beter en een major gemiddelde van 2.0 of beter, zonder uitstekende cijfers onder "C" in de major (die alle cursussen omvat die vereist zijn voor de major en vereiste ondersteunende cursussen).

Toepassen op informatica

Hier bij de afdeling Computerwetenschappen proberen we het best mogelijke onderwijs te bieden aan onze studenten, zowel niet-gegradueerden als afgestudeerden. Wij zijn van mening dat solliciteren bij Morgan Computer Science een van de beste beslissingen is die u neemt. Wij geloven ook in jou!

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Morgan State University, founded in 1867, is a Carnegie-classified doctoral research institution providing instruction to a multiethnic, multiracial, multinational student body and offering more than ... Lees meer

Morgan State University, founded in 1867, is a Carnegie-classified doctoral research institution providing instruction to a multiethnic, multiracial, multinational student body and offering more than 125 academic programs leading to degrees from the baccalaureate to the doctorate. As Maryland's Preeminent Public Urban Research University, Morgan fulfills its mission to address the needs and challenges of the modern urban environment through intense community-level study and pioneering solutions. Lees Minder