Bachelor of Science in Computer Science

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Programma overzicht

Vind je het leuk om met computers te werken en alles te ontdekken wat ze kunnen doen? In het digitale tijdperk is computerwetenschap zoveel meer dan programmeren - het gaat om het verbeteren van het leven van mensen op ontelbare manieren en het oplossen van problemen waarvan ze niet wisten dat ze het hadden. De werkgelegenheid zal naar verwachting 19% groeien van 2016 tot 2026, veel sneller dan het gemiddelde voor alle beroepen, volgens het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics. Word een van deze veelgevraagde professionals en behaal een brede opleiding in het veld via de bacheloropleiding Computer Science van JWU.

Je begint met de grondbeginselen, inclusief software- en systeemanalyse, programmeertalen, machine-architectuur, algoritmisch denken en theoretische grondslagen van computergebruik. Pas de vaardigheden op het gebied van wiskunde, wetenschappen en techniek toe op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van softwareprogrammering, netwerken, systeemontwerp, informatica en projectbeheer.

Van daaruit leer je softwaregerichte algoritmen te formuleren, implementeren en testen met behulp van computerwetenschappelijke concepten en processen om problemen te analyseren. Kijk naar de successen in het veld en de opkomende ontwikkelingen van de toekomst om aanpasbare en efficiënte algoritmische oplossingen te creëren die ethische overwegingen en mondiaal bewustzijn weerspiegelen.

Vergroot uw computerwetenschap en algoritmische probleemoplossend vermogen door verdere cursussen in het bedrijfsleven, economie, wetenschappen en wiskunde te volgen - of kies voor een specialisatie in Software Engineering of Network Engineering.

Met de specialisatie Software Engineering kunt u geavanceerde softwareoplossingen ontwerpen, maken, onderhouden en testen. Het behandelt de methoden en tactieken die nodig zijn voor grootschalige softwareontwikkeling, inclusief technieken voor gegevensverwerking, programmeervaardigheden, praktische applicatie-ontwikkeling, testen, projectbeheer en documentatie.

Met deze specialisatie bent u klaar om deel te nemen aan softwareontwikkelingsteams en een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van softwareproducten.

De specialisatie Network Engineering biedt u real-time, finite state machine-ontwikkelingsmethoden gericht op het creëren van netwerkproducten, netwerkontwerpen, probleemoplossingsplannen en geavanceerde protocoltracking. Het richt zich op toepassingsbewuste netwerken, softwarematige netwerken, geavanceerde screening van netwerkbeveiliging / firewalling / pakketonderzoek en verbeteringen van gegevensverwerking op basis van geavanceerde routeringsalgoritmen. Ontdek de evolutie van netwerkproducten, de software-internals van switches en routers en de nieuwste trends in softwareontwikkeling die specifiek zijn voor deze branche.

Met deze specialisatie bent u klaar om netwerkontwerpteams te leiden, netwerkproducten te benchmarken en netwerkproblemen te analyseren, zowel vanuit software- als hardware-oogpunt.

Voorbeeldcursussen

  • Netwerkprotocollen
  • Besturingssystemen
  • Geavanceerde datastructuren
  • Informatiebeveiliging
  • Technische Universiteit

Carrièremogelijkheden

Sommige beroepen kunnen aanvullende studie, achtergrondcontroles, certificeringen, licenties, examens en / of ervaring vereisen als vereiste kwalificaties voor werk. Studenten zijn verantwoordelijk voor het verifiëren dat ze kunnen voldoen aan de werkgelegenheidsvereisten van potentiële werkgevers.

  • Toepassingen Softwareontwikkelaar
  • Systems Software Developer
  • Computer
  • Webontwikkelaar
  • Information Security Analyst
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Founded in 1914, Johnson & Wales University is a private, nonprofit, accredited institution with approximately 15,000 graduate, undergraduate and online students at its 4 campuses in Providence, R ... Lees meer

Founded in 1914, Johnson & Wales University is a private, nonprofit, accredited institution with approximately 15,000 graduate, undergraduate and online students at its 4 campuses in Providence, RI; North Miami, Fla.; Denver, Colo.; and Charlotte, NC. Lees Minder
Providence , Miami , Denver , Charlotte + 3 Meer Minder