Bachelor of Science in Earth System Sustainability

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het Department of Physics and Earth Science bevindt zich in het gebouw voor wetenschap en technologie (SET) op de campus van de Universiteit van North Alabama. De afdeling biedt een undergraduate-diploma in de natuurkunde aan en er worden cursussen aangeboden die leiden tot een minor in de geologie. De afdeling biedt een algemene wetenschapsoptie die over het algemeen is ontworpen voor studenten met een tweede major in het secundair onderwijs. De afdeling onderhoudt het universitaire planetarium en observatorium, dat ter inzage is voor het publiek. Een cursus in de astronomie wordt ook gegeven in het planetarium.

De faculteitsleden van de afdeling Natuur- en Aardwetenschappen hebben de kennis en ervaring om een uitstekende opleiding in deze wetenschappen te bieden. Actieve onderzoeksgebieden door afdelingsfaculteiten omvatten het gebruik van lasers als optische pincetten, kwantummechanica, waterkwaliteit en hulpbronnen, en de relatie tussen plaattektoniek en biologische evolutie. Onze faculteitsleden hebben in veel gebieden van de wereld gewerkt of onderzoek verricht, waaronder Chili, Rusland, Engeland en het Caribisch gebied.


Neem voor meer informatie over de afdeling contact met ons op.


Vereisten voor een Bachelor of Science-graad met een major in Earth Systems Sustainability

Algemene onderwijscomponent ............... ...................................... 41

Voor algemene onderwijsvereisten en aanvullende vereisten voor UNA-studenten, raadpleeg Academic Procedures and Requirements.


Earth Systems Sustainability majors moeten invullen: *

Cursus


Belangrijke kernvereisten:

Cursus


Voorgeschreven ondersteunende cursussen:

Cursus


onderwijs

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The College of Science, Technology, Engineering, Arts and Mathematics, 19 different departments with an array of majors, minors and certificate programs working independently and together to ignite th ... Lees meer

The College of Science, Technology, Engineering, Arts and Mathematics, 19 different departments with an array of majors, minors and certificate programs working independently and together to ignite the dream that creates the steam that powers your future. Join us and get ahead! Lees Minder