Bachelor of Science in Computer Science

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Informatica (CS) is de fundamentele wetenschappelijke en praktische benadering van berekeningen en de toepassingen ervan. Een computerwetenschapper concentreert zich op de theorie van berekening en het ontwerp van computationele systemen. De programmadoelstellingen zijn gericht op het produceren van afgestudeerden die zijn voorbereid op een loopbaan in het CS-beroep en een gevorderde graad kunnen behalen op CS-gerelateerde gebieden. De afgestudeerden zijn bereid om voor de industrie of overheidsinstanties te werken, of zijn in de privépraktijk, kunnen bekwaamheid tonen en dragen met succes bij aan de informatica en informatietechnologie van de VAE.

Woman sitting at a desk in front of coding computer screen

Doelstellingen van het programma

 • Bedien overheidsinstanties en de industrie van de VAE met een brede kennis van informatica, gerelateerde principes, theorieën en toepassingen.
 • Geef de overheidsinstanties en de industrie van de VAE de capaciteit om computersystemen te ontwerpen, analyseren, testen en implementeren.
 • Voldoe aan de verwachtingen op de werkplek met een reeks professionele vaardigheden, waaronder communicatieve vaardigheden, het identificeren van kansen en risico's, het vermogen om goed te presteren in teams en een toewijding aan levenslang leren.
 • Wees toegewijd aan de hoogste normen van ethische praktijk en aan sociale en milieukwesties die relevant zijn voor het vak informatica.
 • Wees u bewust van de tools en vaardigheden die nodig zijn om effectief deel te nemen aan het opbouwen van een gezonde, diverse en duurzame VAE-economie.

Programma leerresultaten

Na succesvolle afronding van dit programma kunnen studenten:

 • Analyseer een complex computerprobleem en pas de principes van computing en andere relevante disciplines toe om oplossingen te vinden.
 • Ontwerp, implementeer en evalueer een computergebaseerde oplossing om te voldoen aan een bepaald aantal computervereisten in het kader van de discipline van het programma.
 • Communiceer effectief in verschillende professionele contexten.
 • Herken professionele verantwoordelijkheden en maak geïnformeerde beoordelingen in computerpraktijken op basis van wettelijke en ethische principes.
 • Functioneer effectief als lid of leider van een team dat zich bezighoudt met activiteiten die aansluiten bij de discipline van het programma.
 • Pas de theorie van computerwetenschap en grondslagen voor softwareontwikkeling toe om op computer gebaseerde oplossingen te produceren.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The United Arab Emirates University (UAEU) is a comprehensive, research-intensive university enrolling approximately 13,900 students, with more than 900 faculty and 65,000 alumni holding key positions ... Lees meer

The United Arab Emirates University (UAEU) is a comprehensive, research-intensive university enrolling approximately 13,900 students, with more than 900 faculty and 65,000 alumni holding key positions in government, industry, commerce, and all business areas throughout the region. Lees Minder