Bachelor of Science in Criminal Justice

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Bachelor of Science graad in Criminal Justice biedt rigoureuze training voor studenten die een carrière in de rechtshandhaving wensen of die op zoek zijn naar toekomstige afgestudeerde werk. Het doel van het College is om afgestudeerden te produceren die klaar zijn om veelbelovende en groeiende carrières in het strafrechtsysteem en / of de graduate school te beginnen.

Het Criminal Justice-programma richt zich op het strafrecht, de strafprocedure, ethiek, wetshandhaving, rechtbanken, interculturele gevoeligheid en communicatie, evenals moderne technologie. Het curriculum vereist 120 credit-uren en bestaat uit een 24-credit uren kern. Alle Criminal Justice majors zijn verplicht om ten minste één concentratie te selecteren tegen de tijd dat ze 60 credit-uren hebben verdiend en worden beschouwd als junior-standing. De volgende concentraties zijn beschikbaar: Jeugd en gezin, rechtshandhaving en strafrechtelijk onderzoek, recht en maatschappij, binnenlandse veiligheid en noodbeheer (online).

Het programma articuleert ook met tweejarige opleidingen in het strafrecht in de regio West-New York door, zoals transfers, kredieten van deze programma's te accepteren.

Het Criminal Justice-programma van Medaille is ontworpen om het meeste te halen uit de eerdere studiepunten van een student. Bovendien erkent het College de educatieve waarde van en kent het krediet toe voor vele soorten levenservaring met betrekking tot onze opleidingen. Wetshandhavend personeel dat terugkeert voor deze graad kan Challenge Exams aanvragen voor verschillende cursussen die betrekking hebben op hun beroep.

Het college benadrukt het belang van het opdoen van werkervaring die verband houdt met het belangrijkste studieprogramma van een student. In het Criminal Justice-programma zullen alle studenten zes credit-uren van de praktische stage-ervaring voltooien, waardoor blootstelling aan werkelijke werkomstandigheden ontstaat. Studenten zullen 90 contacturen voltooien tijdens CRJ 377 Field Experience I (junior jaar) en 120 contacten tijdens CRJ 477 Field Experience II (senior jaar) voor een gecombineerd totaal van 210 uur in het veld.

Als Major Criminal Justice kunnen studenten ervaringskansen vinden bij wetshandhavingsinstanties, het kantoor van openbare verdedigers, justitiële diensten, rechtbanken, het kantoor van de officier van justitie, de politieacademie, bedrijfsveiligheid en tal van kantoren voor sociale diensten.

** Opmerking: Concentraties (Alle CRJ-studenten zijn verplicht om een concentratie te voltooien. Een concentratie moet worden aangegeven door succesvolle voltooiing van 45 credit-uren).

 • De concentratie in jeugdzaken en gezinsrechtvaardigheid biedt extra cursussen in de ontwikkeling van kinderen, ontwikkeling van adolescenten, een levenslange kijk op gezinsgeweld en jeugdcriminaliteit. Deze concentratie biedt studenten een diepgaand theoretisch en praktisch inzicht in hoe het strafrechtssysteem het gezin als eenheid kruist. Deze concentratie is geschikt voor studenten die geïnteresseerd zijn in het volgen van een studie op universitair niveau of een loopbaan in sociale diensten, counselingberoepen, recht, wetshandhaving en aanverwante openbare dienstverlening. De concentratie omvat theorie met praktijk, zodat onze studenten goed voorbereid zijn om effectief te voldoen aan de behoeften van hun toekomstige organisaties en / of voortgezet onderwijs.
 • De concentratie in Law Enforcement Administration en Criminal Investigation biedt extra cursussen in Criminal Investigation, Law Enforcement Ethics, Social Issues in Policing a Multicultural Community en Police Administration. Deze concentratie biedt studenten een diepgaand theoretisch en praktisch inzicht in hoe het strafrechtsysteem samengaat met wetshandhaving. Deze concentratie is geschikt voor studenten die geïnteresseerd zijn in het volgen van een studie op universitair niveau of een loopbaan in sociale diensten, counselingberoepen, recht, wetshandhaving en aanverwante openbare dienstverlening. De concentratie omvat theorie met praktijk, zodat onze studenten goed voorbereid zijn om effectief te voldoen aan de behoeften van hun toekomstige organisaties en / of voortgezet onderwijs.
 • De concentratie in Recht en Maatschappij biedt aanvullende cursussen in Antropologie, Sociologie, Politicologie en Recht & Maatschappij. Deze concentratie biedt studenten een diepgaand theoretisch en praktisch begrip van hoe het strafrechtsysteem de samenleving en individuen kruist. Deze concentratie is geschikt voor studenten die geïnteresseerd zijn in het volgen van een studie op graduate-niveau of een loopbaan in de sociale dienstverlening, adviesberoepen, recht, wetshandhaving en aanverwante beroepen in de openbare dienst. De concentratie combineert theorie met praktijk, waardoor onze studenten goed voorbereid zijn om effectief te voldoen aan de behoeften van hun toekomstige organisaties en / of voortgezet onderwijs.
 • De concentratie in Homeland Security en Emergency Management biedt extra cursussen in specifieke Homeland Security-gebieden. De Criminal Justice-concentratie in Homeland Security is gebaseerd op de BS graad van Medaille College in Homeland Security en is gebaseerd op de vier onderling samenhangende disciplines van Homeland Security - het beheer van Homeland Security, terrorisme, recht en politiek, en rampenbestrijding. De concentratie omvat theorie met praktijk, zodat onze studenten goed voorbereid zijn om effectief te voldoen aan de Homeland Security-behoeften van hun toekomstige organisaties.

Medaille's BS in Criminal Justice leert de vaardigheden, kennis en competenties die afgestudeerden nodig hebben om de competitieve wereld van carrières in Criminal Justice te betreden en / of hen voor te bereiden op studie op graduate-niveau. Het Criminal Justice-programma richt zich op het strafrecht, de strafprocedure, ethiek, wetshandhaving, rechtbanken, interculturele gevoeligheid en communicatie, evenals moderne technologie.

Bovendien is de component ervaringsleren / stage (twee opeenvolgende cursussen met drie studiepunten) van het programma verplaatst van de sectie 'Belangrijkste vereisten' naar de sectie 'Concentratie'. Dit zorgt ervoor dat studenten stages lopen die aansluiten bij en geschikt zijn voor hun concentratie. Het plaatsen van de component ervaringsleren / stage in de concentratie biedt een grotere diepgang van studie en ervaringsonderwijs voor studenten.

jessica45 / Pixabay

Wat kun je met deze graad doen?

Medaille strafrecht majors kunnen ervaringsmogelijkheden vinden in:
 • Wetshandhavingsinstanties
 • Bureaus van openbare verdedigers
 • Eerste diensten
 • rechtbanken
 • Kantoren van officier van justitie
 • De politieacademie
 • Bedrijfsbeveiliging
 • Bureaus voor sociale dienstverlening
 • correcties
Studenten kiezen uit vier unieke concentraties:
 • Jeugd en familierechtvaardigheid
 • Wetshandhavingsadministratie en strafrechtelijk onderzoek
 • Wet en maatschappij
 • Homeland Security and Emergency Management (online)

Waarin onderscheidt Medaille's bacheloropleiding in strafrecht?

 • Kleine klassen.
 • Eén-op-één mentorschap met professoren in en uit de klas.
 • Faculteit met echte werkervaring in het veld - politiefunctionarissen, advocaten, federale agenten en voorstanders van de gemeenschap.
 • Zes credit-uren van de praktische stage-ervaring, waardoor studenten worden blootgesteld aan actuele werkomstandigheden.
 • Strenge training voor studenten die een loopbaan in de wetshandhaving wensen of die op zoek zijn naar werk in de toekomst.
 • Een programma dat zich richt op het strafrecht, de strafprocedure, ethiek, wetshandhaving, rechtbanken, interculturele gevoeligheid, communicatie, moderne technologie, correcties en de maatschappelijke impact van juridische instellingen.
 • Articulatie-overeenkomsten met tweejarige programma's in het strafrecht in de regio West-New York.
 • Voor transferstudenten is het Medaille-programma voor strafrechtspleging in Buffalo ontworpen om het beste te halen uit eerdere overdrachtskredieten van het college, en het College erkent de educatieve waarde van en kent een krediet toe voor vele soorten levenservaring met betrekking tot onze opleidingen.

Je hebt een spannende reis voor de boeg en we zullen er bij elke stap zijn

Medaille College is de plek voor studenten die hun wereld willen veranderen en de levens van hun gemeenschappen willen verbeteren door middel van hun carrière als leider, voorstander en professional. Elk van Medaille's bachelorprogramma's bereidt je voor op de werkplek door praktische leerervaringen in en buiten het klaslokaal.

Medaille College is geaccrediteerd door de Middle States Commission on Higher Education.

 • Persoonlijke ondersteuning.
 • Student-gecentreerde omgeving.
 • Financiële hulp en beurzen zijn beschikbaar.
 • Een levendige campus in het hart van de stad Buffalo Relevante ervaringen uit de echte wereld.
 • Meer dan twee dozijn clubs en activiteiten.
 • Succesvolle NCAA Division III atletische teams.

Medaille past bij uw leven

Bij Medaille College begrijpen we de uitdagingen van een werkende volwassene met hoge carrièreambities. Daarom zijn de programma's voor volwassenen en afgestudeerden van Medaille speciaal ontworpen om in uw toch al drukke agenda te passen. Met Medaille kun je je diploma halen en toch tijd hebben voor werk en gezin. Medaille College is geaccrediteerd door de Middle States Commission on Higher Education.

 • Persoonlijke ondersteuning.
 • Gegarandeerde lessen.
 • Samenwerkende leeromgeving.
 • Financiële hulp en beurzen zijn beschikbaar.
Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

Medaille College is a private, nonsectarian four-year college with campuses in Buffalo, Rochester and online. Medaille focuses on your success as a student and as a future professional by offering und ... Lees meer

Medaille College is a private, nonsectarian four-year college with campuses in Buffalo, Rochester and online. Medaille focuses on your success as a student and as a future professional by offering undergraduate and graduate degree programs in hands-on, practitioner-based learning environments on campus and in the Western New York community. Lees Minder
buffel , Rochester + 1 Meer Minder