Zet uw analytische vaardigheden aan het werk in de zakelijke wereld.

Je bent slim, gefocust en geïnteresseerd in de complexe werking van het bedrijf. Daag jezelf uit met een Bachelor of Science in Economics graad.

Je leert gegevens verzamelen, ordenen en kritisch analyseren met behulp van wiskundige formules en statistieken. U zult modellen ontwikkelen om de impact van investeringen, beleidsbeslissingen, bedrijfstrends, demografie en andere variabelen te voorspellen. Uiteindelijk zul je bepalen hoe samenlevingen, overheden, bedrijven, huishoudens en individuen hun middelen verdelen over concurrerende belangen.

Een Economie diploma zal je belonen met een spannende carrière en een hoog verdienpotentieel.

Geïnteresseerd in een dubbele major in economie en bedrijfskunde? Je kunt het in slechts vier jaar laten gebeuren.

Expert Faculteit

Voltooide faculteit instrueert, begeleidt en inspireert Edinboro-studenten om te bereiken en te leiden. EU-faculteiten worden erkend voor hun inzet voor het succes van studenten en het creëren van een persoonlijke en boeiende academische omgeving.

Ervaringsleren

De ervaring van Edinboro reikt veel verder dan het klaslokaal. EU-studenten bereiden zich voor op een carrière en leven door mogelijkheden voor hands-on leren, onderzoek in samenwerking met faculteiten, wereldwijde reizen en stages.

Moderne faciliteiten

Fighting Scots wonen, werken en spelen in ultramoderne faciliteiten op de pittoreske 585 hectare grote campus van de EU. Edinboro ligt slechts 20 mijl ten zuiden van Erie, de vierde grootste stad van Pennsylvania en bruist van spannende activiteiten.

Profiteer van ervaringen uit de echte wereld.

Volgens het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics bedroeg het mediane jaarlijkse loon voor economen $ 101.050 op mei 2016.

Waarom kiezen voor Edinboro?

Terwijl je je studie Economie nastreeft, leer je kritisch en analytisch denken om optimale beslissingen te nemen, middelen toe te wijzen en complexe economische problemen op te lossen. Bovendien krijgt u mogelijkheden om:

 • Onderzoek verrichten en aanwezig zijn op professionele conferenties zoals de Pennsylvania Economic Association.
 • Profiteer van stagemogelijkheden bij bedrijven in Erie, Pittsburgh, Cleveland en andere steden.
 • Presenteer uw werk op de posterwedstrijd van de Federal Reserve Bank of Cleveland.

Alumnisucces voegt waarde toe aan je diploma Economie.

Veel van onze afgestudeerden volgen afgestudeerde diploma's, terwijl anderen snel werk vinden bij particuliere bedrijven, non-profitorganisaties, financiële instellingen en overheidsinstellingen. Alumni van Edinboro hebben succesvolle carrières opgebouwd als economen, financiële analisten, kredietanalisten, beleidsanalisten, bankfunctionarissen, leningfunctionarissen, marktonderzoekanalisten en economische consultants in het hele land bij prestigieuze organisaties zoals:

 • JP Morgan
 • BNY Mellon
 • BSI Financiële diensten
 • Kish Bank
 • ErieBank
 • PNC Bank
 • Progressieve verzekering
 • Monahan
 • PREXEL International
Opleiding te volgen in:
 • Engels
Edinboro University

Zie 8 andere vakken van Edinboro University »

Laatst bijgewerkt op Augustus 13, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
aug 2020
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
6,559 USD
PA Inwoner: $ 3.858,00; Niet-PA ingezetene: $ 5.787,00; Internationaal: $ 6.559,00; (collegegeld gebaseerd op 12-18 studiepunten per semester)
Op locaties
Op datum
Begindatum
aug 2020
Aanmeldingslimiet

aug 2020