Bachelor of Science in Computer Science - LIU Brooklyn

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over

De 120-credit BS in Computer Science graad richt zich op de concepten en technieken die worden gebruikt in het ontwerp en de ontwikkeling van geavanceerde softwaresystemen, netwerkontwerpen en toepassingen. Studenten in dit programma verkennen de conceptuele grondslagen van de computerwetenschap: de fundamentele algoritmen, programmeertalen, besturingssystemen en software-engineeringtechnieken. Daarnaast kunnen ze kiezen uit innovatieve keuzevakken, waaronder kunstmatige intelligentie, databasesystemen, grafische gebruikersinterfaces, webontwikkeling, e-commerce en computernetwerken, en systeem- en netwerkbeheer onder anderen. Net als bij de inleidende sequentie, benadrukken deze geavanceerde cursussen hands-on leren.

Afgestudeerden van het BS in Computer Science-programma zijn gegaan naar zeer succesvolle loopbaan met Bloomberg, JPMorgan Chase, Accenture, MTA, DOT, New York City overheidsinstellingen, Con Edison, NYU Medical Center, en andere op technologie gebaseerde bedrijven.

Ondernemerschap @ LIU

Ondernemersdenkers creëren waarde in de samenleving door innovatie te gebruiken in omstandigheden van onzekerheid. Het vermogen om ondernemend te denken is van cruciaal belang voor alle studenten, ongeacht hun major of hun carrièreplannen. Het ondernemerschapsprogramma van LIU Brooklyn is ontworpen om studenten te stimuleren om ondernemend te denken terwijl ze leren hoe ze hun visie efficiënt en effectief kunnen uitvoeren.

Het ondernemingsproces vereist dat studenten moeilijke vragen stellen over de aard van hun onderneming met behulp van vaardigheden die in de kern van het bedrijf zijn ontwikkeld. Wat zijn de voordelen van het product of de dienst en hoe onderscheidt het zich van de concurrentie? Wat is de doelmarkt en hoe zal deze worden gepenetreerd? Hoe wordt het product of de dienst geproduceerd? Welk personeel is vereist en hoe zullen deze worden beheerd? Wat zijn de risico's van de onderneming en wat kan worden gedaan om ze te verminderen? Wat zijn de financiële implicaties van het plan? Welke middelen, inclusief financiering, zijn vereist?

De beste manier om het ondernemingsproces te begrijpen, is een praktijkgerichte, ervaringsgerichte aanpak te volgen. In deze major werken studenten intensief samen met het bedrijfsleven, zowel binnen als buiten het klaslokaal, en produceren ze een plan dat zowel verdedigbaar is voor potentiële investeerders als uitvoerbaar in de echte wereld.

Er zijn drie manieren om ondernemerschap bij LIU Brooklyn te bestuderen. Op het niveau van niet-afgestudeerden is er een major en een minor beschikbaar.

Studentenverenigingen, organisaties

De School of Business, Public Administration en Information Sciences heeft een aantal studentenverenigingen, organisaties en clubs waar studenten aan kunnen deelnemen. Deze groepen bieden studenten de mogelijkheid om te ontmoeten en te netwerken met andere studenten, docenten en professionals die dezelfde interesses delen. Ze bevorderen persoonlijke en professionele groei en leiderschapskansen buiten het klaslokaal en vormen een prachtige aanvulling op je cv. Deze webpagina biedt een breed overzicht van elke groep. We sporen studenten aan om betrokken te raken bij de groep die betrekking heeft op hun carrièrepad. Studenten die nog een major moeten kiezen, kunnen ook betrokken raken bij deze studentenverenigingen, organisaties of clubs om verschillende loopbaantrajecten in de School of Business, Public Administration en Information Sciences te verkennen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful ... Lees meer

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful, educated lives and for service to their communities and the world. Lees Minder
New York , Brookville + 1 Meer Minder