Bachelor of Science in Computer Science - LIU-bericht

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over

De Bachelor of Science in Computer Science biedt u de kennis en technische vaardigheden die nodig zijn om complexe softwaresystemen te ontwerpen en ontwikkelen. Alle cursussen bevatten een ervaringsgericht leermodel dat ontworpen is om een ​​sterke basis te bieden in de technische en professionele vaardigheden die nodig zijn om te slagen, inclusief hoe je taken in zakelijke omgevingen realiseert, leiderschapsvaardigheden ontwikkelt om teams effectief te beheren en je doelen en doelstellingen communiceert eindgebruikers in een duidelijke, beknopte vorm.

Onze faculteitsleden van de faculteit Computerwetenschappen brengen praktijkervaring in de klas en begeleiden u bij de uitdagingen van de wereldwijde, 21e-eeuwse marktplaats. Leer grafische gebruikersinterface-programmering; beleids-, juridische en ethische kwesties in informatietechnologie; geavanceerde datastructuren; en andere belangrijke componenten die de basis van de loopbaan in de informatica hebben gelegd.

Accreditaties

Alle undergraduate en graduate programma's op LIU Post zijn geregistreerd bij de New York State Education Department en geaccrediteerd door de Commissie van het Hoger onderwijs van de Middle States Association of Colleges and Secondary Schools. Naast de gehele universiteit zijn verschillende andere academische programma's in het College of Management speciaal geaccrediteerd door professionele organisaties, wat betekent dat ze voldoen aan de hoogste normen van onderwijskwaliteit zoals bepaald door leiders in het veld.

Mission Statement

De missie van de School voor Computer Science, Innovation and Management Engineering is om bachelor- en masterstudenten voor te bereiden op een productieve carrière in de industrie, de academische wereld en de overheid door een uitstekende omgeving te bieden voor onderwijs, leren en onderzoek in de theorie en toepassingen van programmaspecifieke kennisgebieden in elk van de volgende domeinen:

  • Computertechnologie
  • Ontwikkeling van informatiesystemen
  • Informatie en systeembeheer
  • Systemenborging en beveiliging van informatie- en informatiesystemen
  • Technisch projectbeheer
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful ... Lees meer

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful, educated lives and for service to their communities and the world. Lees Minder
New York , Brookville + 1 Meer Minder