Bachelor of Science in Computing (BSc Computing)

School of Business London

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Science in Computing (BSc Computing)

School of Business London

Bachelor of Science in Computing (BSc Computing)


Computers zijn tegenwoordig zo onvermijdelijk dat je gemakkelijk vergeet hoe snel ze ons leven hebben veranderd. Vijftien jaar geleden was e-mail een relatief nieuwe sensatie, het internet kreeg net stoom en niemand had ooit gedacht dat we ze op onze smartphones konden dragen. Wat kan de komende 15 jaar brengen? Als je een graad in informatica hebt, ben je misschien de eerste die het weet. Deze graad biedt je de vaardigheden en kennis om de kansen te benutten die beschikbaar zijn in dit digitale tijdperk./>

BSc Computing degree biedt studenten een mix van technische IT-vaardigheden en zakelijke expertise die hen voorbereiden op een carrière in senior management IT-rollen. De kwalificatie-eenheden zijn ontworpen om de fundamentele vaardigheden en kennis te bieden die werkgevers in de IT-sector nodig hebben.

Met deze kwalificatie zullen studenten voldoende kennis, inzicht en vaardigheden krijgen voor studenten die een carrière als IT-professional willen doorlopen op het gebied van bedrijfssystemen, gebruikersondersteuning, netwerken en softwareontwikkeling en mogelijk progressie bieden in het hoger onderwijs. Deze kwalificatie zal zo de vaardigheden van lerenden ontwikkelen die moeten starten of doorstromen naar een carrière in IT.

De cursus wordt aangeboden via Blended Learning van School of Business London en uitgereikt door Charisma University .

Afgestudeerd met een QUALIFI geaccrediteerde dubbele kwalificatie

Studenten krijgen ook het QUALIFI Level 5 Diploma in Computing. QUALIFI is een Ofqual erkende toekennende organisatie die een reputatie heeft opgebouwd voor het behouden van belangrijke vaardigheden in een breed scala aan functies en industrieën. Je zult in staat worden gesteld om een ​​route te volgen om een ​​leidinggevende positie op IT-gebied te verwerven, bij het volbrengen van deze dubbele kwalificatie. Het behalen van deze dubbele kwalificatie biedt verschillende voordelen voor uw professionele ontwikkeling.

Over Charisma University

School of Business London is het exclusieve geaccrediteerde studiecentrum van Charisma University in het Verenigd Koninkrijk. We leveren uitgebreide reeksen van opleidingen uitgereikt door Charisma University. Charisma University is in Turks en Caicos, een Brits overzees gebied ten zuidoosten van de Bahama's.

Charisma University is geaccrediteerd door de British Accreditation Council (BAC) voor Independent Further and Higher Education als een onafhankelijke instelling voor hoger onderwijs.

Charisma University wordt door het Turks en Caicos Eilanden ministerie van Onderwijs erkend als een graad verlenende instelling voor Associate's degree, Bachelor's degree, Master's degree en het doctoraat, samen met Certificate-programma's.

Charisma University is kandidaat voor accreditatie bij de Raad voor Accreditatie voor Business Schools and Programs (ACBSP). ACBSP accrediteert zakelijke, boekhoudkundige en bedrijfsgerelateerde programma's op universitair, baccalaureaat, master en doctoraal niveau wereldwijd. ACBSP wordt erkend door de Council for Higher Education Accreditation (CHEA).

Toelatingseisen

Dit programma is bedoeld voor aanvragers die hebben voldaan aan de onderstaande criteria: -

 • Voortgezet onderwijs gelijk aan drie GCSE's en twee A-niveaus
 • Een goede beheersing van het Engels (gelijk aan IELTS 6.5 of hoger)
 • Bewijs van High School Diploma / certificaat of GED

Module structuur

De BSc-graad is van 360 credits. De module draagt ​​elk 12 studiepunten voor de eerste 4 termen van in totaal 240 credits, 10


Term 1/>

Verenig titel


Termijn 2/>

Verenig titel


Termijn 3/>

Verenig titel


Term 4/>

Verenig titel


Termijn 5/>

Verenig titel


Termijn 6/>

Verenig titel


Waarom kiezen voor een BSc Computing Degree bij SBL?/>

 • Een toegewijde tutor voor elke student om gedegen hulp te bieden gedurende de cursus met behulp van ons leerplatform.
 • Geef een formatieve beoordeling door docenten om de prestaties van leerlingen te verbeteren. Het bevat gewoonlijk formatieve feedback.
 • Cursusmateriaal met georganiseerde en goed gestructureerde dictaten, praktische toepassingen met voorbeelden uit de praktijk en contextuele analyses en de case study die u testen om de diepgaande kennis van het individu toe te passen.
 • Beoordelingsmaterialen zijn open via ons op internet gebaseerde leerplatform.
 • Een inclusieve e-bibliotheek met voorgeschreven studiemateriaal en naslagwerken voor online lezen.
 • Supervisie van alle modules.
 • Toegankelijkheid van meerdere platforms is de belangrijkste attractie van ons leerplatform. SBL vergemakkelijkt ook de mogelijkheid om de dictaten naar de elektronische apparaten (laptops) van studenten te sturen, zodat ze waar en wanneer nodig kunnen studeren.

Levering methode

School of Business London biedt verschillende flexibele bezorgmethoden aan zijn leerlingen, waaronder blended learning, online leren en leren op afstand. Aldus kunnen de leerders de wijze van studie kiezen volgens hun keuze en gemak. Het programma is eigen tempo en wordt bereikt door ons geavanceerde Learning Management System. Leerders kunnen communiceren met docenten door te berichten via het leermanagementsysteem om het cursusmateriaal te bespreken, begeleiding te zoeken en assistentie te verlenen bij de opdrachten. Bovendien geven onze docenten constructieve, formatieve feedback over uw beoordelingen om uw opdrachten te verbeteren.

Beoordeling

 • Tijdgebonden scenario-gebaseerde opdrachten
 • Geen examens

Loopbaanontwikkeling

De kansen in deze carrière zijn overvloedig omdat onze samenleving voor elk aspect van ons leven, van zakelijke tot sociale interactie en daarbuiten, sterk afhankelijk is van technologie. Deze graad is een van de meest effectieve onderwijsmogelijkheden voor studenten die op zoek zijn naar een uitdagende en lonende carrière. Voortdurende ontwikkelingen in de informatietechnologie creëren een oneindige vraag naar mensen met een achtergrond op dit gebied. Het is geen geheim dat computing-carrières een grote kost bieden.

Studenten kunnen ook doorgaan met hun studie door zich aan te melden voor verschillende MSc-programma's, waaronder strategische bedrijfsinformatie. Als alternatief kunnen afgestudeerden van het programma verwachten een positie op managementniveau in de IT-industrie te behalen.

Vergoedingen en financiering

Als u meer wilt weten over het cursusgeld, neemt u dan contact met ons op via admission@sbusinesslondon.ac.uk

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op March 26, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Online
Start Date
Startdatum
Open Inschrijving
Duration
Duur
24 - 25 maanden
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
2,950 GBP
Neem alstublieft contact met ons op via admission@sbusinesslondon.ac.uk
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Open Inschrijving
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan