Bachelor of Science in Cyber Security

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor of Science in Cyber Security

Een veelgevraagde vaardigheidset voor het digitale tijdperk.

Opvallende binnenlandse en wereldwijde cyberaanvallen hebben de besluitvormers in de particuliere sector en de overheid pijnlijk bewust gemaakt van de noodzaak van goed opgeleide cyberbeveiligingsprofessionals. In reactie op deze groeiende behoefte heeft de Accreditatiecommissie voor Engineering en Technologie (ABET) de eerste undergraduate curriculumrichtlijnen voor cyberbeveiliging opgesteld, terwijl de National Security Agency en het Department of Homeland Security een cyberveiligheidscertificering hebben ontwikkeld.

De bacheloropleiding Cyber Security van Mercyhurst University is een van de eerste op zichzelf staande programma's in het land die beide richtlijnen volgt. Al thuis bij een van de meest gerespecteerde Intelligence Studies-programma's van het land, kan Mercyhurst nu gebruikmaken van onze ervaring, facultaire expertise, geavanceerde middelen en brancheverbindingen om een ongeëvenaard cyberonderwijs op het niet-gegradueerde niveau te bieden.

Snelle feiten

 • De Cyber Security-programma's van Mercyhurst zijn de enige in het land waar studenten een dubbele major kunnen volgen met Intelligence Studies, aangeboden via het grootste academische inlichtingenprogramma van de Verenigde Staten.
 • De Cyber Security-major koppelt technische computernetwerken en hackvaardigheden met data-analytische vaardigheden en cyberwetgeving en beleid.
 • Cyberberoepen behoren tot de snelstgroeiende carrières in de natie, met een verwachte groei van het aantal banen met 36 procent in 2024 (het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics) en meer dan 3 miljoen openstaande vacatures in de komende jaren (Cybersecurity Ventures).
 • Mercyhurst's op de campus opererende Network Operations Center, beheerd door MCPc, biedt majors stagemogelijkheden voor real-world cyber security-ervaring.

Cyber-educatie

Toegewijd in augustus 2018, is het MCPc Cyber Education Center een ultramoderne ultramoderne cybertraining- en mitigatiefaciliteit op de campus van Mercyhurst University .

Gespecialiseerd onderwijs

De Cyber Security-major is een van de weinige niet-gegradueerde programma's in de natie die de professionele training en gespecialiseerde vaardigheden die nodig zijn voor een cybercarrière kunnen bieden.

Permanente educatie

Voor majors die geïnteresseerd zijn in het bevorderen van hun opleiding buiten het bachelorniveau, zijn Mercyhurst's 4 1 masterprogramma's uitstekende opties.

High Tech-voorzieningen

Het MCPc Cyber Education Center omvat vier aparte ruimtes:

 • Een Cyber Security Lab
 • Een Security Operations Room
 • Twee computerlabs

Het Cyber Security Lab beschikt over 20 afzonderlijke terminals, elk uitgerust met geavanceerde rekenkracht en grote monitoren. Het lab werkt op een onafhankelijk netwerk met eigen servers en firewalls, volledig geïsoleerd van het campusnetwerk. Bovendien beschikt het lab over virtuele forensische werkstations, mobiele apparaten voor gebruikstests, softwarepakketten met dreigingsanalyses en andere relevante platforms.

De Security Operations Room wordt bemand en geëxploiteerd door het in Cleveland gevestigde technologiebedrijf MCPc. Twee fulltime MCPc-medewerkers werken met Mercyhurst-studenten en huren ze in om real-time cyberbeveiligingsbedreigingen aan te pakken.

De Computer Labs bieden hands-on onderwijs aan niet-gegradueerde en afgestudeerde studenten in de cyber-, data science- en inlichtingenprogramma's van Mercyhurst.

Carrièremogelijkheden

"Het dagelijks leven van Amerika, economische vitaliteit en nationale veiligheid zijn afhankelijk van veilige cyberspace. Een breed scala aan onderling afhankelijke IT-netwerken, -systemen, -services en -bronnen is van cruciaal belang voor communicatie, reizen, het voeden van huizen, het runnen van de economie en het verkrijgen van overheidsdiensten. "- US Department of Homeland Security

Voor onze majors kunnen deze ervaringen een wereld van kansen openen die baanstabiliteit, carrièremobiliteit en een uitstekend verdienvermogen bieden.

Houd rekening met de volgende punten in verband met de cyberindustrie als je kijkt naar toekomstige carrièremogelijkheden:

 • De cyberbeveiligingsmarkt zal tegen 2022 meer dan $ 230 miljard waard zijn (Markets and Markets Research)
 • Het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics projecteert in 2024 36 procent van de banengroei in de IT-beveiligingssectoren
 • Wereldwijd worden vanaf 2021 de verliezen van cybercriminaliteit geraamd op $ 6 biljoen per jaar.
 • Cybersecurity Ventures schat dat 3,5 miljoen vacatures voor cyberbeveiliging tegen 2021 niet ingevuld zullen zijn.

4 1 Programma's

Studenten in de 4 1-programma's kunnen tijd en geld besparen door in vijf jaar zowel een bachelor als een master te behalen. Als een student van 4 1, voltooi je de cursussen op afstudeerniveau in je junior en / of senior jaar en verdien je masterdiploma's als undergrad (inbegrepen in je niet-afgeronde flatfacturering). Je studeert nog steeds op tijd af met je klas voordat je naadloos overschakelt naar het afstudeerprogramma om je master in één jaar of minder af te maken.

De volgende masterprogramma's van Mercyhurst bevatten 4 1 opties:

 • Cyberbeveiliging
 • Data Science
 • Cyber ​​Risk Management

Undergraduate Admissions Requirements

In overeenstemming met onze missie en waarden Mercyhurst University een holistische benadering bij het beoordelen van sollicitanten en het nemen van toelatingsbeslissingen. We evalueren aanvragers in termen van hun academische vaardigheden en potentieel, leiderschap en buitenschoolse betrokkenheid, en de potentiële bijdragen die zij kunnen leveren als leden van onze campusgemeenschap. We raden ten sterkste aan dat aanvragers hun toelatingsconsulent ontmoeten, hetzij via een campusbezoek, een bezoek aan de middelbare school of een telefonisch gesprek.

Mercyhurst University geen inschrijfgeld in rekening.

Toepassingsmateriaal

Internationale studenten uit niet-Engels sprekende landen moeten de TOEFL of IELTS voltooien en kopieën van hun officiële scores indienen.

SAT- of ACT-scores zijn optioneel, hoewel aanvragers worden uitgenodigd om ze in te dienen als ze denken dat ze een positief onderdeel van de applicatieportfolio vormen.

Er zijn niet altijd aanbevelingsbrieven nodig, maar deze zijn wel verplicht voor studenten die geen toetsscores aanvragen. We geven de voorkeur aan aanbevelingen van iemand die de sollicitant goed kent en die regelmatig en voortdurend contact heeft gehad met de student, waaronder een naaste docent, coach of werkbegeleider.

Testoptie-opnames

We hebben geen SAT of ACT nodig voor opnames, hoewel studenten die vinden dat hun SAT- of ACT-scores een positief onderdeel van hun toelatingsportfolio uitmaken, worden uitgenodigd om hun officiële testscores in te dienen. Als u uw scores rechtstreeks naar Mercyhurst University wilt verzenden, gebruikt u SAT-code 2410 of ACT-code 3629.

Studenten die SAT- of ACT-scores moeten voorleggen, omvatten studentatleten en homeschooled studenten. Daarnaast kunnen studenten die toelating wensen tot hogescholen of universiteiten waarmee Mercyhurst University affiliatieovereenkomsten heeft, worden verplicht hun scores in te dienen bij de aangesloten instellingen.

Als u kiest voor Mercyhurst University geen SAT- of ACT-scores te overwegen, vul dan een Verzoek om test-optionele overweging in. Raadpleeg de antwoorden op veelgestelde vragen voor meer informatie over ons test-facultatieve toelatingsbeleid.

Holistische recensie

Mercyhurst University evalueert aanvragers in termen van hun academische vaardigheden, leiderschap en buitenschoolse betrokkenheid, en de potentiële bijdragen die zij kunnen leveren als leden van onze campusgemeenschap. Over het algemeen worden studenten die beter presteren dan gemiddeld op hun middelbare school toegelaten voor toelating. De gemiddelde SAT-score voor de aanvaarde studenten van vorig jaar was 1050.

Naast het in overweging nemen van uw academische en persoonlijke referenties, beschouwen we uw aanvraag ook in de context van uw levensomstandigheden door te kijken naar de beschikbaarheid van middelen op uw middelbare school en de kracht van het curriculum, uw unieke familie- en economische omstandigheden. We doen dit om ervoor te zorgen dat aanvragers niet op oneerlijke wijze worden bestraft als ze niet over voldoende toegang tot middelen en diensten voor collegedictaten beschikken.

Over het algemeen zoeken we naar studenten die op de middelbare school een voorbereidingscurriculum hebben gevolgd:

 • 4 eenheden Engels
 • 5 eenheden van sociale studies
 • 3 eenheden wiskunde
 • 2 eenheden wetenschap (met bijbehorende labs)
 • 2 eenheden vreemde taal
Aanvullende beoordeling

Sommige aanvragers worden gekozen voor aanvullende beoordeling. In sommige gevallen is uw toelatingsconsulent van mening dat zijn of haar bekentenissen en besluiten over financiële hulp beter kunnen worden geïnformeerd met aanvullende informatie. In andere gevallen selecteren we willekeurig studenten voor aanvullende beoordeling als onderdeel van onze beoordeling en voortdurende verbeteringspraktijken. Als u wordt geselecteerd voor aanvullende beoordeling, hoeft u zich geen zorgen te maken; het is geen weerspiegeling van je ontvankelijkheid. Aanvragers van aanvullend onderzoek worden over het algemeen toegelaten in hetzelfde tempo als traditionele aanvragen.

Als je wordt geselecteerd voor aanvullende beoordeling, kan je toelatingsconsulent vragen om: 1) een interview op de campus of een telefoon om meer over jezelf te weten te komen, 2) een aanvullende vragenlijst in te vullen, of 3) een gesorteerde schrijfopdracht die je hebt voltooid als onderdeel van je middelbare schoolcurriculum (het paper moet analytisch / kritisch van aard zijn en aantonen dat je in staat bent om complexe ideeën te integreren en over te brengen, je argumenten moeten goed worden ondersteund).

Advanced Placement (AP) Creditbeleid

Verdiend vanaf de middelbare school voorafgaand aan het invoeren van Mercyhurst, om de cursusequivalentie te kunnen behalen, moeten studenten een score van 4 of hoger behalen op het AP-examen. Officiële scores van het hogeschoolbestuur kunnen voorafgaand aan de inschrijving worden verzonden naar het toelatingskantoor of naar het registratiekantoor als een student al is ingeschreven.

Niet-gegradueerde kosten en financiële hulp

Collegegeld en tarieven

Hogeschoolonderwijs vertegenwoordigt een aanzienlijke investering in uw toekomst en de kosten zijn een belangrijke factor om te overwegen. Mercyhurst University trots op een van de meest betaalbare en toegankelijke privéuniversiteiten in de drielandenregio te zijn en praktisch elke inkomende eerstejaarsstudent ontvangt financiële hulp in de vorm van beurzen, beurzen, werkstudies en andere programma's.

Collegegeld, vergoedingen en kosten (2019-20 Academisch jaar)

* voor binnenlandse studenten, inclusief alle bronnen van hulp inclusief PLUS en alt. leningen, beurzen, subsidies en bronnen van zelfhulp, zoals werkstudie

Mercyhurst University factureert studenten op een 'platte' basis voor elk ingeleerd semester; voltijdstudenten die tussen 12 en 18 studiepunten zijn ingeschreven, worden gefactureerd tegen het semestriële tarief, wat een dubbele major of een minor mogelijk maakt. Inschrijving boven 18 credits wordt gefactureerd tegen $ 1.150 per overbelastingskrediet. Bijkomende kosten kunnen worden gemaakt voor speciale programma's, cursussen, laboratoria, reiservaringen, enz. Raadpleeg ons volledige tariefschema voor meer informatie.

De kamer- en bordkosten variëren, afhankelijk van de door de student gekozen woon- en eetgelegenheden. Inwonende eerstejaarsstudenten moeten een volledig maaltijdplan hebben. Gedeeltelijke maaltijdplannen voor upperclassmen beginnen bij $ 2.560.

Misschien wilt u indirecte kosten in uw financiële planning van uw universiteit overwegen voor zaken als boeken en benodigdheden, transport en persoonlijke uitgaven.

Waarde en betaalbaarheid

Mercyhurst University biedt een flexibele opleiding die is ontworpen om een breed scala aan disciplines aan te pakken en leidt tot loopbanen in geavanceerde gebieden. Mercyhurst biedt:

 • Een aanpasbaar Core Curriculum met een reeks cursussen helpt je op het goede spoor te blijven voor een tijdige afstudeerperiode.
 • Het hoogste vierjarige afstudeercijfer in Erie County. Een tijdige afronding betekent niet betalen voor een vijfde jaar collegegeld!
 • Kansen voor werk of verdere opleiding direct na de universiteit. Vijfennegentig procent van onze afgestudeerden beveiligde banen of ingeschreven in graduate school binnen een jaar na het afstuderen.
 • Hands-on ervaring die werkt binnen het door u beoogde vakgebied, helpt u onmiddellijk na het afstuderen voor te bereiden op een carrière.
 • Het Beste Waarde-onderwijs in de Noord-Regio, volgens US News
Financiële hulp en beurzen

Bij het overwegen van financiële hulp is het belangrijk om de "stickerkosten" en de "werkelijke kosten" van elke instelling in gedachten te houden. Bij Mercyhurst streven we ernaar de studenten te helpen hun academische doelen te bereiken zonder een aanzienlijke financiële last op te lopen.

Vorig jaar kwalificeerde 99 procent van de eerstejaarsstudenten zich voor financiële steun van Mercyhurst, met een gemiddelde vierjarige beurs van in totaal meer dan $ 70.000 - en dat is in aanvulling op een beurs of toelage van federale of externe bronnen van de staat. Raadpleeg onze Federal and State Grants-pagina voor meer informatie. Overdrachtstudenten komen ook in aanmerking voor een aantal prijzen of beurzen. Tenzij anders aangegeven, is alle financiële hulp van Mercyhurst University automatisch hernieuwbaar voor vier jaar studie. Raadpleeg onze pagina Awards en beurzen voor een volledige lijst met beschikbare beurzen.

Om in aanmerking te komen voor financiële steun, moet u Mercyhurst University in uw gratis aanvraag voor federale studentenhulp (FAFSA®). Gebruik schoolcode 003297 om uw FAFSA®-rapport naar Mercyhurst te sturen. Vul de gratis aanvraag voor federale studentenhulp in om financiële hulp aan te vragen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Located in Erie, Pennsylvania, on a hill overlooking Lake Erie, our 75-acre campus is known as one of the most beautiful in the region. Elements of English Gothic architecture are carried throughout o ... Lees meer

Located in Erie, Pennsylvania, on a hill overlooking Lake Erie, our 75-acre campus is known as one of the most beautiful in the region. Elements of English Gothic architecture are carried throughout our Old Main, academic buildings and student residence halls. Grounded in the ideals of service, hospitality, and entrepreneurship that inspired our founders, a Mercyhurst education encourages the development of lifelong passions and engagement with the larger world. Inspired by our motto, "Carpe Diem," our faculty and students embrace innovation and leadership in service, as they make a difference within our gates and around the world. Lees Minder