Bachelor of Science in Data Science and Analytics

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Als je graag met getallen werkt, cijfers manipuleert, resultaten analyseert en anderen helpt te begrijpen hoe gegevens voor hen kunnen werken, bereid je je in een graad in Data Science and Analytics van St. Ambrose University voor op een carrière met hoge eisen die overeenkomt met je doelen.

Ambrose voordelen

  • Stages bij nationale topbedrijven
  • Kleine klasgroottes
  • Leer ethische gegevenspraktijken

St Ambrose University is een erkend College of Distinction voor het naleven van succesvolle resultaten, geweldig lesgeven, het creëren van een levendige community en het opleiden van geëngageerde studenten.

St. Ambrose Fall Drone Tour van St. Ambrose University op Vimeo.

IN EEN OOGOPSLAG

SAU werd 5e geëvalueerd in College Consensus '(2018) overzicht van beste hogescholen en universiteiten in Iowa, en 13e in de categorie Beste regionale universiteiten-Midwest, gebaseerd op een gemiddelde van gepubliceerde ranglijsten en studentrecensies. Geclassificeerd als 38e (gelijkspel) door US News

Wat zal ik leren?

Je volgt cursussen kansrekening en statistiek; statistische modellering met data-analyse; computertechnologie; geavanceerde wiskunde; en in je laatste jaar een project-gebaseerde sluitsteen.

Gedurende je niet-gegradueerde studies, leer je hoe te denken met data en statistische concepten en computing toe te passen om data om te zetten in oplossingen en inzichten. Het bestuderen van data science op SAU betekent dat wanneer je tot een conclusie komt, je altijd rekening zult houden met de mogelijke ethische en sociaaleconomische implicaties.

Dit kritische inzicht is essentieel voor industrieën en bedrijven die big data gebruiken om hun beslissingen te informeren.

Als u uw Data Science en Analytics-hoofdgroep koppelt met een tweede major met vergelijkbare vaardigheden, haalt u het meeste uit uw studie. Een dubbele major in industriële engineering, computerwetenschappen of wiskunde kan een uitstekende keuze zijn omdat er aanzienlijke overlap is in cursussen.

Wat zijn enkele mogelijke carrières?

Een diploma in Data Science en Analytics maakt van u een zeer gewilde medewerker.

Hoewel financiële / verzekering, professionele diensten en IT de meeste datawetenschappers inhuren, zullen vele industrieën - van gezondheidszorg tot retail - uw expertise nodig hebben. In feite zal de VS in 2024 niet over genoeg professionals op het gebied van datumwetenschap en analyse beschikken; we hebben een tekort van ongeveer 250.000.

Uw salaris overeenkomt met de vraag: vers van de universiteit met alleen een bachelor's degree, je zou kunnen verdienen tussen de $ 75.000 tot $ 80.000 werken op dit gebied. In feite is het gemiddelde salaris rond de $ 100.000.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

We offer more than 60 majors with the flexibility to mix majors, minors, and electives to match your interests. What's more, our spirited community is known for its athletics, special events, and outs ... Lees meer

We offer more than 60 majors with the flexibility to mix majors, minors, and electives to match your interests. What's more, our spirited community is known for its athletics, special events, and outstanding residence halls. Lees Minder