Bachelor of Science in Computer Science

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Beurzen tot 25.000 dollar

Moravian College biedt een International Student Merit Award aan die voornamelijk is gebaseerd op academische prestaties: cijfers, de sterkte van je academische programma, je TOEFL- of IELTS-scores en je SAT-scores indien ingediend.

Bij Moravian College waarderen we het om een beetje revolutionair te zijn, en we willen breken met de traditionele definitie van informatica. Het maakt niet uit of een onderwerp ‘behoort’ tot de informatica, informatietechnologie, software-engineering of informatiesystemen - problemen uit de echte wereld passen niet goed in deze kaders. Studenten moeten in staat zijn om technologische knowhow, kennis van het probleemdomein, teamwork en communicatieve vaardigheden te combineren om complexe problemen uit de echte wereld op te lossen.

Een afgestudeerde van de hoofdvak computerwetenschappen van het Moravian College heeft:

 • Een sterke basis in programmeren.
 • Het vermogen om nieuwe technologieën te leren en hun toepasbaarheid op een probleem te evalueren.
 • Het vermogen om in een team en met klanten te werken.
 • Vaardigheden om technische informatie aan elk publiek te communiceren.

We bereiden studenten voor op het aangaan van deze uitdagingen door gebruik te maken van leerlinggerichte, activiteitsleertechnieken. We erkennen dat technische inhoud gratis beschikbaar is op internet, en daarom stimuleren onze cursussen studenten om dingen in de klas te doen. Elk semester veranderen we de voorbeelden en opdrachten in klassen om relevante toepassingen van technologieën te illustreren. We betrekken studenten bij real-world projecten waarin ze worden gevraagd concepten uit meerdere cursussen te combineren.

Toelatingseisen

Eerstejaars internationale studenten moeten het volgende indienen:

 1. Moravian College online applicatie of de Common Application. (U kunt gratis een online aanvraag indienen)
 2. Officiële secundaire academische records. (originele en beëdigde vertalingen)
 3. Officiële testscores (SAT of ACT.) Als Engels niet uw moedertaal is, moet u TOEFL- (Test of English as a Foreign Language) of IELTS (International English Language Testing Scores) scores indienen, en dit is vereist van alle eerstejaarsaanvragers. Van vereisten kan worden afgezien voor transferstudenten die afhankelijk zijn van transcripties van hogescholen of universiteiten. Houd er rekening mee dat Moravian College geen Engels als tweede taal (ESL) programma aanbiedt.
 4. "Certificering van financiën" -formulier dat bevestigt dat u en uw sponsor de totale kosten van onderwijs begrijpen, en dat er voldoende fondsen zijn om uw onderwijskosten onder normale omstandigheden te dekken via het volledige programma.
 5. Een brief van een bankfunctionaris of een bankafschrift moet ter verificatie vergezeld gaan van alle cijfers die op het formulier "Certificering van Financiën" staan vermeld. Alle documenten moeten echter binnen 6 maanden na aanvraag worden gedateerd.
 6. Bewijs van financiële ondersteuning. De student moet bewijzen dat hij ten minste het equivalent van $ 59.664,00 (VS) direct tot zijn beschikking heeft voor educatieve uitgaven. Het geld kan in elk land en in elke valuta zijn. Aanvaardbare bronnen van financiële middelen zijn spaarrekeningen, betaalrekeningen, geldmarktrekeningen en depositocertificaten. Als Moravian u een verdienstenbeurs toekent, kunt u het bedrag van de beurs aftrekken van het totaal van $ 59,664.00 (VS).
 7. Een aanbevelingsbrief van een studieadviseur.
 8. Een persoonlijke verklaring of een essay.

Woman sitting at a desk in front of coding computer screen

Jaarlijkse computerwetenschappelijke evenementen

 • Showcase van gegevenswetenschap en informatica
 • Viering van de computerwetenschap
 • Student Scholarship Day in Moravian

Waarom Moravisch?

Het draait allemaal om de beleving! De kansen hier zijn levensveranderend - sommigen zullen zelfs revolutionair zeggen. Hier is een voorbeeld van wat je zult ervaren als student van Moravian College :

 • Een technisch vriendelijke campus: elke student ontvangt een MacBook Pro en een iPad zodra ze een storting doen.
 • Gepersonaliseerd leren: we hebben een leerling-docentverhouding van 11: 1 en een gemiddelde klasgrootte van 17 leerlingen.
 • Klassieke studentenstad: Moravian is gelegen in het historische centrum van Bethlehem, PA.
 • Levenslange ondersteuning: zeg hallo tegen het Center for Career and Civic Engagement!
 • Wereldwijd onderwijs: kies uit meer dan 20 studieprogramma's in het buitenland.
 • Mogelijkheden buiten het klaslokaal: neem deel aan onderzoek, maatschappelijke betrokkenheid, beursprogramma's, stages en meer.
 • Een uitgebreid en actief netwerk: er zijn meer dan 17.900 Moravische alumni over de hele wereld, klaar om u te helpen bij het vinden van een baan.
Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

Moravian College sits at the intersection of historic and history-making. As the 6th oldest university in America, we’ve earned our reputation as an eye-opening and a world-changing place to learn and ... Lees meer

Moravian College sits at the intersection of historic and history-making. As the 6th oldest university in America, we’ve earned our reputation as an eye-opening and a world-changing place to learn and explore. Plus, we’re ranked among the “best colleges in the U.S.” and the “best college campuses in PA.” Lees Minder