Bachelor of Science in Electrical and Computer Engineering Technology

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De faculteit Electrical Engineering biedt een programma dat leidt tot een Bachelor of Science (BS) diploma in Electrical and Computer Engineering Technology.

Het curriculum biedt studenten een grondige basis in Electrical and Computer Engineering Technology van de grond af door een interdisciplinair team van Wright State University faculteit. Dit programma benadrukt op unieke wijze hoe vereiste cursussen uit verschillende vakgebieden van de informatica en informatica betrekking hebben op en kunnen worden toegepast op technische technologie, en wordt bereikt via pedagogische best practices gericht op het betrekken van studenten bij hun leren, zodanig dat ze actief betrokken zijn bij het begrijpen van technische concepten. en ideeën, en het bevorderen van wetenschappelijke creativiteit en kritisch denken.

De cursussen van het programma zijn gericht op fundamentele elektrische en computertechnische onderwerpen om studenten voor te bereiden op het oplossen van problemen in de echte wereld en het ontwerpen van elektronische, computer- en softwaresystemen door middel van een uitgebreid curriculum van moderne elektrische en computertechnische ontwerpvaardigheden.

Dit programma zal helpen bij het concurrerend voorbereiden van studenten op een loopbaan op verschillende gebieden, waaronder, maar niet beperkt tot: geautomatiseerde productie; elektronica engineering; elektrotechniek, elektronica of technische technologie; buitendienst engineering; praktijktest engineering; en systeemtechniek.

Waarom kiezen voor elektrische en computertechnologie?

Technici op het gebied van elektronica en computertechniek overbruggen de kloof tussen ontwerp en uitvoering, onderzoek en ontwikkeling, en transitie en exploitatie. Ze zijn betrokken bij het ontwerpen, ontwikkelen en ondersteunen van technologische oplossingen die elk aspect van het moderne leven raken, van productie tot medische apparatuur, van luchtvaartelektronica tot de automobielsector, van draadloze apparaten tot financiële diensten.

'Beste undergraduate engineering-programma's', US News & World Report, 2019

US News & World Report heeft de undergraduate engineeringprogramma's van Wright State gerangschikt als nummer 146 onder honderden engineeringprogramma's in het hele land. De programmafaculteit is toegewijd aan studentensucces en biedt één-op-één ondersteuning aan alle studenten. De universiteit bevindt zich ook in Dayton, Ohio, een centrum van technische expertise op het gebied van industriële engineering, human factors engineering, lucht- en ruimtevaart, onbemande luchtsystemen, technische innovatie en meer voor stages en toekomstige loopbaanontwikkeling.

Careers

De mate in elektrische en computertechnologie biedt studenten een uitgebreide vaardigheid in het programmeren, evenals ontwerp en implementatie van elektrische en computertechnologie met meer bescheiden eisen voor de studie van wiskunde en basiswetenschappen dan traditionele elektrische en computertechnische programma's.

Het is nooit te vroeg - of te laat om je carrière in de techniek te gaan managen.

Real-World ervaring

Elektrotechnici hebben de technologische explosie aangedreven die onze wereld de afgelopen 60 jaar heeft ervaren. Innovaties in elektrotechniek (EE) raken nu elk aspect van ons leven.

Toelating

Alle studenten die geïnteresseerd zijn in een ingenieurs- en computerwetenschappendiploma, moeten de toelatingsvoorwaarden beoordelen en de toelatingsaanvraag invullen. Aanvragers moeten hun gewenste major aangeven bij hun aanvraag. Als je voldoet aan de toelatingseisen van de universiteit, word je toegelaten tot het college.

Toelatingseisen

Hogereschoolstudenten krijgen toelating tot Wright State University als ze een van de volgende opties vervullen:

Optie 1

 • Het Ohio Core-curriculum (of equivalent curriculum) voltooien,
 • Een minimum cumulatief gemiddeld punt 2.0 van het middelbare schoolniveau behalen, en
 • Behaal een ACT-composiet score van 15 of SAT score van 740 (gecombineerd kritisch lezen en rekenen)

Optie 2

 • Het Ohio Core-curriculum (of equivalent curriculum) voltooien,
 • Een minimum cumulatief gemiddeld punt 2.5 van het middelbare schoolniveau bereiken, en
 • Dien een ACT / SAT-score in,
 • Om te worden toegelaten tot de BSECET-major, moeten studenten 24 of meer semesteruren college-niveau cursussen voltooien met een 2,25 GPA of hoger, ENG 1100 (of een WSU Core First-Year Writing Course) met een C of hoger voltooien, en moet voldoen aan de toelatingseisen voor de BSECET, waaronder het behalen van een C of hoger in CEG 2170, (PHY 1110 en PHY 1110L of PHY 2400 en PHY 2400L), en (MTH 2240 of MTH 2300).

Programma leerresultaten

Jaarlijkse studenteninschrijving: 42 (herfst 2019)

De BS in Electrical & Computer Engineering Technology bereidt studenten voor op het oplossen van echte problemen en het ontwerpen van elektronische, computer- en softwaresystemen door middel van een uitgebreid curriculum van moderne elektrotechnische en computertechnische ontwerpvaardigheden.

Undergraduate Electrical and Computer Engineering Technology Program Learning Goals

Het doel van het programma is om studenten te trainen in moderne ontwerpvaardigheden op het gebied van elektrische en computertechnologie, met als doel postdoctorale banen in een gerelateerd veld. Dit wordt bereikt door het behalen van de volgende studentresultaten, zoals gespecificeerd door de ABET Engineering Technology Accreditation Commission. Elk van deze resultaten wordt behandeld in een of de curriculaire vereisten van het programma.

Undergraduate Electrical and Computer Engineering Technology Program Core vaardigheden

 • Het vermogen om de kennis, technieken, vaardigheden en moderne tools van de discipline te selecteren en toe te passen op breed gedefinieerde activiteiten op het gebied van technische technologie.
 • Een vaardigheid om kennis van wiskunde, wetenschap, techniek en technologie te selecteren en toe te passen op technische technologieproblemen waarvoor de toepassing van principes en toegepaste procedures of methodologieën vereist is.
 • Het vermogen om standaard tests en metingen uit te voeren; experimenten uit te voeren, te analyseren en te interpreteren; en om experimentele resultaten toe te passen om processen te verbeteren.
 • Het vermogen om systemen, componenten of processen te ontwerpen voor breed gedefinieerde technische technologieproblemen die geschikt zijn om educatieve doelen te programmeren.
 • Het vermogen om effectief te functioneren als lid of leider in een technisch team.
 • Een vermogen om breed gedefinieerde technische technologieproblemen te identificeren, analyseren en oplossen.
 • Het vermogen om schriftelijke, mondelinge en grafische communicatie toe te passen in zowel technische als niet-technische omgevingen; en het vermogen om geschikte technische literatuur te identificeren en te gebruiken.
 • Inzicht in de behoefte aan en het vermogen om deel te nemen aan zelfgestuurde voortdurende professionele ontwikkeling.
 • Begrip van en toewijding om professionele en ethische verantwoordelijkheden aan te pakken, inclusief respect voor diversiteit.
 • Kennis van de impact van technische technologische oplossingen in een maatschappelijke en mondiale context.
 • Een toewijding aan kwaliteit, tijdigheid en continue verbetering.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Wright State University is a nationally ranked public university in Dayton, Ohio with more than 15,000 students Offering 295 degree programs, the university is made up of eight colleges, three schools ... Lees meer

Wright State University is a nationally ranked public university in Dayton, Ohio with more than 15,000 students Offering 295 degree programs, the university is made up of eight colleges, three schools, and a branch campus in Celina, Ohio. Named for the Wright brothers, Wright State University offers an exceptional, affordable education in the American heartland. Lees Minder