Bachelor of Science in Commerce

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Als je er ooit van hebt gedroomd om een klein bedrijf te leiden of een eigen bedrijf te starten, dan is dit het diploma waarop je hebt gewacht: de geheel nieuwe Bachelor of Science in Commerce (BSC), exclusief aangeboden op de regionale locaties van Miami in Hamilton, Middletown , en West Chester.

Met de eerste BSC-major, Small Business Management, kunt u een diepgaand onderzoek doen naar kleine bedrijven die zijn gebaseerd op cursussen in traditionele zakelijke gebieden zoals boekhouding, management en marketing.

De Bachelor of Science in Commerce-graad is bedoeld voor studenten die rechtstreeks uit de middelbare school komen, volwassen studenten of transferstudenten, houders van een universitair diploma in het bedrijfsleven of andere majors en militaire veteranen.

De BSC wordt aangeboden door de afdeling Bedrijfstechnologie van de Universiteit van Miami en beschikt over Miami's gerenommeerde liberal arts-stichting, ondersteund door praktijkgericht toegepast onderwijs. Deze graad heeft geen banden met de Farmer School of Business in Oxford. BSC is volledig en exclusief beschikbaar op de regionale campussen van Miami.

Als regionale campusstudent profiteer je van een van de laagste regionale collegegeldtarieven in Ohio, met het gemak, het comfort en de bereikbaarheid van campussen dicht bij huis.

Flexibele lesplanning en uitgebreide studentenondersteuning zullen u helpen de geloofwaardigheid en het concurrentievoordeel te verdienen die u verwacht van een bachelordiploma van Miami University.

Alle bachelorstudenten aan de Miami University moeten het Miami Plan for Liberal Education (algemeen onderwijs) voltooien. De BS in Commerce bestaat uit: 1. Het Miami Plan, 2. een reeks verplichte cursussen (kern en major) en 3. vrije keuzevakken. Studenten moeten minimaal 128 uur voltooien om de graad te behalen. Naast de algemene onderwijsvereisten (het Miami Plan for Liberal Education) en vrije keuzevakken, zullen studenten in de major Small Business Management 34 uur kerncursussen en 18 uur hoofdcursussen voltooien. De vakken die nodig zijn om het minimum van 128 uur te halen, zijn keuzevakken naar keuze van de student.

Online cursusopties

Heeft u een drukke agenda? De meeste van onze cursussen worden online aangeboden. Neem contact op met Kelley Harris of uw adviseur voor meer informatie over het online volgen van CMR-cursussen, of raadpleeg de afdeling E-Learning voor meer informatie over de online cursuservaring in Miami.

Kernprogrammavereisten

 • CMR 101 Inleiding tot boekhouding (3)
 • CMR 105 Inleiding tot marketing (3)
 • CMR 108 Inleiding tot ondernemingsrecht (3)
 • CMR 111 Inleiding tot management (3)
 • CMR 207 Beheerplanning en -controle (3)
 • CMR 211 Economics for Commerce (3)
 • CMR 244 Inleiding tot Global Business (3)
 • CMR 282 Computergebaseerde bedrijfsanalyse (3)
 • CMR 302 Financiële info. voor managers (3)
 • CMR 495 Capstone in organisatiestrategie voor handel (3)
 • STA 261 Statistieken (4)

Small Business Management Major (18 uur)

 • CMR 242 Beheer van kleine bedrijfsactiviteiten (3)
 • CMR 263 Verkoop en promoties (3)
 • CMR 301 Persoonlijke organisatievaardigheden (3)
 • CMR 361 Marketing voor het kleine bedrijf (3)
 • CMR 401 Leiderschapsbeslissingsvaardigheden (3)
 • CMR 442 Huidige problemen en innovatie in kleine bedrijven (3)

Studenten die de Bachelor of Science in Commerce volgen, worden aangemoedigd om hun CMR-associate degree te behalen tijdens hun studie voor de Commerce-graad. Voor de meeste studenten kan dit gedaan worden binnen de keuzevakken Commerce. Raadpleeg uw CMR-adviseur voor meer details.

CMR-cursussen voldoen niet aan de vereisten van een Farmer School of Business Bachelor-opleiding en er kunnen maximaal 12 credit-uren CMR worden toegepast.

De inhoud van het programma en de cursus kan worden gewijzigd. Deze vermelding was actueel op het moment van drukken en is alleen bedoeld voor algemene informatieve doeleinden. Er mag niet op worden vertrouwd om uw specifieke vereisten weer te geven. Over het algemeen ben je gebonden aan programmavereisten die bestonden op het moment dat je voor het eerst aan Miami University begon, tenzij je ervoor kiest om aan nieuwere vereisten te voldoen. Het Degree Audit Report System (DAR) produceert een geïndividualiseerd rapport, dat uw voortgang aangeeft bij het voldoen aan uw specifieke programmavereisten. U kunt een kopie verkrijgen bij het Records Office of bij BannerWeb.

Zorg ervoor dat u regelmatig en voordat u met uw programma begint, een adviseur van het Ministerie van Handel raadpleegt.

Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

Miami University Regionals includes Miami Hamilton and Miami Middletown, two community-based campuses of Miami University, a highly-regarded public university with a national reputation. Other regiona ... Lees meer

Miami University Regionals includes Miami Hamilton and Miami Middletown, two community-based campuses of Miami University, a highly-regarded public university with a national reputation. Other regional locations include the Voice of America Learning Center (VOALC) in West Chester. Small class sizes, hands-on learning, and flexible scheduling—there are so many benefits to attending Miami University Regionals. Explore the programs and opportunities available at our conveniently located campuses as well as online. Lees Minder
Hamilton , Middletown , West Chester + 2 Meer Minder