Bachelor of Science in Earth Sciences in een veranderende wereld

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Programmabeschrijving

Aardwetenschappen in een veranderende wereld is een niet-gegradueerd interdisciplinair programma dat een rigoureus internationaal en vergelijkend perspectief biedt op het hedendaagse mondiale systeem. Het heeft als missie creatief denken over complexe mondiale problemen te bevorderen en studenten uit te rusten met de analytische hulpmiddelen en intercultureel begrip om hen te begeleiden in dat proces. Het hoofddoel van het programma is basiskennis te bieden over geografie, geologie en antropogene transformaties in de omgeving en hun impact op het leven van lokale gemeenschappen en wereldwijde verandering. Studenten verwerven het vermogen om verschijnselen te observeren en te interpreteren en basisch analytisch werk zowel individueel als in teamverband uit te voeren. Ze ontwikkelen ook aanpassingsvermogen aan de veranderende sociaaleconomische omgeving, burgerzin en onafhankelijkheid.

Profiel van de afgestudeerde

De afgestudeerde heeft een goede voorbereiding op het gebied van geografie en geologie en het vermogen om de antropogene veranderingen die zich in de omgeving voordoen te identificeren en te beschrijven. Een afgestudeerde kan de natuurlijke, sociale en economische gevolgen van natuurlijke en antropogene veranderingen in de omgeving beoordelen. Bemerk bovendien de basismethoden van het milieubeheer en de principes van de duurzame ontwikkeling. De afgestudeerde kan zelfstandig verschijnselen observeren, interpreteren en voorspellen, een positieve oplossing voorstellen en expertise voorbereiden.

Kwalificatieresultaat

Kandidaten worden op de ranglijst geplaatst op basis van hun registratiedatum en -tijd binnen de geplande registratieperiode.

vergoedingen

Aanvraagkosten

De aanvraagkosten bedragen 20 USD (of 75 PLN, of 18 EUR). De vergoeding wordt apart betaald voor elke registratie en elke registratie heeft zijn eigen bankrekeningnummer toegewezen voor de betaling.

Collegegeld

collegegeld voor het eerste jaar: 21 000 PLN (ongeveer 6 450 USD)

collegegeld voor het tweede jaar: 21 000 PLN (ongeveer 6 450 USD)

collegegeld voor het derde jaar: 21 000 PLN (ongeveer 6 450 USD)

Het collegegeld wordt betaald voor een semester, niet later dan op de eerste lesdag.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Jagiellonian University is the oldest higher education institution in Poland and one of the oldest in Europe. It was founded on 12 May 1364 by the Polish king Casimir the Great. The Jubilee year 2 ... Lees meer

The Jagiellonian University is the oldest higher education institution in Poland and one of the oldest in Europe. It was founded on 12 May 1364 by the Polish king Casimir the Great. The Jubilee year 2014 marked the 650th anniversary of this remarkable event. Since its very beginning, the Jagiellonian University has been an international institution. Poles, Ruthenians, Lithuanians, Hungarians, Germans, Czechs, the Swiss, the English, the Dutch, the French, the Spanish, Italians, and even Tatars studied here in the old days. Lees Minder