Bachelor of Science in Computer Science

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

U gelooft dat computerprogramma's levens verbeteren, de functie van organisaties en het beheer van middelen. En je wilt de technische vooruitgang bij de hand hebben. Of u nu mobiele apps of zakelijke software-oplossingen wilt ontwerpen, SAU kan u voorbereiden op een succesvolle IT-carrière.

Onze afgestudeerden werken bij Apple Inc., Carleton Life Support, Google, HNI Corporation en Southern Imperial Inc. en vele anderen.

IN EEN OOGOPSLAG

SAU werd 5e geëvalueerd in College Consensus '(2018) overzicht van beste hogescholen en universiteiten in Iowa, en 13e in de categorie Beste regionale universiteiten-Midwest, gebaseerd op een gemiddelde van gepubliceerde ranglijsten en studentrecensies. Geclassificeerd als 38e (gelijkspel) door US News

Ambrose voordelen

  • Comprehensive Education
  • Praktische ervaring
  • 4 1 MSITM-programma

Onze faculteit is up-to-date over technologieën en innovaties op het gebied van informatica. Ze werken zij aan zij terwijl je leert om theorie te vertalen, technische vaardigheid op te bouwen en je vaardigheden in de echte wereld toe te passen.

St Ambrose University is een erkend College of Distinction voor het naleven van succesvolle resultaten, geweldig lesgeven, het creëren van een levendige community en het opleiden van geëngageerde studenten.

St. Ambrose Fall Drone Tour van St. Ambrose University op Vimeo.


Wat zal ik leren?

Je studies zullen zich concentreren op de ontwikkeling van applicaties, computerarchitectuur, software engineering en besturingssystemen. Cursussen omvatten programmering, datastructuren, juridische en ethische kwesties, netwerk- en datacommunicatie, systeemanalyse en -ontwerp, webprogrammering en databasebeheersystemen. Een van onze meer populaire cursussen is de ontwikkeling van iPhone-apps.

Ons stageprogramma biedt u een praktische ervaring van hoge kwaliteit. SAU-studenten hebben zij aan zij gewerkt met netwerk- en technologie-experts bij een aantal regionale en nationale bedrijven, waaronder de National Security Administration, Deere

Als je een gevorderd diploma wilt behalen, ben je buitengewoon voorbereid op een graduate school en velen kiezen ervoor om hun opleiding bij SAU voort te zetten. Onze Master of Science in IT-management bereidt IT-professionals voor op effectieve analyse, creatie en beheer van informatiesystemen die voldoen aan de behoeften van uw organisatie. En met ons 4 1-programma kun je beide graden behalen in vijf jaar. Het bespaart je een jaar tijd en collegegeld.

Al onze programma's worden versterkt door onze CIS Alumni Adviesraad. Deze 15 alumni zijn gevestigde, succesvolle IT-professionals en marktleiders uit de VS en zij zijn geïnvesteerd in de universiteit en geven om onze studenten. Ze bieden input en feedback over ons curriculum en geven ons advies over trends in de sector. Dit helpt ervoor te zorgen dat uw opleiding relevant en sterk is en u krijgt de vaardigheden om te slagen, nu en in de toekomst.


Wat zijn enkele mogelijke baanresultaten?

Afgestudeerden met een computerwetenschap werken meestal in de software- en technologie-industrie en vullen de rollen van netwerk- of systeembeheerder, netwerkingenieur of technicus in.

U kunt op een aantal gebieden werken, waaronder bedrijven, overheid, onderwijs, wetenschap en energie.


Wat hebben alumni van dit programma gedaan?

  • Rachel Vanderheiden '98, '00, '03 MBA, is een IT-leider voor Deere
  • Mitch Myers '86, een vice-president van klantensucces bij BMC Software in Plano, Texas, is ervan overtuigd dat de informatica en zakelijke lessen bij SAU hem hielpen 'leren hoe te leren'. Het ging minder om specifieke vaardigheden zoals programmeren en meer over leren hoe te denken over zaken en strategieën. "
  • Randy Vogel '87, een Cloud Adoption Leader voor IBM, weet dat de achtergronden van de vrije kunsten die hij bij SAU heeft opgedaan, hielpen bij zijn succes. "Mijn eerste baan was als programmeur, dus de verschillende programmeerlessen waren buitengewoon waardevol - niet alleen voor programmeren, maar ook voor probleemoplossende vaardigheden. Mijn volgende rollen begonnen leiderschapsverantwoordelijkheden op me te nemen, dus de blootstelling aan liberale kunst en kleine klasse groottes met veel interactie waren de sleutel om me te helpen de overstap te maken van doener naar manager. "
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

We offer more than 60 majors with the flexibility to mix majors, minors, and electives to match your interests. What's more, our spirited community is known for its athletics, special events, and outs ... Lees meer

We offer more than 60 majors with the flexibility to mix majors, minors, and electives to match your interests. What's more, our spirited community is known for its athletics, special events, and outstanding residence halls. Lees Minder