Bachelor of Science in Electrical Engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Een Bachelor of Science in de ingenieurswetenschappen: elektrotechniek is een professionele opleiding die studenten voorbereidt op een loopbaan in de elektrotechniek. De graad biedt studenten de nodige technische en managementvaardigheden om het personeel in te voeren in de ontwerptoepassing, installatie, productie, bediening en onderhoud van elektrische systemen. Studenten doen in de loop van het programma praktijkervaring op en leren de basiselektronica, wiskunde, natuurkunde, scheikunde, besturingssystemen en computers die nodig zijn om echte problemen op een ethische en maatschappelijk verantwoorde manier op te lossen. Studenten leren de vaardigheden die nodig zijn om complexe elektrische systemen te bouwen, produceren, bedienen, onderhouden en verbeteren. Afgestudeerden zullen beschikken over sterke communicatieve vaardigheden en kunnen communiceren met een breed publiek, evenals het vermogen om te werken als een productief lid van een interdisciplinair team.119767_17542143444_002aae1491_z.jpg

Doelstellingen van het programma

Bereid afgestudeerden voor op een carrière als professioneel elektrotechnisch ingenieur.

Afgestudeerden zullen in staat zijn om:

 1. Oefen met succes elektrotechniek om staats- en regionale industrieën, overheidsinstellingen of nationale en internationale industrieën te bedienen.
 2. Geef oplossingen voor uitdagende problemen in hun beroep door de theorie en principes van elektrotechniek toe te passen.
 3. Effectief communiceren, samenwerken en een hoge mate van professionaliteit en ethische verantwoordelijkheid vertonen.
 4. Bereik persoonlijk en professioneel succes met bewustzijn en toewijding aan hun ethische en sociale verantwoordelijkheden, zowel als individuen als in teamomgevingen.

Wat kan ik met deze major doen?

Elektrotechnici ontwerpen en bouwen de kritieke componenten van verschillende communicatiesystemen en infrastructuur, inclusief computerapparatuur zoals laptops en smartphones.

Uniek cursusaanbod

 • Geavanceerde besturingssystemen
 • CAD / CAM Fundamentals
 • circuits
 • Communicatiesystemen
 • Digitale logica en computersystemen
 • Discrete structuren
 • Economie voor ingenieurs
 • Instrumentatie- en controlesystemen
 • Wiskundige methoden voor engineering en natuurkunde
 • Besturingssystemen
 • Power Systems
 • Programmeren in MATLAB
 • Signalen en systemen
 • Solid State-apparaten119762_17977379638_21a5d75333_z.jpg

Studentenresultaten van het programma

Vaardigheden die studenten op het moment van afstuderen bezitten, zijn onder meer:

 1. Een vermogen om complexe technische problemen te identificeren, formuleren en op te lossen door principes van engineering, wetenschap en wiskunde toe te passen.
 2. De mogelijkheid om technisch ontwerp toe te passen om oplossingen te produceren die aan specifieke behoeften voldoen, rekening houdend met de volksgezondheid, veiligheid en welzijn, en met wereldwijde, culturele, sociale, ecologische en economische factoren.
 3. Een vermogen om effectief te communiceren met verschillende doelgroepen.
 4. Het vermogen om ethische en professionele verantwoordelijkheden in technische situaties te herkennen en gefundeerde oordelen te vormen, waarbij rekening moet worden gehouden met de impact van technische oplossingen in mondiale, economische, ecologische en maatschappelijke context.
 5. Het vermogen om effectief te functioneren in een team waarvan de leden samen leiderschap bieden, een collaboratieve en inclusieve omgeving creëren, doelen stellen, taken plannen en doelen halen.
 6. Het vermogen om geschikte experimenten te ontwikkelen en uit te voeren, gegevens te analyseren en te interpreteren en gebruik te maken van technisch inzicht om conclusies te trekken.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

With more than 100 student life campus organizations and more than 600 students competing in club and intramural sports, at High Point University, you won’t just be asked to question the world around ... Lees meer

With more than 100 student life campus organizations and more than 600 students competing in club and intramural sports, at High Point University, you won’t just be asked to question the world around you-you'll be expected to become an active citizen. Lees Minder