Bachelor of Science in Computer Engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Een Bachelor of Science in Computer Engineering is een professionele opleiding die studenten voorbereidt op een loopbaan in computer engineering. De graad bereidt individuen voor om wiskundige en wetenschappelijke principes toe te passen op het ontwerp, de ontwikkeling en de operationele evaluatie van computerhardware, ingebedde systemen, softwaresystemen en aanverwante apparatuur en faciliteiten; en de analyse van specifieke problemen van computerapplicaties voor verschillende taken. Een afgestudeerde computertechniek is in staat een computersysteem te ontwerpen en te implementeren voor algemeen gebruik of embedded computing. Studenten leren best practices en state-of-the-art oplossingen op een ethische en maatschappelijk verantwoorde manier in verschillende computerproblemen op te nemen. Dit omvat systemen die zowel hardware- als softwarecomponenten hebben, waarvan het ontwerp een goed gedefinieerde interface tussen de twee en de evaluatie van de bijbehorende afwegingen vereist. Afgestudeerden zullen beschikken over sterke communicatieve vaardigheden en kunnen communiceren met een breed publiek, evenals het vermogen om te werken als een productief lid van een interdisciplinair team.119771_18165846101_d5448aab3b_z.jpg

Doelstellingen van het programma

Bereid afgestudeerden voor op een carrière als professionele computeringenieur.

Afgestudeerden zullen in staat zijn om:

 1. Oefen met succes computertechniek ten behoeve van nationale en regionale industrieën, overheidsinstanties of nationale en internationale industrieën.
 2. Geef oplossingen voor uitdagende problemen in hun beroep door toepassing van computer engineering theorie en principes.
 3. Effectief communiceren, samenwerken en een hoge mate van professionaliteit en ethische verantwoordelijkheid vertonen.
 4. Bereik persoonlijk en professioneel succes met bewustzijn en toewijding aan hun ethische en sociale verantwoordelijkheden, zowel als individuen als in teamomgevingen.

Waarom zou ik major in computer engineering bij HPU?

In het tijdperk van technologie blijft de vraag naar computerprogrammeurs groeien. Volgens het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics groeit de vraag naar studenten met een diploma in computer engineering sneller dan de meeste graden.

We streven ernaar de nieuwste technologische trends in ons curriculum op te nemen.

U hebt toegang tot de beste beschikbare software. Onze studenten bedenken en ontwerpen nieuwe benaderingen van computertechnologie en vinden innovatieve toepassingen voor bestaande technologie.

Computeringenieurs hebben uitstekende vooruitzichten op werk, omdat veel bedrijven problemen hebben om deze hoogopgeleide werknemers te vinden.

Wat kan ik met deze major doen?

Studenten met een graad in computertechniek werken professioneel op de volgende gebieden: computerhardware en -softwareontwerp, ingebedde systemen, computernetwerken, cyber-fysieke systemen, robotica, systeemintegratie en elektronische ontwerpautomatisering.

Uniek cursusaanbod

 • Geavanceerd programmeren met gegevensstructuren
 • CAD / CAM Fundamentals
 • circuits
 • Computer architectuur
 • Digitale logica en computersystemen
 • Discrete structuren
 • Elektronica
 • Microprocessor-toepassingen
 • Besturingssystemen
 • Programmeren in MATLAB
 • Real-time en embedded systemen
 • Signalen en systemen119752_18165814591_6a0306e77a_z.jpg

Studentenresultaten van het programma

Vaardigheden die studenten op het moment van afstuderen bezitten, zijn onder meer:

 1. Een vermogen om complexe technische problemen te identificeren, formuleren en op te lossen door principes van engineering, wetenschap en wiskunde toe te passen.
 2. De mogelijkheid om technisch ontwerp toe te passen om oplossingen te produceren die aan specifieke behoeften voldoen, rekening houdend met de volksgezondheid, veiligheid en welzijn, en met wereldwijde, culturele, sociale, ecologische en economische factoren.
 3. Een vermogen om effectief te communiceren met verschillende doelgroepen.
 4. Het vermogen om ethische en professionele verantwoordelijkheden in technische situaties te herkennen en gefundeerde oordelen te vormen, waarbij rekening moet worden gehouden met de impact van technische oplossingen in mondiale, economische, ecologische en maatschappelijke context.
 5. Het vermogen om effectief te functioneren in een team waarvan de leden samen leiderschap bieden, een collaboratieve en inclusieve omgeving creëren, doelen stellen, taken plannen en doelen halen.
 6. Het vermogen om geschikte experimenten te ontwikkelen en uit te voeren, gegevens te analyseren en te interpreteren en gebruik te maken van technisch inzicht om conclusies te trekken.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

With more than 100 student life campus organizations and more than 600 students competing in club and intramural sports, at High Point University, you won’t just be asked to question the world around ... Lees meer

With more than 100 student life campus organizations and more than 600 students competing in club and intramural sports, at High Point University, you won’t just be asked to question the world around you-you'll be expected to become an active citizen. Lees Minder