Bachelor of Science in Culinary Arts

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Programma overzicht

Het leiden van een professionele keuken is meer dan weten hoe je een geweldige chef-kok kunt zijn. Het vereist ook de kritische denkvaardigheden en geschiktheid om een ​​voedseloperatie soepel uit te voeren. Krijg beide in onze Culinary Arts bacheloropleiding.

Gedurende het hele programma leer je ambachtelijke vaardigheden en keukenbeheer in een combinatie van laboratorium- en academische klassen. Je zelfvertrouwen groeit met elke klas als je je culinaire kennis toepast en je passie voor eten volgt. Leer die passie gebruiken in verschillende segmenten van de industrie. Onderzoek voedsel duurzaamheid, bakken en gebak, wijnarrangement en meer. De mogelijkheden worden alleen beperkt door uw verbeeldingskracht.

In uw beroepsgerelateerde cursussen leert u wat financiële documenten u kunnen vertellen over uw bedrijf. Krijg de vaardigheden die je nodig hebt om effectief te communiceren, teams te beheren en de leiderschapstools te ontwikkelen om culinair succes te behalen. Breng deze vaardigheden dan in de praktijk door middel van een vereiste periode van ervaringsgericht onderwijs in de industrie.

Als je afstudeert, ben je bereid om een ​​topchef te worden - iemand die kan leiden in een verscheidenheid aan realistische productie-omgevingen waar ook ter wereld.

Toelatingen zijn afhankelijk van het voldoen aan de technische normen voor dit programma.

Voorbeeldcursussen

 • Door de chef gedreven hedendaagse casual concepten
 • Corporate Dining Concepts
 • Chef-Driven Fine Dining Concepts
 • Culinary Capstone: The Professional Kitchen
 • Stage

Naast lessen kan gratis keuzekrediet worden toegekend aan een aantal opties, zoals Directed Experiential Education (DEE), stage, minor of studie in het buitenland. Je wordt aangemoedigd om contact op te nemen met een adviseur voordat je gratis keuzevakken inroostert.

Carrièremogelijkheden

Sommige beroepen kunnen aanvullende studie, achtergrondcontroles, certificeringen, licenties, examens en / of ervaring vereisen als vereiste kwalificaties voor werk. Studenten zijn verantwoordelijk voor het verifiëren dat ze kunnen voldoen aan de werkgelegenheidsvereisten van potentiële werkgevers.

 • Corporate Dining Chef
 • Chef-kok / chef-kok
 • Chef de Cuisine
 • Food Writer / Editor
 • Beroemde kok
 • Privé-kok
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Founded in 1914, Johnson & Wales University is a private, nonprofit, accredited institution with approximately 15,000 graduate, undergraduate and online students at its 4 campuses in Providence, R ... Lees meer

Founded in 1914, Johnson & Wales University is a private, nonprofit, accredited institution with approximately 15,000 graduate, undergraduate and online students at its 4 campuses in Providence, RI; North Miami, Fla.; Denver, Colo.; and Charlotte, NC. Lees Minder
Providence , Miami , Denver , Charlotte + 3 Meer Minder