Bachelor of Science in Computer Science

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Rider's Bachelor of Science in Computer Science geeft je een solide opleiding voor vrije kunsten, samen met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om een carrière te starten op het gebied van financieel lonende en veeleisende informatica.

BS in Computer Science Overzicht

Weinig technologische ontwikkelingen hebben de verstrekkende impact van computergebruik gehad. Het heeft een revolutie teweeggebracht in ons dagelijks leven en blijft vrijwel elk aspect van het moderne leven beïnvloeden - van entertainment en communicatie tot wetenschap, geneeskunde, transport, bedrijfsleven en de overheid. Met het groeiende belang van big data , cybersecurity en mens-computer interactie , blijft de vraag naar informatica-professionals alleen maar groeien .

Je leert de principes van berekening en algoritmen en ontwikkelt de essentiële programmeer- en computervaardigheden die nodig zijn om in elke computeromgeving te stappen. Je werkt in teams met andere studenten om problemen te analyseren en samen te werken aan oplossingen.

En door uw studies in de vrije kunsten, kunt u krachtige, overdraagbare vaardigheden ontwikkelen die alle werkgevers waarderen : het vermogen om logisch te redeneren en te denken, complexe problemen op te lossen, projecten effectief te beheren, duidelijk te communiceren en met anderen te communiceren. Dit zijn vaardigheden die u zullen onderscheiden en die u een carrièregroei op lange termijn bieden.129551_rider_student_ba-computerscience.jpg

Over het programma

Om de kwaliteit en de toepasbaarheid op de lange termijn te waarborgen, is het computercurriculum van Rider ontwikkeld met input van toonaangevende experts op het gebied van informatica en sluit het aan bij de nieuwste curriculumnormen van de Association for Computing Machinery en IEEE-Computer Society .

 • Ons programma bereidt afgestudeerden voor op een loopbaan in softwareontwikkeling, systeemanalyse, computernetwerken en programmeren, en op afgestudeerde studie in computer- en datawetenschap.
 • Medewerkers die verstand hebben van informatica en de potentiële toepassingen ervan, voegen waarde toe aan elke organisatie. Om deze reden vinden studenten dat informatica een ideale minderjarige is om hun loopbaanreferenties op te bouwen.

Loopbaanvooruitzichten

Omdat computerprofessionals een integraal onderdeel vormen van het vermogen van vrijwel elke onderneming om te concurreren en te slagen, is de vraag naar goed opgeleide afgestudeerden erg hoog. Volgens de National Association of Colleges and Employers was het mediane startsalaris van afgestudeerden in informatica 2015 $ 57,273 . Het Bureau of Labor Statistics projecten banen informatica en informatietechnologie zal groeien met 22 procent tot 2022 . Er zijn momenteel meer computeropdrachten beschikbaar dan gekwalificeerde afgestudeerden.

Carrièremogelijkheden omvatten

 • Business intelligence-analist
 • Computer- en informatiesysteembeheerder
 • Computer netwerkarchitect
 • Computer programmeur
 • Specialist in computerondersteuning
 • Computer systeemanalist
 • Database Administrator
 • Analyse van gezondheidsgegevens
 • Informatie beveiligingsanalist
 • Netwerksystemen en data-communicatie-analist
 • Projectleider
 • Software ontwikkelaar
 • webontwikkelaar
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

From its beginnings as a private business college nearly a century and a half ago, Rider University has consistently thrived as a home for students seeking a timely, relevant and thorough curriculum a ... Lees meer

From its beginnings as a private business college nearly a century and a half ago, Rider University has consistently thrived as a home for students seeking a timely, relevant and thorough curriculum and an environment to satisfy their intellectual curiosity. Lees Minder
Lawrence Township